Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Vaihtolavapaketit talonyhtiöille ja yksityisille

Vaihtolavat ovat kokoluokaltaan 8–12 m3, Jätehinnaston vaihtolavapaketeille löydät täältä!

Kiinteähintaiset lavapaketit sisältävät kaikki kustannukset (lavan tuonti, max 7 vuorokauden vuokra, tyhjennyksen ja jätemaksut)

Verkkokaupan lisätietoihin voit kirjoittaa toivotun toimitusajankohdan vaihtolavalle.

Kun tilaat vaihtolavan verkkokaupasta, niin merkitsethän tilauksen lisätietoihin vaihtolavan toivotun toimituspäivän.


 KIINTEÄ PAKETTIHINTA!
 KIINTEÄ PAKETTIHINTA!
 KIINTEÄ PAKETTIHINTA!
 KIINTEÄ PAKETTIHINTA!
 KIINTEÄ PAKETTIHINTA!
 KIINTEÄ PAKETTIHINTA!
 KIINTEÄ PAKETTIHINTA!

Kiinteähintaiset lavapaketit

Vaihtolava, siirtolava, talkoolava, kierrätyslava, tai jätelava. Rakkaalla lavalla on monta nimeä. Vaihtolavoja tarvitaan hyvin usein talkoisiin ja siksi Ykkösmyyntikin tarjoaa helpot kiinteä hintaiset vaihtolavapaketit, jotta budjetti on helpompi laskea. Vaihtolavapaketit sisältävät kaikki kustannukset, joten ylimääräisiä kuluja ei tarvitse miettiä. Löydät Ykkösmyynnistä vaihtolavapaketit usealle jätelajikkeelle, kuten haravointijäte, risujäte, maa-ainesjäte, sekä talkoo- ja rakennusjäte. Toimitamme vaihtolavat omakotitaloihin, sekä talonyhtiöihin sovitusti ja hoidamme ammattimaisen jätekierrätyksen puolestasi. Saat Ykkösmyynnistä vaihtolavat, sekä kierrätyssäkit myös tarvittaessa samassa tilauksessa ja pääset lajittelemaan pienemmät jätteet esimerkiksi suursäkkeihin ja isoimmat jätteet vaihtolavalle. Vaihtolavat, eli siirtolavat saat sopivaan pakettihintaan, joka helpottaa myös talonyhtiöissä budjetin laskemista. Ykkösmyynnistä saatavat vaihtolavat ovat sopivan kokoisia 8 – 12 m3 ja mahtuvat hieman pienempäänkin paikkaan.

Vaihtolavojen toimitusalueet

Toimitamme vaihtolavoja seuraaville alueille: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Tuusula, Talma, Sipoo, Porvoo, Järvenpää, Mäntsälä, Pornainen, Paippinen, Askola, Monninkylä, Jokela, Hyvinkää, Rajamäki, Nurmijärvi, Klaukkala

Vaihtolavat ja kierrätyssäkit

Ykkösmyynti tarjoaa vaihtolavat, sekä suursäkit kierrätykseen. Saat tilattua isompiin tarpeisiin vaihtolavat ja pienempiin jätemääriin saat tilattua suursäkit. Vaihtolavoille saat pakattua suuremman määrän jätteitä, mutta on hyvä myös muistaa iso 4 m3 suursäkki, joka löytyy valikoimastamme. Suursäkkejä on pihassa mahdollista siirrellä, jolloin jätteiden kantaminen ei tapahdu niin pitkältä. Vaihtolavat ovat loistava keino kierrättää romut ja jätteet talonyhtiöistä ja isoista omakotitalon pihoista, jossa tilaa vaihtolavalle löytyy.

Toimitus

Vaihtolavat toimitetaan 1–5 arkivuorokauden kuluttua tilauksesta, tai erikseen sovittuna ajankohtana. Pyrimme aina toimittamaan vaihtolavat mahdollisimman nopealla aikataululla, jopa seuraavaksi päiväksi. Pidempään toimitusaikaan on kuitenkin hyvä varautua.

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg