Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Vaihtolavat kierrätykseen Ykkösmyynnistä

Vaihtolavapalvelu Ykkösmyynnistä!

Ykkösmyynnistä nyt vaihtolavapalvelut kierrätykseen! Saat tilattua meiltä vaihtolavat työmaa kohteisiin ja toimitamme sen aina luotettavasti perille. Perus vaihtolavat ovat kokoluokaltaan 8 - 12 m3 välillä. Peruskokoisillavaihtolavoilla on aina kiinteä tuonti -, vuokra - ja noutohinta.

Toimitamme vaihtolavoja alueilla, Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Tuusula, Talma, Sipoo, Porvoo, Mäntsälä, Pornainen, Paippinen, Askola, Monninkylä, Jokela, Hyvinkää, Rajamäki, Nurmijärvi, Klaukkala, Järvenpää.

Vaihtolavojen jätehinnaston löydät täältä!

Kierrätyssäkki noutomme toimivat laajemmalla alueella ja suositellemmekin niitä, varsinkin, kun lajitellaan useampaa eri jätelajiketta. Katso kierrätyssäkki palvelu täältä! .


Vaihtolava vaihtoehtona

Kun kierrätettävää materiaalia, eli jätettä syntyy esimerkiksi talonyhtiöllä, on vaihtolava loistava valinta, kun tarvitaan saada suurempi määrä poistettua, esimerkiksi rakennusjätettä. Vaihtolaivoilla voidaan myös kierrättää viherjätteitä, kuten haravointijätteitä, sekä risuja. Ykkösmyynnin vaihtolavoille saa pakattua suuremman määrän jätteitä ja voit myös tilata niiden yhteydessä erikokoisia suursäkkejä, mikäli on tarve lajitella pienempiä määriä jätteitä samalla. Suursäkkejä löytyy kokoluokista 500 L, 1 m3, 2 m3 ja 4 m3. Saat ne samalla toimituksella vaihtolavan yhteydessä. Näin voit lajitella erilaisia jätteitä ja säästät jätemaksuissa. Suursäkeille on omat kiinteät jätehinnat. Voit katsoa ne täältä.

Vaihtolava kustannukset

Vaihtolava alueillamme veloitamme normaalikokoisista vaihtolavoista kiinteän tuonti, nouto ja vuokrahinnan vaihtolavasta. Hintaan kuuluu max 7 vrk vuokra-aikaa ja lisäpäivistä voidaan myös sopia erikseen. Pidennetty vuokra-aika on sovittava aina etukäteen. Lava voidaan myös sopia haettavaksi aikaisemmin, ennen vuokra-ajan päättymistä. Ydinalueet ovat Mäntsälä, Kellokoski, Järvenpää, Jokela ja Hyvinkää. Hintoihin lisätään aina punnitusmaksu 25 €, sekä jätemaksu, joka muodostuu jätteiden painon ja lajikkeen mukaan. Huomioithan, että kierrätyssäkki noutomme toimivat suuremmalla alueella ja niitä kannattaa hyödyntää

Toimitus

Vaihtolava on hyvä varata etukäteen, koska yleisimpinä talkoo aikoina ei välttämättä lavoja ole saatavilla, niin nopealla aikataululla. Toimitamme vaihtolavan halutulle paikalle aina sovittuna päivänä. Vaihtolavan hintaan kuuluu max 7 vrk vuokra-aika, mutta vaihtolavan nouto voidaan suorittaa myös aikaisemminkin, sekä tarvittaessa myöntää lisäaikaa vaihtolavalle. Pidempi vuokra-aika on sovittava aina etukäteen. Lisäpäivät 10 € /

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg