Asiakaskokemukset

toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Lue, mitä asiakkaamme, sekä yhteistyökumppanimme kertovat meistä. Voit myös lähettää meille oman asiakaskokemuksesi sähköpostitse.

lainausmerkki

Tutustuin ykkösmyyntiin kesän aikana, kun projektina oli uudis omakotitalon pihan viimeistely. Kaikki tuotteet sai helposti tilattua edullisesti ja mutkattomasti kotiin. Arvostin erityisesti, että tilauksen toimittaja tiesi mitä toimitti ja auttoi paikanpäällä. Toimitukset tulivat aina keskimääräisesti muita kauppoja nopeammin. Päädyin lopulta keskittämään kaikki ostokseni ykkösmyyntiin, jos tuote vain löytyi valikoimasta. Asiakaspalvelu oli myös tehokasta ja asiantuntevaa. Projektikin saatiin maaliin.

Asiakas, Tuusula
Lue kokonaan »
lainausmerkki

Monta vuotta olen teiltä suursäkkejä tilannut ja aina on tilaus ja toimitus ollut onnistunut.
Kuljettajat ystävällisiä ja taitavia. 

  • Asiakas, Kirkkonummelta
Asiakas, Kirkkonummi
Lue kokonaan »
lainausmerkki

Ykkösmyynnin toiminta on erittäin ammattitaitoista ja yhteistyö sujuu aina mallikkaasti. Asiat hoituvat sovitusti ajallaan. Ykkösmyynnin kanssa asioiden sopiminen on helppoa, eikä tarvitse vääntää turhasta. Myös asiakaspalvelun laatu on erittäin bueno!

  • Markus Kurki, Ykköstiimi Oy
Markus Kurki, Ykköstiimi Oy
Lue kokonaan »
lainausmerkki

Ykkösmyynnin porukan kanssa yhteistyö pelaa kuin sveitsiläinen kello. Asiat hoituvat sovitusti ja tuotteet/palvelut ovat sovitunlaisia. Palvelu iloista ja ammattitaitoista.

  • Pasi Varjalehto, Kotikatu Oy Kiinteistöpalvelut
Pasi Varjalehto, Kotikatu
Lue kokonaan »
lainausmerkki

Ykkösmyynti palvelee, ei vain toimita tuotteita. Toimitettavat tuotteet ovat sellaisia joilla on vaikea erottua kilpailijoista, mutta hyvällä palvelulla todellakin voi! Aikataulut pitää ja haasteellisemmatkin hommat hoidetaan kunnolla ja hätäilemättä.

  • Pia Arhilahti, Viherpalvelu Greener
Pia Arhilahti, Viherpalvelu Greener
Lue kokonaan »
Copyright © 2024 Pohjolan Ykkösraivaus Oy