Asiakaspalvelu
arkisin klo 8-16

p. 010 327 2220

Tuote-ja-kuljetushinnasto

RAHTIHINNAT / SUURSÄKKITUOTTEET 2021

(HUOM! Katso irtotavarakuljetushinnasto alempaa tältä sivulta!)

Toimitamme suursäkkejä omilla jakeluautoilla seuraaville alueille:

kunnat_ykkosmyynti.jpg

Alue 1 Alue 2 Alue 3
4 säkkiä 0 € 60 € 120 €
3 säkkiä 35 € 95 € 155 €
2 säkkiä 45 € 105 € 165 €
1 säkki 70 € 130 € 190 €

Hinta sisältää yhden purkupaikan yhdessä osoitteessa.

Lisäpurkupaikat samassa toimitusosoitteessa 20 € / purkupaikka. Säkin tyhjennyspalvelu purkupaikalla 10 € / säkki. Rahtihinnat ovat samat kaikille suursäkeille, riippumatta siitä, minkä kokoinen suursäkki on. Rahti määräytyy aina säkkien lukumäärän mukaan.

Pikatoimituslisä  + 120 € ( alue 1). Aamupäivällä saapuneet tilaukset toimitetaan iltapäivän kuluessa ja iltapäivällä saapuneet tilaukset viimeistään seuraavana aamupäivänä arkisin. Pikatilaukset puhelinmyynnin kautta puh. 010 327 2220.

Oman toimitusalueesi hinnan näet tarkasti, kun syötät tuotteiden lisäämisen jälkeen toimitusosoitteen postinumeron.

Toimitusaikataulu suursäkeille

Toimitamme suursäkkejä toimitusalueellamme 1- 5 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta sesonkiaikana (talviaikana 1-14vrk). Ilmoitamme sähköpostitse tai puhelimitse tarkemman ajankohdan.

Tyhjät suursäkit

Toimitamme tyhjät suursäkit suursäkkituotteiden toimitusten yhteydessä toimitusalueillamme ilman rahtia.
Jos haluat tilata vain tyhjiä suursäkkejä, klikkaa tuotteet ostokoriin verkkokaupasta tai soita asiakaspalveluumme p. 010 327 2220.

Pienpakkaukset Postin toimituksella

Toimitamme postipakettina mm. kaakaokuorikatetta, tyhjiä suursäkkejä ja suodatinkankaita. Yhden postipaketin toimituskulut ovat 12,00 €/kpl. Mikäli haluat tilata isompia eriä tuotteitamme, kysy hintatarjous meiltä p. 010 327 2220 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi

Pakurahti

Toimitamme ydintoimitusalueellamme pientuotteet ja -pakkaukset pakettiautorahdilla suoraan pihamaallesi. Saat rahtihinnan selville kotiovellesi, kun syötät postinumeron ostoskoriin. Pakurahti alkaen 25€. Pakettiautorahtihinnat on alueellisesti 25-45 €.

Suursäkkien noutopalvelu

Noudamme kohteesta kierrätykseen tarkoitettuja materiaaleja, kuten puutarhajätettä ja kierrätysjätettä pakattuna suursäkkeihin. Noudetuista puutarhajätesuursäkeistä ja kierrätyssuursäkeistä veloitamme jatkokäsittelyhinnan lisäksi noutomaksun

Alue 1 Alue 2 Alue 3
50 €/krt 140 €/krt 210 €/krt

Mikäli tilataan suursäkkien noudon lisäksi toimitettavia, esim. sorajalostesuursäkkejä, noutomaksua ei tule, vaan ainoastaan toimituskulut riippuen suursäkkien määrästä.

Noudettavat suursäkit pitävät olla tilauksessa ilmoitettua jätettä. Jos noudettavat suursäkit on täytetty osittain erilaisella jätteellä, kuin tilauksessa on ilmoitettu, veloitetaan siitä jätekohtainen maksu, sekajätteen mukaan.


Suursäkkien purkupaikat asiakkaan luona

Asiakkaan tulee antaa selkeät ohjeet purkupaikasta ja merkata se kuljettajalle esim. jollain kepillä, lapulla tms. Mikäli paikkaa ei ole merkattu, eikä kuljettaja tavoita asiakasta annetusta puhelinnumerosta, kuljettajalla on oikeus jättää suursäkit parhaaksi katsomaansa paikkaan.
Auto voi purkaa säkit suoraan kadulta pihaan, purkuetäisyys on n. 6m auton perästä katsottuna.
Auto ei aina mahdu portista tai kapeimmista väylistä pihaan, jakeluautojen leveys on n. 3m.
Ahtaat purkupaikat, siirtolapuutarhat jne. ota yhteys asiakaspalveluun ennen tilaamista.
 

RAHTIHINNAT / IRTOTAVARA 2021

kunnat_ykkosmyynti_irto28.2.jpg

Alue 1 Alue 2 Alue 3 Alue 4 Alue 5
Rahti nuppitoimitukset 100 € 150 € 200 € 250 € 300 €
Rahti kasettiautotoimitukset  175 € 250 € 300 € 400 € 500€

Hinta sisältää yhden purkupaikan yhdessä osoitteessa, irtotavaran rahtihinta tarkoittaa 3- tai 4-akselin maa-auton kuormaa. Nuppiautolla toimitettaessa veloitamme joka kuormasta rahdin, kasettiautolla tilatessa voi tilata yhdellä rahdilla kaksi kuormaa. Irtotavarakuormia ei voi yhdistää keskenään suursäkkien kanssa. Toimitamme suursäkit erikseen nosturiautolla. Kasettiautotoimitukset ovat yhdistelmäajoneuvon toimituksia. Kasettiauton purkaminen on mahdollista kahteen eri paikkaan. 

Oman toimitusalueesi hinnan näet tarkasti, kun syötät tuotteiden lisäämisen jälkeen toimitusosoitteen postinumeron.                                                  

Toimitusaika irtotavaratoimituksissa

Varaamme toimitusajaksi 1- 5 arkipäivää tilauksen saapumisesta sesonkiaikana (talviaikana 1-14vrk). Ilmoitamme sähköpostitse tai puhelimitse tarkemman ajankohdan.

Purku asiakkaan osoitteessa irtotavaratoimituksessa

Asiakkaan tulee antaa selkeät ohjeet purkupaikasta ja merkata se kuljettajalle esim. jollain kepillä, lapulla tms.

Mikäli paikkaa ei ole merkattu, eikä kuljettaja tavoita asiakasta annetusta puhelinnumerosta, kuljettajalla on oikeus jättää tilattu kuorma parhaaksi katsomaansa paikkaan.

Auto ei aina mahdu portista tai kapeimmista väylistä pihaan, maa-autojen leveys on n. 3 m renkaiden kohdalta, peilien kohdalta enemmän.

Ahtaat purkupaikat, siirtolapuutarhat jne. ota yhteys asiakaspalveluun ennen tilaamista.

Muille paikkakunnille sopimuksen ja tarjouksen mukaan sekä irtotavaratuotteet että suursäkit. Kysy lisää asiakaspalvelustamme p. 010 327 2220.

 

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg