Usein kysyttyä

toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Mitä tehdä tyhjälle suursäkille

Sorajalostetuotteesta, multatuotteesta tai luonnonkivi suursäkistä jää tyhjäksi käytetty suursäkki. Kun suursäkit ovat tyhjennetty sorajalosteista, herää usein kysymys, mitä tyhjälle suursäkille voisi tehdä?  

Tyhjä, käytetty suursäkki on pantiton, mutta sen voi hyödyntää esimerkiksi jätekierrätyksessä. Tyhjä suursäkki on tässä tapauksessa arvoltaan 10–35 €, riippuen suursäkin kokoluokasta. 

Laita vanhat romut ja roskat suursäkkiin, tai kerää haravoinnista syntyneet puutarhajätteet ja tilaa niille kierrätys ja nouto Ykkösmyynnistä. Löydät lisää tietoa kierrätettävistä jakeista täältä! 

Tyhjän suursäkin voi myös laittaa energiajätteeseen, jota kautta se kierrätetään oikeaoppisesti. Esimerkiksi, jos talonyhtiöllä on oma energiajäteastia, voidaan tyhjät suursäkit laittaa sinne. 

Tyhjää suursäkkiä voi myös tarvittaessa käyttää peitteenä ja suojauksena sateelta. 

Tyhjät suursäkit voi myös halutessaan palauttaa Ykkösmyynnin toimipisteelle Mäntsälään, tai antaa ne kuljettajan mukaan uuden toimituksen yhteydessä. Tyhjät suursäkit ovat pantittomia, eikä niistä hyvitetä rahaa. Emme valitettavasti erikseen nouda tyhjiä suursäkkejä pois. 

  • hyödynnä tyhjä suursäkki kierrätyksessä, pakkaa säkkiin maa-aines, poistettavat pihakasvit, risut, oksat, lehti- ja haravointijäte 
  • kierrätä ja pakkaa kierrätykseen sopivat materiaalit, kuten urheiluvälineet, ullakon tyhjennykset, vanhan varaston jäämistöt 
  • käytä tyhjää suursäkkiä peitteenä pihassa ja puutarhassa 
  • pakkaa puhtaaseen suursäkkiin terassin kalusteiden pehmusteet tai muut pihatekstiilit 
  • palauta suursäkit takaisin Ykkösmyynnille (esim. uuden toimituksen yhteydessä) 
  • vie tyhjät suursäkit energiajätteeseen 

Tyhjää suursäkkiä ei kannata heti heittää pois, vaan säilyttää se, mikäli sille löytyy tulevaisuudessa käyttöä! Esimerkiksi syksyllä tilattua suursäkkiä voidaan hyödyntää keväällä puutarhatalkoiden aikaan. Eli viikkaa tai laskostele tyhjä suursäkki varastoon tulevaa käyttöä varten. 

Kierrätä kanssamme! 

Muuta usein kysyttyä

Suursäkkituotteiden toimitusaika on yleisesti 1–5 arkivuorokautta sesonkiaikana (maalis – marraskuu) ja 1–14 vuorokautta talviaikana. Tilaustuotteilla toimitusaika on yleisesti 1–10 arkivuorokautta. Tarkemmat tuotekohtaiset toimitusajat löytyvät tuotesivuilta. 

Tyhjät suursäkit voidaan hyödyntää jätteiden kierrätyksessä. Suursäkki on itsessään pantiton, mutta loistava apu esimerkiksi haravointijätteiden kierrätyksessä. Löydät lisää tietoa jätteiden kierrätyksestä ja noutopalvelustamme jätteiden nouto – ja kierrätyspalvelu sivuiltamme.  Tyhjät suursäkit voidaan myös kierrättää energiajätteen mukana. 

Sorajalostesuursäkkejä voi noutaa osalta jälleenmyyjistämme, jotka pitävät suursäkkejä varastossaan. Katso jälleenmyyjä sivuiltamme lähin jälleenmyyjäsi. Meidän toimipisteestämme voi noutaa tuotteitamme arkisin klo 8-16 välisenä aikana sopimuksen mukaan.

Suursäkit toimitetaan ydintoimitusalueellamme nosturiautolla, jonka nostoetäisyys on 6–10 metriä. Ydintoimitusalueemme löydät tuote – ja kuljetus sivultamme. Muualle Manner – Suomeen toimitamme suursäkit perälautapurkuna.  

Katso tästä video suursäkki toimituksesta!

Irtotavara toimitukset toimitetaan kippiautolla. Kuorma-auto pakittaa kohteeseen ja kippaa tuotteen kasalle. Tarvittaessa kuorma-auto voi ajaa hieman eteenpäin kipatessaan, jolloin tuote levittyy hieman ”matoksi”. 

Katso tästä video irtotavara toimituksesta!

Yksityiset voivat tilata laskulle käyttäen Paytrailin laskupalveluita. Yritykset ja talonyhtiöt voivat tilata laskulle luomalla tilin verkkopalveluumme ja syöttämällä laskutustiedot tilauksen yhteydessä. Tarkastamme aina yritysten laskutustiedot ennen tilauksen lähettämistä. 

Copyright © 2024 Pohjolan Ykkösraivaus Oy