Kuljetushinnasto ja toimitustavat

toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

RAHTIHINNAT / SUURSÄKKITUOTTEET 2023 / YDINTOIMITUSALUE

(HUOM! Katso irtotavarakuljetushinnasto alempaa tältä sivulta!)

Suursäkkein toimitus nosturiautolla, seuraaville alueille! Muualle Manner-Suomeen perälautapurku.

Alue 1Alue 2Alue 3
5, tai yli säkkiä0 €70 €70 €
1-4 säkkiä70 €140 €140 €

Hinta sisältää yhden purkupaikan yhdessä osoitteessa.

Katso tarvittaessa ohjevideo suursäkkien toimituksesta tästä!

suursäkki toimitusalueet

Lisäpurkupaikat samassa toimitusosoitteessa 20 € / purkupaikka. Säkin tyhjennyspalvelu purkupaikalla 10 € / säkki. Rahtihinnat ovat samat kaikille suursäkeille, riippumatta siitä, minkä kokoinen suursäkki on. Rahti määräytyy aina säkkien lukumäärän mukaan.

Pikatoimituslisä  + 180 € (alue 1). Aamupäivällä saapuneet tilaukset toimitetaan iltapäivän kuluessa ja iltapäivällä saapuneet tilaukset viimeistään seuraavana aamupäivänä arkisin. Pikatilaukset puhelinmyynnin kautta puh. 010 327 2220. Pikatoimituslisä on voimassa vain ydintoimitusalueella, alueella 1.

Oman toimitusalueesi hinnan näet tarkasti, kun syötät tuotteiden lisäämisen jälkeen toimitusosoitteen postinumeron.

RAHTIHINNAT / IRTOTAVARA 2023 / YDINTOIMITUSALUE

Alue 1Alue 2Alue 3Alue 4Alue 5
Rahti nuppitoimitukset125 €175 €225 €275 €325 €
Rahti kasettiautotoimitukset 175 €275 €325 €425 €525 €

Katso tarvittaessa ohjevideo irtotavaran toimituksesta tästä!

irtotavara toimitusalueet

Hinta sisältää yhden purkupaikan yhdessä osoitteessa, Nuppiauton rahti tarkoittaa 3 tai 4-akselisen kuorma-auton kuormaa. Nuppiautolla toimitettaessa veloitamme joka kuormasta rahdin, kasettiautolla tilatessa voi tilata yhdellä rahdilla kaksi kuormaa. Irtotavarakuormia voi yhdistää keskenään suursäkkien kanssa. Kasettiautotoimitukset ovat yhdistelmäajoneuvon toimituksia. Kasettiauton purkaminen on mahdollista kahteen eri paikkaan. Kasettitoimitukseen ei voida yhdistää suursäkkitoimitusta. Ohjevideon irtotavaratoimituksille löydät tästä!

Oman toimitusalueesi hinnan näet tarkasti, kun syötät tuotteiden lisäämisen jälkeen toimitusosoitteen postinumeron.                                       

Toimitusaika irtotavaratoimituksissa

Varaamme toimitusajaksi 1- 5 arkipäivää tilauksen saapumisesta sesonkiaikana alueille 1 – 4. Irtotavara alue 5 toimitusaika on 2 – 7 arkivuorokautta. (talviaikana 1-14vrk). Ilmoitamme sähköpostitse tai puhelimitse tarkemman ajankohdan.

Purku asiakkaan osoitteessa irtotavaratoimituksessa

Asiakkaan tulee antaa selkeät ohjeet purkupaikasta ja merkata se kuljettajalle esim. jollain kepillä, lapulla tms.

Mikäli paikkaa ei ole merkattu, eikä kuljettaja tavoita asiakasta annetusta puhelinnumerosta, kuljettajalla on oikeus jättää tilattu kuorma parhaaksi katsomaansa paikkaan.

Auto ei aina mahdu portista tai kapeimmista väylistä pihaan, maa-autojen leveys on n. 3 m renkaiden kohdalta, peilien kohdalta enemmän.

Ahtaat purkupaikat, siirtolapuutarhat jne. ota yhteys asiakaspalveluun ennen tilaamista.

Muille paikkakunnille sopimuksen ja tarjouksen mukaan sekä irtotavaratuotteet että suursäkit. Kysy lisää asiakaspalvelustamme p. 010 327 2220.

Kaikki toimitustavat

Toimitus suursäkeille ydintoimitusalueellamme (nosturiauto).

Suursäkkien toimitusaikataulu on 1 – 5 arkivuorokautta ydintoimitusalue 1. Toimitusaika ydintoimitusalueille 2 & 3 on 1 – 7 arkivuorokautta. (talviaikana 1-14vrk joulu – helmikuu). Suursäkit toimitetaan nosturiautolla, jonka nostoetäisyys on 6 – 10 metriä siitä, mihin kuorma-autolla pääsee ajamaan. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä toimitusta koskevat ohjeet, kuten suursäkkien pudotuspaikan.

Toimitus suursäkeille muualle Manner-Suomeen (lavarahti).

Toimitamme suursäkit Manner-Suomeen 2 – 10 arkivuorokauden kuluttua tilauksen saapumisesta. Suursäkit toimitetaan postin rahtipalvelulla, perälautapurkuna. Suursäkit jätetään auton välittömään läheisyyteen. Kysy rahtihinta asiakaspalvelustamme, mikäli postinumerosi ei löydy verkkokaupastamme.

Toimitus suursäkeille ahtaisiin paikkoihin (siirtolapuutarhat)

Ykkösmyynnin kuorma-autot, eivät mahdu kaikkiin siirtolapuutarhoihin suursäkkejä toimittamaan, johtuen teiden kapeudesta. Ykkösmyynnin oma kalusto voi toimittaa suursäkit siirtolapuutarhan parkkipaikalle, mikäli parkkipaikan tila sen sallii. Siirtolapuutarhaan palstalle suursäkkejä tilatessasi, kysy lisää asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi, tai soittamalla 010 3272220

Tyhjät suursäkit (koko Manner-Suomi)

Toimitamme tyhjät suursäkit kotipakettina suoraan kotiovellesi. Sorajaloste suursäkkitoimitusten yhteydessä, toimitamme tyhjät suursäkit samalla rahdilla. Toimitamme myös tyhjiä suursäkkejä postipakettina koko Manner-Suomeen.

Pienpakkaukset Postin toimituksella (koko Manner-Suomi)

Toimitamme postipakettina tyhjiä suursäkkejä. Yhden postipaketin toimituskulut ovat 20 €/kpl. Postipaketi toimitetaan aina toimitusosoitetta lähimpänä olevaan postiin. Mikäli haluat tilata isompia eriä tuotteitamme, kysy hintatarjous meiltä p. 010 327 2220 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi

Pihakasvit

Pihakasvien toimitusalue on sama, kuin suursäkkituotteillamme. Toimitusalueet näet kartasta sivun yläosasta. Pihakasvit voidaan toimittaa joko suursäkkitoimituksen kanssa samassa yhteydessä, tai erikseen kotipakettina. Rahtihinta määräytyy toimitustavan mukaan.

Kotipaketti (Ydintoimitusalue)

Toimitamme ydintoimitusalueellamme pientuotteet ja -pakkaukset kotipakettina suoraan pihamaallesi. Saat rahtihinnan selville kotiovellesi, kun syötät postinumeron ostoskoriin.

Copyright © 2024 Pohjolan Ykkösraivaus Oy