Siirtonurmet ja kuntat

toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Etusivu » Tuotteet » Siirtonurmet ja kuntat

Onko tarkoitus tilata kerralla enemmän?

Ota yhteyttä ja pyydä
tarjous!

Pyydä tarjous

Edustatko taloyhtiötä?
Ota yhteyttä mikäli haluat isomman tilauksen laskulle

Siirtonurmet ja kuntat

Ykkösmyynnistä saat laadukkaat siirtonurmet ja kuntat toimitettuna kotiisi!

Siirtonurmikko on ollut yleisessä käytössä suomen messualueilla jo vuosikymmeniä. Se on myös löytänyt tiensä ihmisten koti- sekä mökkipihoille. Siirtonurmi on helppo tapa perustaa kaunis ja kestävä nurmialue pihaasi. Siirtonurmen alustustyö kannattaa tehdä huolella.

Hieman harvinaisempi, kuntta, on myös alkanut lähivuosina tekemään tuloaan, niin ihmisten mökki- kuin kotipihoille helppohoitoisuutensa johdosta. Parhaat asennusajat kuntalle sekä siirtonurmelle ovat keväällä sekä syksyllä, johtuen ilmankosteudesta. Siirtonurmen asennus tapahtuu hyvin kalkitun ja lannoitetun paksun multakerroksen päälle, kun taas kuntta asennetaan hiesu- tai hiekkamoreeni pitoiselle happamalle maapohjalle. Siirtonurmen alustana toimii erittäin hyvin Ykkösmyynnin yleismulta ja kunttapohjaksi soveltuu leikkihiekka 0–4 mm.

Siirtonurmen toimitus

 • Siirtonurmi toimitetaan lavarahdilla suoraan kotipihaasi
 • Siirtonurmea pakataan maksimissaan 50 m2 yhtä lavaa kohden ja rahtihinta kasvaa tilattavan määrän mukaan
 • Siirtonurmen yleinen toimitusaika on noin 1-7 arkivuorokautta. Siirtonurmet nostetaan aina toimitusta edeltävänä, tai samana päivänä, jotta siirtonurmen juuret eivät pääse kuivumaan.
 • Siirtonurmea on saatavilla ympäri Suomen
 • Mikäli kohteesi ei löydy toimitusalueistamme, pyydä meiltä tarjous siirtonurmelle!

Kuntan toimitus

 • Kuntta nostetaan ja toimitetaan suoraan Kainuun metsistä
 • Kunttaa ei pakata muoveihin, vaan kuntta kääritään rulliksi, jotka ovat noin 6-8 m2 kokoisia
 • Kuntta toimitetaan ja puretaan nosturiautolla kohteessa
 • Kunttaa voidaan pätkiä tarvittaessa pienemmiksi paloiksi toimituksen yhteydessä
 • Kuntta suositellaan asentamaan mahdollisimman isoina lohkoina, jotta saumojen määrä olisi mahdollisimman vähäinen
 • Lisätietoa kuntan toimituksesta, saat asiakaspalvelustamme

Ykkösmyynnin siirtonurmet ja kuntat

Ykkösmyynti toimittaa siirtonurmet ja kuntat ympäri Suomen, mikäli kohteesi ei löydy toimitusalueistamme, kysy tarjous kuntan, tai siirtonurmen toimitukselle asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi, tai soittamalla 0103272220. Myös isommissa tilausmäärissä, tai suurissa yhteistilauksissa, suosittelemme olemaan yhteydessä myyntiimme.

Näytetään kaikki 2 tulosta

Kuntta on yleisesti metsämarjoja, kuten puolukkaa, variksenmarjoja sekä mustikkaa sisältävää metsäsiirrännäistä, jonka seasta löytyy myös yleisesti kanervaa tai jäkälää. Kuntta nostetaan metsähakkuuaukioilta, se leikataan neliön muotoisiksi laatoiksi, tai pidemmiksi rulliksi. Kuntta ikään kuin pelastetaan hakkuiden alta, joka tekee siitä myös erittäin ekologisen valinnan. Kuntta nostetaan isoina paloina ja kerätään heti rullaksi. Kuntta toimitetaan siis lähes tuoreena, kuntta suositellaan myös asennettavaksi melkeinpä heti toimituksen jälkeen kuivumisen ehkäisemiseksi. Parhaimpia nosto- ja asennuskausia kuntalle ovat kevät ja syksy, tällöin ilmankosteus auttaa kunttaa pysymään kosteana, eikä se niin helposti pääse kuivahtamaan. Kunttaa tulee myös kesäkaudella kastella tarvittaessa joka päivä, niin että se tuntuu hieman kostealta pinnalta eikä pääse kuivahtamaan. Keväällä ja kesällä asennettuna, voi kuntasta alkaa jo syksyn myötä syömään metsämarjoja, kuten puolukoita ja mustikoita. Kuntta on myös huoltovapaa, eikä erityisiä korjaustoimia tarvitse. Syksyllä asennettuna kuntta tulee pitää seuraavan kevään ja kesän ajan hyvässä, jokapäiväisessä kastelussa.

Ykkösmyynnistä saa tilattua kunttaa erikokoissa neliömäärissä. Kuntta toimitetaan noin 10 cm paksuisena, rullattuna noin 2,4 x 2,4 m matoiksi. Kuntan myyntihintaan sisältyy rahti, sekä toimituksen yhteydessä annetaan tuote – ja asennusopastus. Ykkösmyynnistä saat myös asennettuna kunttaa, jolloin ammattilaiset hoitavat työn maapohjista loppuun asti. Ykkösmyynnin kuntan toimittajana ja asennustöissä toimii pitkään alalla ollut Piirasen Viherpalvelu Oy.

Siirtonurmikko on jo pidemmän aikaan toiminut yleisesti näyttelykohteissa esillä, mutta se on myös löytänyt tiensä suomalaisten koti- sekä mökkipihoille. Siirtonurmea on käytetty jo 30-40 vuotta suomalaisessa maisemassa. Siirtonurmen kasvatusaika on vähintään kaksi vuotta, jolloin saadaan varmistettua se, ettei juurakko jää liian kitukasvuiseksi, vaan siitä tulee kestävä ja tiivis. Siirtonurmi on helpompi ja nopeampi vaihtoehto kuin kylvönurmikko. Kylvönurmikko vaatii enemmän pohjustustyötä ja aikaa, jolloin siirtonurmesta tulee ennen kaikkea vaivattomampi, mutta myös halvempi vaihtoehto pihaan. Siirtonurmella saa myös täydellisen luontaisen pihamaiseman ja täysin varman lopputuloksen pihaan. Siirtonurmi sopii niin koti- kuin mökkipihaankin tai vaikkapa golfkentän päällysteeksi.

Ykkösmyynnistä siirtonurmi on kotimainen valinta! Siirtonurmen kasvatus paikat ovat Joroisissa sekä Siuntiossa ja sen tuottajana toimii Finnurmi oy. Siirtonurmi toimitetaan rullana, toimitukset ovat nurmilavoina (50 kpl rullia, lavalla yht. 50m2).

Annamme mielellämme tarkempia tietoa tuotteista! Tervetuloa ostoksille!

Voimmeko olla avuksi?

Ota yhteyttä asiantuntijaan tai asiakaspalveluumme!

Minna

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on auki
arkisin klo 8-16

010 327 2220

Tai ota yhteyttä asiakaspalveluun Whatsapin kautta!

Whatsapp: 0400 936 187

Asiakaspalvelumme on auki
arkisin klo 8-16

Copyright © 2024 Pohjolan Ykkösraivaus Oy