Kierrätyssäkkien noutohinnasto

toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Suursäkkien noutohinnasto (Ydintoimitusalue)

Alue 1Alue 2Alue 3
70 €/krt140 €/krt140 €/krt
suursäkki toimitusalueet

Suursäkkien noutohinta on € / noutokerta.

Mikäli kohteeseen toimitetaan sorajaloste suursäkkejä, ei noutomaksua erikseen veloiteta, vaan ainoastaan suursäkkien toimitusmaksu, sekä jätekohtainen kierrätysmaksu, joka riippuu jätelajikkeesta, sekä suursäkin kokoluokasta.

Jätekohtaiset hinnat suursäkeille löydät rakennusjätteiden kierrätyspalvelusta, sekä puutarhajätteiden kierrätyspalvelusta.

Noudettavat suursäkit pitävät olla tilauksessa ilmoitettua jätettä. Jos noudettavat suursäkit on täytetty osittain erilaisella jätteellä, kuin tilauksessa on ilmoitettu, veloitetaan siitä jätekohtainen maksu, sekajätteen mukaan.

Tutustu suursäkkien palvelupaketteihin

Noutosäkkien sijoittaminen noutokohteessa

Noudettavat suursäkit tulee sijoittaa kohteessa niin, että nosturikuorma-auto pääsee tarpeeksi lähelle noudettavia suursäkkejä. Nosturiauton nostokyky on noin 6-10 metriä, riippuen onko kohteessa aitoja joiden ylitse tarvitsee suursäkkejä nostaa. Ennen suursäkkien täyttämistä, on myös varmistettava, etteivät noudettavat suursäkit jää paksujen oksien, tai sähkölankojen alle. Katso tarvittaessa ohjevideo suursäkkinoudosta tästä!

Copyright © 2024 Pohjolan Ykkösraivaus Oy