Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Tyhjät suursäkit

Ykkös noutosäkki!

Ykkösmyynnin säkityskäytössä ja myynnissä olevat suursäkit valmistetaan polypropeenista tasakudottua kangasta. Suursäkit ovat juuri Ykkösmyynnin tarpeisiin valmistettuja. Ne kestävät maa-aineksia hyvin säkin koon mukaan. Suursäkit käyvät testilaboratorioissa hyväksynnässä, laboratoriossa testaan säkin kantavuus. 

Sorajalostesuursäkkien malleissa on kaksi nostokahvaa säkkien pitkillä sivuilla. Niitä on helppo yhdenkin ihmisen käsitellä koneellisesti. Klapisäkissä on neljä lenkkimäistä nostokahvaa aina jokaisella sivulla.

Katso tyhjien suursäkkien jälleenmyyjät täältä! Huomioi, että kaikki jälleenmyyjämme eivät myy tyhjiä suursäkkejä.

Käytetyt suursäkit

Käytetty, tyhjennetty suursäkki on arvoltaan 10-35 euroa. Suursäkki on pantiton, siitä ei makseta panttia. Käytetty suursäkki on kuitenkin arvokas, sillä siihen voi pakata kierrätettävää materiaalia, kuten puutarhasta tulevaa maa-ainesta, risuja, lehtiä tai kierrätettävää materiaalia. Katso täältä suursäkkien kierrätys palvelu.

Katso kierrätyssäkkien ohjevideo tästä!

Ykkösmyynnin tyhjät suursäkit voidaan täyttää täyteen asti, jätteitä kierrättäessä!


 PIENEMPI KOKO!

Tyhjä suursäkki 500L

Hinnat alkaen 10.00 €
Tutustu ja tilaa
 Sopii kaikille jätteille!
 Rakennusjätteiden kierrätykseen!
 UUTUUSTUOTE

Suursäkkien mitat

 • Ykkösmyynnin 0,5 m3 suursäkkien kantavuus on 750 kg. Mitat suursäkissä ovat 105 pituus x 88 syvyys x 55 cm korkeus
 • Ykkösmyynnin 1 m3 suursäkkien kantavuus on 1500 kg. Suursäkeissä mitat ovat 105 pituus x 88 leveys x 100 cm korkeus. Kaksi nostokahvaa ovat joko 135 cm tai 155 cm pitkiä.
 • Ykkösmyynnin 2 m3 suursäkkien kantavuus on 1000 kg. Mitat suursäkeissä 95 pituus x 250 leveys x 80 cm korkeus
 • Ykkösmyynnin 4 m3 suursäkkien kantavuus on 2000 kg. Mitat suursäkeissä ovat 280 leveys x 120 pituus x 120 cm korkeus

Nostokahvat neulotaan aina pitkille sivuille ja ne suunnitellaan sekä valmistetaan riittävän paksusta materiaalista, jotta ne kestäisivät tietyn suuruisen nostokuorman. Suursäkkien saumojen ommeltyyppi vaikuttaa merkittävästi suursäkin kestävyyteen ja tiiveyteen.

Muut tekniset tiedot

  • SF/ Suursäkkien turvakerroin on 5:1
  • UN hyväksytty
  • Materiaali PP

  Ykkösmyynnistä voit nyt valita erikokoisia suursäkkejä tarpeidesi mukaan. Suursäkkeihin voi pakata maa-aines jätteitä, rakennusjätteitä tai, vaikka risuja ja lehtiä ja tilata Ykkösmyynnistä kierrätys säkki noudon. Meiltä saat myös valmiita suursäkkipaketteja, joissa tyhjät suursäkit tulevat kierrätyssäkkinoudon yhteydessä mukaan samaan tilaukseen. Noudamme kierrätys säkit samalla rahdilla, suursäkki toimitusten yhteydessä.

  Suursäkeistä

  Suurimpaan 4 m3, eli 4000 L suursäkkiin saa pakattua tuplasti sen, mitä 2000 L suursäkkiin saa. Kaksi tälläistä suursäkkiä vastaakin tilavuudeltaa pientä vaihtolavaa, mutta ovat helpommin saatavilla ahtaisiin paikkoihin!

  Isoon 2 m3, eli 2000 L suursäkkiin saa pakattua erittäin paljon esimerkiksi rakennusjätettä, tai vaikka risuja ja lehtiä pihamaalta. Isompi suursäkki sopii vaikka keittiöremonttiin, tai suurien lehti määrien haravointiin. Sen kantavuus on 1000 kg, eikä siihen saa pakata maa-aineksia, eikä betonia tai tiiliä.

  Tyhjään 1000 L suursäkkiin mahtuu monenlaista painavaa materiaalia. Säkkiä voidaan käyttää maa-ainesten täyttöön, erilaisilla purkutyömailla saadaan eri materiaalit kätevästi eri säkkeihin helpolla lajittelulla. Suursäkki läpäisee veden, joten sitä voi seisottaa ulkona. Suursäkkiin voidaan varastoida vaikkapa puutarhakalusteiden pehmusteita, säilyttäen niitä varastossa sateelta suojattuna. Säkki on oivallinen perässä vedettävä, kun haravoidaan nurmikolta lehtiä, sillä voi korvata vaikkapa kottikärryt. Suursäkin kantavuus on 1500 kg.

  Pienempään 500 L suursäkkiin voidaan pakata esimerkiksi haravointijätteitä, tai lehtiä ja risuja. Se on tarkoitettu pienempiin jätemääriin, silloin kun ei tarvita isoa 1 m3 tai 2 m3 suursäkkiä pihamaalla. Pienempään säkkiin voidaan myös pakata rakennusjätteitä tai muita roskia. Sen kantavuus on 750 kg.

   

   

   

   

  Määrälaskuri
  Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

  Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg