Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Tuote-ja-kuljetushinnasto

RAHTIHINNAT / SUURSÄKKITUOTTEET 2022 / YDINTOIMITUSALUE

(HUOM! Katso irtotavarakuljetushinnasto alempaa tältä sivulta!)

Suursäkkein toimitus nosturiautolla, seuraaville alueille! Muualle Manner-Suomeen perälautapurku.

kunnat_ykkosmyynti.jpg

Alue 1 Alue 2 Alue 3
4 säkkiä 0 € 60 € 120 €
3 säkkiä 40 € 100 € 160 €
2 säkkiä 50 € 110 € 170 €
1 säkki 70 € 130 € 190 €

Hinta sisältää yhden purkupaikan yhdessä osoitteessa.

Katso tarvittaessa ohjevideo suursäkkien toimituksesta tästä!

Lisäpurkupaikat samassa toimitusosoitteessa 20 € / purkupaikka. Säkin tyhjennyspalvelu purkupaikalla 10 € / säkki. Rahtihinnat ovat samat kaikille suursäkeille, riippumatta siitä, minkä kokoinen suursäkki on. Rahti määräytyy aina säkkien lukumäärän mukaan.

Pikatoimituslisä  + 150 € ( alue 1). Aamupäivällä saapuneet tilaukset toimitetaan iltapäivän kuluessa ja iltapäivällä saapuneet tilaukset viimeistään seuraavana aamupäivänä arkisin. Pikatilaukset puhelinmyynnin kautta puh. 010 327 2220. (Pikatilauslisä voimassa vain ydintoimitusalueella)

Oman toimitusalueesi hinnan näet tarkasti, kun syötät tuotteiden lisäämisen jälkeen toimitusosoitteen postinumeron.

Palvelut ja toimitusalueet!

Toimitus suursäkeille ydintoimitusalueellamme (nosturiauto).

Suursäkkien toimitusaikataulu on 1 – 5 arkivuorokautta ydintoimitusalue 1. Toimitusaika ydintoimitusalueille 2 & 3 on 1 - 7 arkivuorokautta. (talviaikana 1-14vrk joulu - helmikuu). Suursäkit toimitetaan nosturiautolla, jonka nostoetäisyys on 6 - 10 metriä siitä, mihin kuorma-autolla pääsee ajamaan. Voit tarvittaessa laittaa meille purkukohteesta kuvan, niin arvioimme pääseekö kohteeseen suursäkit nostamaan.

Toimitus suursäkeille muualle Manner-Suomeen (lavarahti).

Toimitamme suursäkit Manner-Suomeen 2 - 10 arkivuorokauden kuluttua tilauksen saapumisesta. Suursäkit toimitetaan postin rahtipalvelulla, perälautapurkuna. Suursäkit jätetään auton välittömään läheisyyteen. Kysy rahtihinta asiakaspalvelustamme, mikäli postinumerosi ei löydy verkkokaupastamme.

Toimitus suursäkeille ahtaisiin paikkoihin (siirtolapuutarhat)

Ykkösmyynnin kuorma-autot, eivät mahdu kaikkiin siirtolapuutarhoihin suursäkkejä toimittamaan, johtuen teiden kapeudesta. Ykkösmyynnin oma kalusto voi toimittaa suursäkit siirtolapuutarhan parkkipaikalle, mikäli parkkipaikan tila sen sallii. Siirtolapuutarhaan palstalle suursäkkejä tilatessasi, kysy lisää tilaukset@vaihtolavapalvelut.fi , tai soita 0400 997 657.

Tyhjät suursäkit (koko Manner-Suomi)

Toimitamme tyhjät suursäkit suursäkkituotteiden toimitusten yhteydessä ydintoimitusalueillamme ilman rahtia.
Jos haluat tilata vain tyhjiä suursäkkejä, klikkaa tuotteet ostokoriin verkkokaupasta postipakettina. Suursäkit toimitetaan teitä lähimpänä palvelevaan noutopisteeseen.

Pienpakkaukset Postin toimituksella (koko Manner-Suomi)

Toimitamme postipakettina mm. kaakaokuorikatetta, tyhjiä suursäkkejä ja suodatinkankaita. Yhden postipaketin toimituskulut ovat 15,00 €/kpl. Postipaketi toimitetaan aina toimitusosoitetta lähimpänä olevaan postiin. Mikäli haluat tilata isompia eriä tuotteitamme, kysy hintatarjous meiltä p. 010 327 2220 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi

Pihakasvit

Pihakasvien toimitusalue on sama, kuin suursäkkituotteillamme. Toimitusalueet näet kartasta sivun yläosasta. Pihakasvit voidaan toimittaa joko suursäkkitoimituksen kanssa samassa yhteydessä, tai erikseen pakurahtina. Rahtihinta määräytyy tämän mukaan.

Pakurahti (Ydintoimitusalue)

Toimitamme ydintoimitusalueellamme pientuotteet ja -pakkaukset pakettiautorahdilla suoraan pihamaallesi. Saat rahtihinnan selville kotiovellesi, kun syötät postinumeron ostoskoriin. Pakurahti alkaen 20€. Pakettiautorahtihinnat on alueellisesti 20-45 €.

