Tyhjät suursäkit

Ykkösmyynnin säkityskäytössä ja myynnissä olevat suursäkit valmistetaan polypropeenista tasakudottua kangasta. Suursäkit ovat juuri Ykkösmyynnin tarpeisiin valmistettuja. Ne kestävät maa-aineksia hyvin säkin koon mukaan. Suursäkit käyvät testilaboratorioissa hyväksynnässä, laboratoriossa testaan säkin kantavuus.

Sorajalostesuursäkkien malleissa on kaksi nostokahvaa säkkien pitkillä sivuilla. Niitä on helppo yhdenkin ihmisen käsitellä koneellisesti. Klapisäkissä on neljä lenkkimäistä nostokahvaa aina jokaisella sivulla.

Suursäkkien rakenne

Ykkösmyynnin säkit ovat kooltaan lähes neliönmallisia. Tyhjän suursäkin, jonka kantavuus on 1500 kg, mitat ovat 105 pituus x 88 syvyys x 100 cm korkeus. Kaksi nostokahvaa ovat joko 135 cm tai 155 cm pitkiä. Nostokahvat neulotaan aina pitkille sivuille ja ne suunnitellaan sekä valmistetaan riittävän paksusta materiaalista, jotta ne kestäisivät tietyn suuruisen nostokuorman. Suursäkkien saumojen ommeltyyppi vaikuttaa merkittävästi suursäkin kestävyyteen ja tiiveyteen.

Muut tekniset tiedot

  • SF/ Suursäkkien turvakerroin on 5:1
  • UN hyväksytty
  • Materiaali PP


 TARJOUSHINTA KYMPIN KAPPALE!

Tyhjä suursäkki, kantavuus 1500 kg

Isoon, noin 930 m3:een suursäkkiin mahtuu monenlaista painavaa materiaalia. Säkkiä voidaan käyttää maa-ainesten täyttöön, erilaisilla purkutyömailla saadaan eri materiaalit kätevästi eri säkkeihin helpolla lajittelulla. Suursäkki läpäisee veden, joten sitä voi seisottaa ulkona. Suursäkkiin voidaan varastoida vaikkapa puutarhakalusteiden pehmusteita säilyttäen niitä varastossa sateelta suojattuna. Säkki on oivallinen perässä vedettävä, kun haravoidaan nurmikolta lehtiä, sillä voi korvata vaikka kottikärryt. Suursäkin mitat ovat 105 pituus x 88 syvyys x100 cm korkeus. Säkissä on kaksi nostolenkkiä, joiden pituus vaihtelee, se voi olla joko 135 cm tai 155 cm.

Klapisäkki, tilavuus 1400 l

Klapisäkki on ventiloitu suursäkki. Säkissä on kaksi sivua ventilointiverkkoa ja kaksi sivua kudottua tasaneulosta polypropeenista. Klapisäkissä ilma kiertää, säkkiin voi hyvin varastoida puuklapeja ja pilkettä kuivumaan. Klapisäkkiä voidaan käyttää myös muunlaiseen täyttöön, kuten haravointijätettä ja puutarhasta tulevaa maa-ainesta sekä risuja. Suursäkki on tasapohjainen, säkissä on 4 lenkkiä a’ 30 cm. Myös pohjasta löytyy kaksi kippauslenkkiä, a’ 20 cm. Säkin mitat ovat 94 x 100 x 143 cm (pituus x leveys x korkeus)

Käytetty suursäkki

Käytetty, tyhjennetty suursäkki on arvoltaan 12-17 euroa. Suursäkki on pantiton, siitä ei makseta panttia. Käytetty suursäkki on kuitenkin arvokas, sillä siihen voi pakata kierrätettävää materiaalia, kuten puutarhasta tulevaa maa-ainesta, risuja, lehtiä tai kierrätettävää materiaalia. Katso lisätietoja noutosäkki

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg