Tyhjät suursäkit

toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Etusivu » Tuotteet » Tyhjät suursäkit

Onko tarkoitus tilata kerralla enemmän?

Ota yhteyttä ja pyydä
tarjous!

Pyydä tarjous

Edustatko taloyhtiötä?
Ota yhteyttä mikäli haluat isomman tilauksen laskulle

Tyhjät suursäkit eli Ykkös noutosäkit!

Tyhjä suursäkit kaikkeen kierrätykseen! Ykkösmyynnistä saat erittäin vahvat ja laadukkaat tyhjät suursäkit monessa eri kokoluokassa, joita pystyt hyödyntämään esimerkiksi puutarhajätteiden sekä rakennusjätteiden kierrätyksessä. Ykkösmyynnin säkityskäytössä ja myynnissä olevat suursäkit valmistetaan polypropeenista. Säkit ovat tasakudottua kangasta ja Ykkösmyynnin tarpeisiin valmistettuja. Ne kestävät maa-aineksia hyvin säkin koon mukaan. Suursäkit käyvät testilaboratorioissa hyväksynnässä, joissa testataan säkin kantavuus ja säkin lujuusarvot.

Ykkösmyynnin tyhjät suursäkit

Tyhjä suursäkki 4000 l

Suurimpaan 4 m³ eli 4 000 litran suursäkkiin saa pakattua tuplasti sen mitä 2000 l suursäkkiin mahtuu. Kaksi tällaista suursäkkiä vastaa tilavuudeltaan pientä vaihtolavaa mutta ovat helpommin saatavilla ahtaisiin paikkoihin!

Tyhjä suursäkki 2000 l

Isoon 2 m³ eli 2 000 litran suursäkkiin saat pakattua paljon esimerkiksi rakennusjätettä tai vaikka risuja ja lehtiä pihamaalta. Isompi suursäkki sopii vaikka keittiöremonttiin ja suurien lehti-ja risujätteiden haravointiin. Sen kantavuus on 1 000 kg eikä siihen saa pakata maa-aineksia, betonia eikä tiiliä.

Tyhjä suursäkki 1000 l

Tyhjään 1 000 litran suursäkkiin mahtuu monenlaista painavaa materiaalia. Säkkiä voidaan käyttää maa-ainesten täyttöön ja erilaisilla purkutyömailla saadaan eri materiaalit kätevästi eri säkkeihin helpolla lajittelulla. Tyhjä suursäkki läpäisee veden, joten sitä voi seisottaa ulkona.  1 000 litran suursäkkiin voidaan varastoida vaikkapa puutarhakalusteiden pehmusteita ja säilyttää niitä varastossa sateelta suojattuna. Säkkiä voi vetää perässä kun haravoidaan nurmikolta lehtiä eli sillä voi korvata vaikka kottikärryt. Suursäkin kantavuus on 1 500 kg.

Tyhjä suursäkki 500 l

Pienempään 500 litran suursäkkiin voidaan pakata esimerkiksi haravointijätteitä, lehtiä tai risuja. Se on tarkoitettu pienempiin jätemääriin, kun ei tarvita isoa 1 m³ tai 2 m³ suursäkkiä pihamaalla. Pienempään säkkiin voidaan myös pakata rakennusjätteitä tai muita roskia. Sen kantavuus on 750 kg.

Kaikissa suursäkkien malleissa on kaksi nostokahvaa säkkien pitkillä sivuilla. Niitä on helppo yhdenkin ihmisen käsitellä koneellisesti. Klapisäkissä on neljä lenkkimäistä nostokahvaa aina jokaisella sivulla.

Jälleenmyyjät ja ohjevideot

Katso tyhjien suursäkkien jälleenmyyjät täältä! Huomaathan, että kaikki jälleenmyyjämme eivät myy tyhjiä suursäkkejä.

Katso kierrätyssäkkien ohjevideo tästä!

Ykkösmyynnin tyhjä suursäkki voidaan täyttää täyteen asti jätteitä kierrättäessä!

Näytetään kaikki 5 tulosta

Käytetty, tyhjennetty suursäkki on arvoltaan 12-38 euroa. Suursäkki on pantiton eli siitä ei makseta panttia. Käytetty suursäkki on kuitenkin arvokas, sillä siihen voi pakata kierrätettävää materiaalia, kuten puutarhasta tulevaa maa-ainesta, risuja, lehtiä tai kierrätettävää materiaalia. Tutustu täältä suursäkkien kierrätys palvelusta.

 • Ykkösmyynnin 0,5 m³
  suursäkkien kantavuus on 750 kg. Mitat suursäkissä ovat 105 pituus x 88 syvyys x 55 cm korkeus
 • Ykkösmyynnin 1 m³
  suursäkkien kantavuus on 1 500 kg. Suursäkeissä mitat ovat 105 pituus x 88 leveys x 100 cm korkeus. Kaksi nostokahvaa ovat joko 135 cm tai 155 cm pitkiä.
 • Ykkösmyynnin 2 m³
  suursäkkien kantavuus on 1 000 kg. Mitat suursäkeissä 95 pituus x 250 leveys x 80 cm korkeus
 • Ykkösmyynnin 4 m³
  suursäkkien kantavuus on 2 000 kg. Mitat suursäkeissä ovat 280 leveys x 120 pituus x 120 cm korkeus
 • Nostokahvat neulotaan aina säkin pitkille sivuille. Kahvat on suunniteltu ja valmistettu riittävän paksusta materiaalista, jotta ne kestäisivät tietyn suuruisen nostokuorman.
 • Suursäkkien saumojen ommeltyyppi vaikuttaa merkittävästi suursäkin kestävyyteen ja tiiveyteen.
 • SF/ Suursäkkien turvakerroin on 5:1
 • UN hyväksytty
 • Materiaali PP

Ykkösmyynnistä voit nyt valita erikokoisia suursäkkejä tarpeidesi mukaan. Suursäkkeihin voi pakata maa-aines jätteitä, rakennusjätteitä tai vaikka risuja ja lehtiä. Tilaa Ykkösmyynnistä kierrätyssäkin noudon. Meiltä saat myös valmiita suursäkkipaketteja, joissa tyhjät suursäkit tulevat kierrätyssäkkinoudon yhteydessä mukaan samaan tilaukseen. Noudamme kierrätyssäkit samalla rahdilla suursäkki toimitusten yhteydessä.

Voimmeko olla avuksi?

Ota yhteyttä asiantuntijaan tai asiakaspalveluumme!

Minna

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on auki
arkisin klo 8-16

010 327 2220

Tai ota yhteyttä asiakaspalveluun Whatsapin kautta!

Whatsapp: 0400 936 187

Asiakaspalvelumme on auki
arkisin klo 8-16

Copyright © 2024 Pohjolan Ykkösraivaus Oy