Suursäkkien noutopalvelu (Ydintoimitusalue)

Noudamme ydintoimitusalueellamme kierrätykseen tarkoitettuja materiaaleja, kuten puutarhajätettä ja kierrätysjätettä pakattuna suursäkkeihin. Noudetuista puutarhajätesuursäkeistä ja kierrätyssuursäkeistä veloitamme lisäksi jätekohtaisen käsittelymaksun. Noutohinta on aina € / noutokerta.

Alue 1 Alue 2 Alue 3
60 €/krt 140 €/krt 210 €/krt

Mikäli tilataan suursäkkien noudon lisäksi toimitettavia, esim. sorajalostesuursäkkejä, noutomaksua ei tule, vaan ainoastaan toimituskulut riippuen suursäkkien määrästä.

Noudettavat suursäkit pitävät olla tilauksessa ilmoitettua jätettä. Jos noudettavat suursäkit on täytetty osittain erilaisella jätteellä, kuin tilauksessa on ilmoitettu, veloitetaan siitä jätekohtainen maksu, sekajätteen mukaan.


Suursäkkien purkupaikat asiakkaan luona

Asiakkaan tulee antaa selkeät ohjeet purkupaikasta ja merkata se kuljettajalle esim. kepillä, lapulla tms. Mikäli paikkaa ei ole merkattu, eikä kuljettaja tavoita asiakasta annetusta puhelinnumerosta, kuljettajalla on oikeus jättää suursäkit parhaaksi katsomaansa paikkaan.
Auto voi purkaa säkit suoraan kadulta pihaan, purkuetäisyys on n. 6m auton perästä katsottuna (nosturiautolla).
Auto ei aina mahdu portista tai kapeimmista väylistä pihaan, jakeluautojen leveys on n. 3m.
Ahtaat purkupaikat, siirtolapuutarhat jne. ota yhteys asiakaspalveluun ennen tilaamista.

Pakurahti toimitus

Tuotteiden jättöpaikka on ilmoitettava tilauksen yhteydessä, mikäli asiakas ei pysty olemaan paikalla tai vastaamaan puhelimeen toimituksen yhteydessä. Kuljettaja voi kantaa / nostaa pakurahti tuotteet pienen matkan päähän, mikäli tuotteet tarve saada katokseen esimerkiksi sateensuojaan (kaakaokuorikate). Mikäli jättöpaikkaa ei ole erikseen ilmoitettu, eikä asiakas vastaa puhelimeen toimituksen yhteydessä, voi kuljettaja jättää tuotteet parhaaksi katsomaansa paikkaan asiakkaan pihassa.

RAHTIHINNAT / IRTOTAVARA 2022 / YDINTOIMITUSALUE

kunnat_ykkosmyynti_irto28.2.jpg

Alue 1 Alue 2 Alue 3 Alue 4 Alue 5
Rahti nuppitoimitukset 125 € 175 € 225 € 275 € 325 €
Rahti kasettiautotoimitukset  175 € 275 € 325 € 425 € 525 €

Katso tarvittaessa ohjevideo irtotavaran toimituksesta tästä!

Hinta sisältää yhden purkupaikan yhdessä osoitteessa, Nuppiauton rahti tarkoittaa 4-akselin kuorma-auton kuormaa. Nuppiautolla toimitettaessa veloitamme joka kuormasta rahdin, kasettiautolla tilatessa voi tilata yhdellä rahdilla kaksi kuormaa. Irtotavarakuormia voi yhdistää keskenään suursäkkien kanssa. Kasettiautotoimitukset ovat yhdistelmäajoneuvon toimituksia. Kasettiauton purkaminen on mahdollista kahteen eri paikkaan. Kasettitoimitukseen ei voida yhdistää suursäkkitoimitusta.  

Oman toimitusalueesi hinnan näet tarkasti, kun syötät tuotteiden lisäämisen jälkeen toimitusosoitteen postinumeron.                                                  

Toimitusaika irtotavaratoimituksissa

Varaamme toimitusajaksi 1- 5 arkipäivää tilauksen saapumisesta sesonkiaikana alueille 1 - 4. Irtotavara alue 5 toimitusaika on 2 - 10 arkivuorokautta. (talviaikana 1-14vrk). Ilmoitamme sähköpostitse tai puhelimitse tarkemman ajankohdan.

Purku asiakkaan osoitteessa irtotavaratoimituksessa

Asiakkaan tulee antaa selkeät ohjeet purkupaikasta ja merkata se kuljettajalle esim. jollain kepillä, lapulla tms.

Mikäli paikkaa ei ole merkattu, eikä kuljettaja tavoita asiakasta annetusta puhelinnumerosta, kuljettajalla on oikeus jättää tilattu kuorma parhaaksi katsomaansa paikkaan.

Auto ei aina mahdu portista tai kapeimmista väylistä pihaan, maa-autojen leveys on n. 3 m renkaiden kohdalta, peilien kohdalta enemmän.

Ahtaat purkupaikat, siirtolapuutarhat jne. ota yhteys asiakaspalveluun ennen tilaamista.

Muille paikkakunnille sopimuksen ja tarjouksen mukaan sekä irtotavaratuotteet että suursäkit. Kysy lisää asiakaspalvelustamme p. 010 327 2220.

 

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg