Tietoa meistä

toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Ykkösmyynnin tiimi – Ketä me olemme?

Pohjolan Ykkösraivaus Oy on vuonna 1992 perustettu perheyritys, jonka päätoimialue on Uudellamaalla. Toimipisteemme sijaitsee Mäntsälässä. Kuljetamme omalla kalustolla kaikkia sorajalosteita ja maa-aineksia koko Uudenmaan alueella sekä osittain Kanta- ja Päijät – Hämeeseen. Työllistämme pienen joukon myös nuoria kesäaikaan tuotanto- ja toimistotyössä.

Toimintamme on laaja-alaista, sesonkikautena päätoimintamme keskittyy sorajalosteiden, multatuotteiden ja muiden pihatuotteiden pakkaamiseen ja kuljettamiseen. Talviaikaan uusi, vastavalmistunut hallimme mahdollistaa tuotteiden pienpakkaamisen ja jakelun. Lisäksi ammattitaitoiset kuljettajamme ovat monenlaisissa kuljetus-, nosturiauto- ja maansiirtotehtävissä sekä lumenajossa ympäri vuoden. Pohjolan Ykkösraivaus Oy suorittaa myös talojen purkua sekä kaivinkonetyötä ja -urakointia. Käytämme kauppanimeä, joka on Ykkösmyynti.

Ykkösmyynnin työntekijöiden tiimi on kokonaisuudessaan tehokas patteri jokaista lenkkiä myöten. Koko joukkue hoitaa työkenttäänsä suurella sydämellä ja asiakaslähtöisesti- aina!

Tutustu tiimiimme tarkemmin!

Valtteri Kantola

Valtteri Kantola

Suursäkki- ja irtotavaratoimituksien sankari!
Kuljetus

Valtterin ammattimaiseen autokäsittelyyn ja tuotteen pihaan saattamiseen luottavat asiakkaamme ja yhteistyökumppanit lukuisten kiitoksien kera. 

 

Heikki Kettunen

Heikki Kettunen

Maanrakennusalan monitoiminen työjuhta!
Kuljetus ja tuotanto

Heikin työpanokseen voi aina luottaa, hän on oikea luottopelaaja. Heikin vastuualueena on vaihtelevasti tuotanto, kuorma-autotoimitukset ja jätteidenkäsittely sekä purkutyöt

Toni Laalo

Toni Laalo

Kuljetusalan ammattilainen!
Kuljetus

Toni on uusin pelaajamme tiimissä. Toni on kuljetusalan ammattilainen, hänen käsissään pysyvät ammattimaisesti niin kuorma-auto kuin traktorikin

Tommi Enjala

Tommi Enjala

Toimiston moniosaaja!
Kuluttaja- ja yritysasiakkaat

Tommin matikkapää laskee hetkessä tarjoukset ja etsii asiakkaalle sopivat tuotteet. Tommi vastaa kuluttaja ja yritysmyynnistä, vaihtolavoista ja kuljetusjärjestelyistä.  

0400 936187
asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi

Santeri Linnas

Santeri Linnas

Kenttämestareiden kunkku!
Yritysasiakkaat

Santeri maanrakennusalan ja kuljetusalan moniottelijana vastaa tuotannosta, varastosta, yrityksien jätteiden vastaanotosta ja purkutöistä  

050436 1717

Janne Enjala

Janne Enjala

Todellinen taituri maanrakennusalalla!
Yritysasiakkaat

Jannen korkosilmä on erehtymätön, Janne on todellinen taituri maanrakennusalalla. Janne hoitaa työmaat ja purkutyökohteet.

040 555 8668

Minna Enjala

Minna Enjala

Toimitusjohtaja
Kuluttaja- ja yritysasiakkaat

Minnan rooli yrityksen tj:nä pitää sisällään kaikkia mahdollisia työtehtäviä aina myynnistä yrityksen hallintoon. ”Kun se on luvattu, se toimitetaan sovitusti”.  

040 550 8019
asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi

Copyright © 2024 Pohjolan Ykkösraivaus Oy