Maksuehdot

toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Maksuehdot

Mikäli rahtia ei ole lisätty tilausvaiheessa toimitustavoista tilauksen suuruuden ollessa vähemmän kuin 4 suursäkkiä tai jos purkupaikkoja on enemmän kuin yksi samassa osoitteessa/ toimitusalue on lisärahtialueella ja lisärahtia ei ole maksettu, veloitamme puutteellisen rahdin ennen toimitusta.

Mikäli rahtialueessa on epäselvää, soita asiakaspalveluumme 010 327 2220.
Toimitettu tuote on myyjän omaisuutta, kunnes kauppasumma on kokonaan maksettu.

Maksutavat

 • Verkkokaupassa yksityisasiakkaat voivat maksaa tilauksensa ostoskorissa valittavissa olevilla maksutavoilla.
  Maksupalvelutarjoaja
  Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
  Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
  Innova 2
  Lutakonaukio 7
  40100 Jyväskylä
  Puhelin: 0207 181830
  Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 • Laskutus – ja yritysasiakkaat voivat lisäksi pyytää laskutusoikeutta puhelinmyynnin kautta. Pyydämme mm. taloyhtiöitä tilaamaan tuotteet ensimmäistä kertaa suoraan sähköpostitse, tai puhelinmyynnistä, kun maksutavaksi halutaan valita laskutus.
 • Yksityisasiakkaat saavat puhelinmyynnistä tilauksvahvistuksen yhteydessä maksulinkin, jonka kautta voit maksaa turvallisesti ostoksesi. Maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj.

Laskutusasiakkailta tarkistamme luottotiedot, ennen laskutustilin avaamista.

Laskutustiedot

Otamme vastaan ensisijaisesti verkkolaskuja, laskutustiedot tästä.

Yritysasiakkaat ja talonyhtiöt

Mikäli haluat tilauksen yrityksen tai talonyhtiön laskulle, voit tehdä tilauksen sähköpostilla asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi tai puhelimitse 010 327 2220. Mikäli sinulla ei vielä ole laskutustiliä meillä, sellainen voidaan luoda tilauksen yhteydessä. Näissä tapauksissa suosittelemme tilauksen lähettämistä sähköpostiin yhdessä laskutustietojen kanssa.

Copyright © 2024 Pohjolan Ykkösraivaus Oy