Koristekivet

toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Etusivu » Tuotteet » Kivet » Koristekivet

Onko tarkoitus tilata kerralla enemmän?

Ota yhteyttä ja pyydä
tarjous!

Pyydä tarjous

Edustatko taloyhtiötä?
Ota yhteyttä mikäli haluat isomman tilauksen laskulle

Koristekivet- koristele pihasi käyttämällä erilaisia värisävyjä tai eläväpintaista koristekiveä!

Koristekivet-tuoteryhmässä on useita eri värisävyisiä koristeluun tarkoitettuna luonnonkiviä. Luonnosta koristekiveä voidaan louhia kivilouhimoista, nostaa merikiveä merestä tai murskauksen avulla hienontaa kalliomateriaalia kivilouhokseksi, aitalouhoskiveksi tai sepeliksi.

Koristekivet ovat kauniita luonnonkiviä, joilla voidaan koristella, antaa ilmettä ja stailata monenlaista ilmettä pihalle, puutarhaan tai vaikkapa taloon sisälle !

Koristekivien monen muodot

Koristekiviä on luonnossa monenlaisia. Koristekiveä on monen värisenä, erilaisilla raekoolla ja eri lailla hioutuneina sekä murskattuna terävänä rakeena.

Ykkösmyynnin valikoimasta löydät erilaisia, kauniita kivimateriaaleja suursäkkikoossa.

Esimerkiksi valkoinen sepeli, joka on toiselta nimeltään valkoinen graniittimurske, saadaan murskauksen ansiosta teräväreunaiseksi kiviainekseksi. Suomessa valkoista graniittia on harvakseltaan. Valkoista kiveä on mm. kalkkikivenä. Kalkkikivi on kerrostunutta kiveä, joka syntyy, kun kalsiumkarbonaattia saostuu vedessä.

Valkoinen graniittimurske 8-12 mm

Ykkösmyynti myy valkoista graniittimursketta kokoluokassa 8-12 mm. Valkoinen sepeli, joka on toiselta nimeltään valkoinen graniittimurske, saadaan murskauksen ansiosta teräväreunaiseksi kiviainekseksi. Suomessa valkoista graniittia on harvakseltaan. Valkoista kiveä on mm. kalkkikivenä. Kalkkikivi on kerrostunutta kiveä, joka syntyy, kun kalsiumkarbonaattia saostuu vedessä. Valkoinen graniitti on pakattu suursäkkiin 800 kg. Tuotteen alkuperämaa on Ruotsi. Tuotetta käytetään erilaisissa koristeluissa, valkoinen väri korostaa ja tuo hyvin esiin korostettavaa pintaa, esimerkiksi suihkulähdettä tai mehikasvi-istutuksia.

Merikivet 8-16 mm ja 16-32 mm 

Merikivet nostetaan merestä. Merikivi on meren aalloissa hioutunutta osittain tai kokonaan sileäpintaista luonnonkiveä. Merikiveä on saatavilla monessa värisävyssä. Ykkösmyynnin valikoimissa merikiveä löytyy kelta-harmaana ja musta-valkoisena. Molemmat merikivet ovat  hioutuneita ja mitä monimuotoisempia luonnollisia merikiviä. Näiden merikivien ulkonäkö on myös marmoripintainen, mattamainen ja kiiltäväpintainen.

Merikivi-tuotteilla voi koristella talon seinänvierustaa sokkelin ympärille tai sisä- sekä ulkokasvien koristekatteena ruukkujen ja astioiden pinnassa. Merikivien raekoot ovat joko 8-16 mm tai 16-32 mm ja tuotteiden pakkauskoot ovat 800 kg suursäkissä. Merikivien alkuperämaa on Tanska.

Liuskekivimurske 20-40 mm grafiitinharmaa

Liuskekivimurske on nimensä mukaisesti liuskekivilaattojen pientä kivimursketta. Tuote syntyy, kun kalliosta louhitaan liuskekiveä. Murske on liuskekivien muokkaamisesta jäänyttä ”jäännöstä”, joka hyödynnetään koristelukäytössä.

Liuskekivimursketta voi käyttää myös monenlaiseen koristeluun. Liuskekivimurske 20-40 mm on erittäin näyttävän näköistä esimerkiksi isoissa pinta-aloissa, kuten isot kukka-altaat tai kivitalon sokkelin reunoilla. Liuskekivimurskeen alkuperämaa on Ruotsi. Liuskekivimursketta on saatavana suursäkissä noin 500 l, säkin paino on 800 kg.

 

Katso tarvittaessa ohjevideo suursäkkien toimituksesta tästä!

Näytetään kaikki 4 tulosta

Hyödynnä tyhjä suursäkki palauttamalla säkissä puutarha-ainesta tai kierrätyksen kelpaavaa materiaalia. Me noudamme säkit ja toimitamme ne kierrätykseen.

Tyhjä suursäkki on asiakkaan omaisuutta ja se on pantiton.

Katso aiheesta lisää suursäkkien kierrätyspalvelu.

Voimmeko olla avuksi?

Ota yhteyttä asiantuntijaan tai asiakaspalveluumme!

Minna

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on auki
arkisin klo 8-16

010 327 2220

Tai ota yhteyttä asiakaspalveluun Whatsapin kautta!

Whatsapp: 0400 936 187

Asiakaspalvelumme on auki
arkisin klo 8-16

Copyright © 2024 Pohjolan Ykkösraivaus Oy