Suursäkki tyhjä - klapisäkki 1400 L

Klapisäkki puiden säkitykseen ja kuivatukseen !

TARJOUSHINTA 10 € / SÄKKI!

Toimitukset Manner-Suomeen postimaksulla 9,50 €/ max. 15 kpl. Pyydä tarjous erikseen isommista eristä ! Klapisäkin normaalihinta on 17 €/kpl.


10.00 €
Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%Varastotuote, toimitusaika noin 1-3 työpäivää
Klapisäkki 1400 L

Klapisäkki on ventiloitu eli ilmastoitu suursäkki. Säkin kaksi sivua ovat kokonaan tehty verkkokankaasta, jotta ilma kiertää tehokkaasti ympäriinsä.

Klapisäkki valmistetaan polypropeenista. Säkin kaksi sivua on kudottua tasaneulosta ja kaksi sivua verkkokangasta. Klapisäkki on tasapohjainen ja suursäkissä on pohjassa kaksi kippauslenkkiä, joiden avulla säkin saa kipattua ylösalaisin koneellista tyhjennystä varten.

Klapisäkin tekniset tiedot:

  • tasapohjainen, säkin mitat ovat 94 x 100 x 143 cm (pituus x leveys x korkeus)
  • pohjan kippauslenkit a’ 20 cm 2 kpl
  • avosäkki, sivujen reunoissa on 4 kpl nostolenkkejä a’ 30 cm
  • säkin tilavuus 1400 l

Klapien säkitys ja kuivatus

Klapisäkki on verraton apu puiden kuivattamiseen ja säilömiseen. Klapisäkki voidaan asentaa markkinoilla olevaan valmiiseen säkkitelineeseen, jotta suuaukko olisi riittävän auki täyttöä varten. Säkkitelinevalmistajia Suomessa löytynee useita pieniä metallipajoja.

Klapeilla täytetyt suursäkit kannattaa varastoida lavojen päälle ja säkkilavojen väliin jätetään riittävät raot ilman kiertämiseen. Jos klapisäkit varastoidaan ulkona, säkit tulee suojata myös sateelta.

Suursäkkien käsittely

Suursäkkien ja klapisäkkien käsittely ja siirtely on koneellisesti helppoa, sillä säkeissä on nostolenkit trukkipiikkejä varten. Pohjassa olevat kaksi nostolenkkiä myös helpottavat klapeilla täytetyn suursäkin tyhjennystyötä.

Käytettyjen suursäkkien kierrätys

Tyhjät suursäkit ovat kierrätyskelpoista tavaraa. Käytettyjä suursäkkejä voidaan käyttää vuodesta toiseen klapien kuivatukseen ja säilömiseen, niin kauan kuin säkki pysyy ehjänä. Tyhjiä käytettyjä suursäkkejä voi myös käyttää puutarhassa ja metsässä syntyneiden jätteiden osalta; säkkiin voi pakata risuja, lehtiä ja maa-ainesta ja toimittaa jatkokäsittelyyn.

Klapisäkin ventiloinnin ansiosta säkissä voidaan säilyttää vaikkapa kalaverkkoja tai muuta vastaavaa materiaalia, jossa ilman kiertäminen on olennaista.

Ykkösmyynnin palveluista löydät myös suursäkkien kierrätyspalvelun. Pakkaa erilaisiin ja erikokoisiin käytettyihin suursäkkeihin puutarhasta syntynyt jätettä, kuten risut, haravointijäte ja maa-aines tai kierrätä säkissä mitä tahansa kierrätykseen kelpaavaa materiaalia! Katso aiheesta lisää sivuiltamme kierrätyssäkki.

Tyhjät, käytetyt suursäkit voi myös palauttaa lähimmälle jälleenmyyjällemme, mikäli niille ei ole muuta tarvetta. Noudamme säännöllisesti jälleenmyyjien luota säkkejä ja viemme niitä kierrätykseen Riihimäelle. Käytetyt suursäkit ovat energiajätettä. Ykkösmyynnin suursäkit ovat pantittomia.

Pyydä tarjous erikseen isommista eristä!

Tuotteen yksikköhinta on 17 € /kpl. Toimitamme suursäkit Postitoimituksella (Economy paketti postitoimistoon). Postimaksu Manner-Suomeen on 6,90 €/lähetys.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg