Nurmikon siemenet

toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Etusivu » Tuotteet » Nurmikon siemenet

Onko tarkoitus tilata kerralla enemmän?

Ota yhteyttä ja pyydä
tarjous!

Pyydä tarjous

Edustatko taloyhtiötä?
Ota yhteyttä mikäli haluat isomman tilauksen laskulle

Nurmikon siemenet Ykkösmyynnistä!

Nurmikon siemenet Ykkösmyynnistä! Ykkösmyynti tarjoaa nyt helpon ratkaisun nurmikon perustamiseen! Nurmikon perustaminen on yksi parhaimpia tapoja astua viherrakentamisen maailmaan ja sen työvaiheet ovat erittäin yksinkertaisia.

Kylvönurmikon perustamiseen et tarvitse muuta kuin:

  • Pihan
  • Puutarhamullan
  • Nurmikon siemenet
  • Kastelun

Nurmikon istuttaminen

Nurmikon istuttaminen on yleisesti suositeltavaa syksyllä, jolloin sateet ja ilman luontainen kosteet ovat suurempia. Istuttaessa nurmikkoa syksyllä säästyt suuremmalta vaivalta, sekä kastelulta.

Nurmikon istuttaminen keväällä on myös täysin mahdollista, eikä ollenkaan huono vaihtoehto. Istuttaessa nurmikkoa keväällä täytyy vain muistaa riittävä kastelu kevään aikana, jotta nurmikko saa tarpeeksi vettä, eikä lähde kellertämään kesänaikana.

Nurmikon perustaminen voi tuntua haasteelliselta. Ykkösmyynti auttaa sinua tässäkin asiassa. Löydät Ykkösmyynnin oppaat ja ohjeet sivuilta täydelliset nurmikon perustamisohjeet!

Ykkösmyynti tarjoaa myös viherrakentamiseen valmennusta! Mikäli haluat alkaa touhuamaan viherrakentamisen parissa, mutta sinulla ei ole vielä tietoa mistä aloittaa, tutustu silloin Ykkösmyynnin Píha PT palveluun!

Mikäli kylvönurmikko ei ole sinulle oikeantuntuinen ratkaisu ja pidät enemmän heti valmiista siirtonurmikosta, löydät myös siirtonurmen Ykkösmyynnistä!

Yleismulta puutarhaan

Ykkösmyynnistä löydät myös laadukkaat puutarhamulta vaihtoehdot, kuten yleismullan, istutusmullan, sekä havupuumullan. Myös luomunurmikon, tai esimerkiksi kasvimaan perustamiseen löydät erittäin laadukkaan luomumullan

Nurmikon perustamiseen paras vaihtoehto on yleismulta puutarhaan. Se sopii täydellisesti niin kylvönurmikon, kuin siirtonurmikonkin perustamiseen, sillä se on valmiiksi lannoitettu ja kalkittu. Sinun ei tarvitse siis heti alussa alkaa miettimään, kuinka paljon istuttaessa täytyy lannoitetta käyttää, sillä valmiiksi lannoitettu ja kalkittu yleispuutarhamulta takaa sen, että pääset kylvämään siemenet ja kastelu voi alkaa. Istuttaessa nurmikkoa keväällä, on hyvä ensimmäinen lannoitus tehdä esimerkiksi syksyllä, mutta halutessaan ensimmäisen lannoituksen voi tehdä vasta seuraavana keväänä.

Toimitus

Ykkösmyynti toimittaa nurmikon siemenet suoraan kotiisi ja voit halutessasi tilata ne nyt esimerkiksi multa suursäkkien kanssa samassa toimituksessa. Toimitamme myös nurmikon siemenet tarvittaessa erikseen. Kysy tarvittaessa lisää toimituksesta asiakaspalvelustamme!

Näytetään ainoa tulos

Voimmeko olla avuksi?

Ota yhteyttä asiantuntijaan tai asiakaspalveluumme!

Minna

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on auki
arkisin klo 8-16

010 327 2220

Tai ota yhteyttä asiakaspalveluun Whatsapin kautta!

Whatsapp: 0400 936 187

Asiakaspalvelumme on auki
arkisin klo 8-16

Copyright © 2024 Pohjolan Ykkösraivaus Oy