Kuivabetoni S100
toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Onko tarkoitus tilata kerralla enemmän?

Ota yhteyttä ja pyydä
tarjous!

Pyydä tarjous

Edustatko taloyhtiötä?
Ota yhteyttä mikäli haluat isomman tilauksen laskulle

Määrälaskuri

Kuivabetoni S100

Arvostele tuote

Kuivabetoni S100 on loistava valinta yleisimpiin valukohteisiin!

  • Helppokäyttöinen
  • Maksimi raekoko 10 mm
  • Kivipengerrysten rakentamiseen

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%
Kysy lisätietoja
  • Toimitusaika 1-7 arkivuorokautta

Edustatko taloyhtiötä tai yritystä? Ota yhteyttä isommista tilauksista »

Kuivabetoni S100

Kuivabetoni S100 Fesconilta on helppo ja monikäyttöinen kuivabetonituote ympäristörakentamiseen. Se on sementtiperustainen ja soveltuu kaikkiin yleisimpiin valutöihin. S100 avulla pystyt tukemaan esimerkiksi kivipengerryksessä käytettävät luonnonkivet yhteen. Kuivabetonilla on monia käyttötarkoituksia ympäristörakentamisessa kuten, perustuksien valut, portaiden valut, anturoiden valut, sekä lattioiden valut. S100 maksimi raekoko on 10 mm.

Kuivabetonin tuottajana toimii Fescon Oy, jolla on pitkä historia ja kokemus betonituotteiden valmistuksesta!

Kuivabetoni S100 käyttö

Kuivabetonin käyttö on yksinkertaista. Jauhetta ja vettä kaadetaan keskenään esimerkiksi betonimyllyyn, tai isoon saaviin, jonka jälkeen ne sekoitetaan yhteen. Tästä muodostuu kuivabetoni massa, jota levitetään, toisin sanoen valetaan kohteeseen, jonka jälkeen betonimassa tasataan, sekä annetaan kuivua tarpeeksi kauan. Yleinen ohje betonimassan sekoitukseen on kymmenesosa vettä ja loput kuivabetonia. Tuotekohtaiset sekoitussuhteet löydät tuotetiedoista.

Valukohteessa täytyy myös tehdä jälkihoitoa ja yksi hyvä tapa onkin suojata valettu kohde muovilla, joka estää kosteuden pääsyä poispäin. Valukohdetta tulee myös kastella vielä asennuksen jälkeenkin noin 2 vuorokautta.

Kivipengerrys

Kivipengerryksen rakentamiseen voidaan myös hyödyntää kuivabetonia. Kivipengerrys tarvitsee joustavan massan, jonka takia kuivabetonia sekoitetaankin veden kanssa vielä kivituhkaan. Kivituhkan, kuivabetonin ja veden sekoituksesta muodostuu maakosteaa, jota voidaan käyttää luonnonkivien tukemiseen kivipengerryksissä. Maakostea on joustavaa, eikä se kovetu aivain yhtä kivikovaksi, kuin kuivabetonimassa itsessään. Joustavuuden ansiosta, se sopiikin täydellisesti kivipengerryksen rakentamiseen, koska siihen ei muodostu joustavuuden takia esimerkiksi routahalkeamia.

Oppaat ja ohjeet

Ykkösmyynnistä löydät piharakentamiseen oppaat ja ohjeet, joiden avulla esimerkiksi laattapihan perustaminen, tai kivipengerrysten rakentaminen onnistuu vaivattomasti. Oppaat ja ohjeet tarjoaa sinulle helpon keinon tutustua ja lähteä viherrakentamisen maailmaan mukaan. Esimerkiksi nurmikon perustamiseen löydät ohjeistuksen Ykkösmyynnistä! Tarvittaessa saat meiltä myös Piha PT palvelut, jossa valmennamme sinut mukaan ympäristö ja viherrakentamisen maailmaan. Tutustu palveluihimme, tai kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Toimitus

Ykkösmyynnistä saat toimitettuna kuivabetonit suoraan työmaalle, tai kotipihaasi. S100 löytyy 25 kg, 500 kg, sekä 1000 kg säkeissä. Voit tilata myös esimerkiksi kivipengerryksen rakentamiseen luonnonkivet, suodatinkankaat, kivituhkat, sekä kuivabetonit Ykkösmyynnistä ja toimitamme sinulle kaiken samalla yhdellä toimituksella. Lisätietoa toimituksista saat asiakaspalvelustamme.

Käyttökohteita

  • Perustukset
  • Portaat
  • Anturat
  • Lattiat
  • Kivipengerrykset

Tuotetiedot

Materiaalimenekki 90 kg / m2 50 mm:n kerrosvahvuudella
Vedentarve 2,5 – 3,0 l / 25 kg
Valmista massaa 12-13 l / 25 kg säkki
Olomuoto jauhe
Väri harmaa
Maksimiraekoko 10 mm
Pakkauskoko 25 kg, 500 kg ja 1000 kg
Varastointi varastointiaika kuivassa paikassa n.1 vuosi
Alin käyttölämpötila +5°C
Työstettävyysaika 2 h
Puristuslujuus n. 25 MPa
Paloluokka A1
Pakkasenkestävyys pakkasenkestävä

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuivabetoni S100”

Kysy lisää tästä tuotteesta / palvelusta

"*" näyttää pakolliset kentät

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Pohjolan Ykkösraivaus Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2023 Pohjolan Ykkösraivaus Oy