Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Viher-, piha- ja purkutyöt

Ykkösmyynnistä saat erilaiset viher-, piha- ja purkutyöt vihertuotteiden ja sorajalosteiden ohella. 

  •   talviaikaan erilaiset lumenajot ja kuormaukset Uudellamaalla
  •   ympärivuotisesti maankaivuu työt ja urakoinnit
  •   kuljetus- ja nosturiautotyöt
  •   purkukohteet
  •   vaihtolava kuljetukset
  •   vihertyöt

Purkutyöt

Pohjolan Ykkösraivaus Oy tekee pientalojen purkuja Uudellamaalla ja osittain Päijät-Hämeessä. Olemme erikoistuneet puutalojen, purkukuntoisten ja palaneiden talojen purkutöihin. Tiedustelut ja hinta-arviot numerosta 040- 555 8668. Meiltä saat myös nykyaikaisen jäteraportoinnin tarvittaessa. Purkutöiden ohella toteutamme myös maankaivuu töitä.

Nosturi - ja kuljetustyöt

Pohjolan Ykkösraivaus Oy tekee nosturi - ja kuljetustyötä myös rahtipuolella. Meiltä löytyy pien-nostoihin ja jakeluihin 20 tm nostureita. Meillä on myös tarjota kappaletavaralle yhdistelmäkuljetuksia ja nosturipurkua. Tiedustelut kuljetuksista ja hinnoista numerosta 0400 936187.

Vaihtolava kuljetukset

Pohjolan Ykkösraivaus Oy toimittaa myös vaihtolavat työmaille, sekä talonyhtiöille ja yksityisille. Valikoimastamme löytyy niin pieniä, kuin isompiakin vaihtolavoja. Lisätietoa vaihtolavoista ja kierrätyksestä löydät tästä!

Hiekoitussepeli astioiden täytöt

Ykkösmyynnistä saat hiekoitusastioiden täytöt suoraan hiekoitusastiaan. Toimitamme hiekoitussepelin ja täytämme hiekoitusastiat sinun puolestasi. Meiltä saa myös valmiiksi täytetyt hiekoitussepeli laatikot. Lisätietoa hiekoitusastioista ja niiden täytöistä löydät tästä!

Vieraslajien poisto

Tarvitsetko apua vieraslajien hävityksessä? Pohjolan Ykkösraivaus Oy poistaa Uudenmaalla, ja osittain Päijät-Hämeen alueella vieraslajeja, kuten esimerkiksi kurtturuusut. Tiedustelut ja hinta-arviot numerosta 050-4361717.

Tässä kategoriassa ei ole tuotteita

Keitä me olemme ?

Pohjolan Ykkösraivaus Oy on vuonna 1992 perustettu perheyritys, jonka päätoimialue on Uudellamaalla. Toimipisteemme sijaitsee Mäntsälässä. Kuljetamme omalla kalustolla kaikkia sorajalosteita ja maa-aineksia koko Uudenmaan alueella sekä osittain Kanta- ja Päijät - Hämeeseen. Työllistämme pienen joukon myös nuoria kesäaikaan tuotanto- ja toimistotyössä. Toimintamme on laaja-alaista, sesonkikautena päätoimintamme keskittyy sorajalosteiden, multatuotteiden ja muiden pihatuotteiden pakkaamiseen ja kuljettamiseen. Talviaikaan uusi, vastavalmistunut hallimme mahdollistaa tuotteiden pienpakkaamisen ja jakelun. Lisäksi ammattitaitoiset kuljettajamme ovat monenlaisissa kuljetus-, nosturiauto- ja maansiirtotehtävissä sekä lumenajossa ympäri vuoden. Pohjolan Ykkösraivaus Oy suorittaa myös talojen purkua sekä kaivinkonetyötä ja -urakointia. Käytämme kauppanimeä, joka on Ykkösmyynti.

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg