Pihavarastot

toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Etusivu » Tuotteet » Pihatarvikkeet » Pihavarastot

Onko tarkoitus tilata kerralla enemmän?

Ota yhteyttä ja pyydä
tarjous!

Pyydä tarjous

Edustatko taloyhtiötä?
Ota yhteyttä mikäli haluat isomman tilauksen laskulle

Pihavarastot

Pihavarastot – tuoteryhmässä on pihaan ja puutarhaan tarkoitetuttuja erilaisia puisia piharakennuksia. Pihavarastot sanalla tarkoitetaan säilytykseen tarkoitettuja kevytrakennuksia, kuten pihavarasto puutarhatyökaluille, rakoliiterit polttopuille, leikkimökit lapsien leikkeihin tai vierasaitat.

Pihavarastoja on monen kokoisia ja moneen käyttötarkoitukseen

 • Puuliiteri
 • Leikkimökit
 • Varastorakennukset
 • Vierasmajat
 • Aitat
 • Venesuojat
 • Puucee ja yhdistelmärakennukset

Pihavarastot materiaali

Pihavarastot valmistetaan usein puusta. Käytettyjä materiaaleja ovat mänty, koivu, leppä ja siperian lehtipuu. Pihavarastoja valmistavat useat kotimaiset ja ulkomaiset valmistajat. Pihavarastoja on saatavilla tee-se-itse- periaatteella, jossa materiaalit toimitetaan asiakkaalle pihaan ja asiakas rakentaa kevytrakennuksen itse. Avaimet käteen – periaatteella toinen vaihtoehto, jossa tuote saatetaan valmiiksi alusta loppuun saakka.

Ykkösmyynti kasvattaa pihavarastot tuoteryhmää jatkuvasti lisäämällä tuoteryhmään uusia tuotteita. Syksyn tuotteena verkkokaupassamme on nyt myynnissä polttopuille tarkoitettu KlapiLaari. KlapiLaariin voidaan varastoida kerrallaan jopa neljä heittokuutiota sisään. KlapiLaari on uudenaikainen valmis kevytvarasto, joka voidaan täyttää polttopuilla ilman, että polttopuita tarvitsee latoa itse käsin paikoilleen! Tuomme nosturiautolla klapisäkit pihaasi, ja täytämme KlapiLaarin helposti kohteessa nosturiautolla. Tilaat vain tuotteet ensin ja klapien tilaaminen on helppoa!

Pihavarastot säilytys

Pihavaraston tarpeen määrittää sen käyttötarkoitus, koko ja paikka. Pihavarastoissa säilytetään perämoottorista lapioon, kaikkea siltä väliltä, joten käyttötarkoitus ratkaisee.

Säilytettäviä tuotteita ovat mm.

 • Ruohonleikkurit, käsin työnnettävät tai päältä ajettavat
 • Trimmerit, lapiot, haravat ja muut työkalut
 • Polkupyörät
 • Klapikoneet ja halkaisukoneet
 • Polttopuut ja briketit
 • Puutarhakalusteet

Sorajalosteet kevytrakennuksien perustuksiin

Saat meiltä piharakennuksien perustuksiin kaikki maansiirtoon tarvittavat tuotteet. Valikoimastamme löydät perustuksien täyttöön kalliomurskeet ja suodatinkankaat. Myös kivituhkatuotteet saat meiltä laattojen ja harkkojen asennukseen. Piharakennuksien maisemointiin luonnonkivet valikoimasta löytyvät erikokoiset luonnonkivet.

Kevytrakennuksien perustaminen

Erilaisien kevytrakennuksien perustamiseen tarvitaan routimaton maapohja. Kun kevytrakennus perustetaan ja asennetaan takapihalle tai pihamaalle, jossa on pehmeää maata, kuten nurmikkoa, perustukseen tarvitaan jämäkkä ja routimaton maapohja.

Pehmeää maata kaivetaan pois noin 30-50 cm:n syvyydeltä riippuen maapohjasta. Jos maapohja on kovin savista, maata on syytä kaivaa riittävästi pois. Ennen kalliomurskeen asennusta pohjalle lisätään suodatinkangas pitämään maa-aineksia erillään. Pohja täytetään kalliomurske 0-16 mm tai kalliomurske 0-32 mm. Kalliomurske tärytetään tiukaksi alustaksi ja tarvittaessa lisätään ja asennetaan lisää. Kevytperustuksien harkot tai pilarit voidaan asentaa suoraan kalliomurskeen päälle tai pintaan voidaan levittää 3-5 cm:n kerros kivituhkaa, johon harkot asennetaan.

Pilarien ja harkkojen asennus tapahtuu ainaa kevytrakennuksien ohjeiden mukaisesti.

Näytetään ainoa tulos

Voimmeko olla avuksi?

Ota yhteyttä asiantuntijaan tai asiakaspalveluumme!

Minna

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on auki
arkisin klo 8-16

010 327 2220

Tai ota yhteyttä asiakaspalveluun Whatsapin kautta!

Whatsapp: 0400 936 187

Asiakaspalvelumme on auki
arkisin klo 8-16

Copyright © 2024 Pohjolan Ykkösraivaus Oy