Pihakasvit

toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Etusivu » Tuotteet » Pihakasvit

Onko tarkoitus tilata kerralla enemmän?

Ota yhteyttä ja pyydä
tarjous!

Pyydä tarjous

Edustatko taloyhtiötä?
Ota yhteyttä mikäli haluat isomman tilauksen laskulle

Pihakasvit Ykkösmyynnistä! Ainaista lehtivihreää pihalle!

Pihakasvit Ykkösmyynnistä! Löydät nyt valikoimistamme suosittuja, helppohoitoisia pihakasveja. Myynnissämme ovat mm.

 • Tuijat
 • Koristepensaat
 • Aitataimet

Pihakasveilla saat luotua itsellesi kauniita yksityiskohtia puutarhaan. Tee piha-aita näyttävästä marja-aroniasta tai yksittäinen kaunis piha-asetelma kartiotuijista luonnonkivistä. Pihakasvit ovat oiva tapa tehdä omasta pihamaastasi erityinen ja omannäköinen. Pihakasvit virkistävät pihamaan ilmettä ja täydentää kokonaisuutta. Tuija-aidalla voi rajata pihaa ja luoda näköesteitä, lisäten esimerkiksi oman takapihan yksityisyyttä.

Valikoimissamme löytyy muitakin aitakasveja. Koristepensailla voit rajata myös pihaasi, tai kaunistaa muuta istutusaluetta.

Ykkösmyynnin tuotevalikoimasta löytyvät pihakasvit ovat Maisematukku Oy:n tuotantoa ja maahantuomia.

Istuttaminen

Paakku- ja astiataimia voi istuttaa koko kasvukauden ajan. Alkukeväällä ja kesällä istutettaessa on huolehdittava riittävästä veden saannissa. Paakut istutetaan sellaisenaan oikeaan istutussyvyyteen. Taimipaakkua ei rikota, vaan se istutetaan sellaisenaan suoraan samaan syvyyteen, kuin astiassa ollessaan.

Loppukesällä ja syksyllä istutettavien kasvien kastelu tarve on yleensä pienempi, johtuen syksyllä vallitsevasta luontaisesta kosteudesta. Perennat sopivat esimerkiksi erittäin hyvin syysistutukseen. Paljasjuuriset taimet (paakkutaimet) on hyvä istuttaa keväällä ennen kasvun alkamista.

Vihertuotteiden istutus – ja hoito-ohjeet löydät tästä!

Ykkösmyynnin Piha PT auttaa sinut viherkasvien maailmaan!

Löytyykö sinulta intoa ja halukkuutta lähteä istuttamaan esimerkiksi tuija-aitaa, mutta et ole ihan varma, miten homma hoituu? Ei hätää. Ykkösmyynnin Piha PT auttaa sinut eteenpäin asiassa. Valitsemme yhdessä oikeat pihakasvit, sekä mullan ja lannoitteet, laskemme sinulle tarvittavat määrät, sekä opastamme sinut istutustyössä alkuun ja loppun. Näin takaat, että saat täydellisen itsetehdyn pihan juuri oikealla tuotteilla. Tutustu Ykkösmyynnin Piha PT palveluun!

Autamme mielellämme sinua valitsemaan oikeat pihakasvit puutarhaasi, ota yhteyttä soittamalla p. 010 327 2220 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi

Pihakasvien toimitusalueen löydät tuote – ja kuljetushinnastosta. Toimitusalue on sama kuin suursäkeillä.

Marjakasvit

Aitataimet ja koristepensaat

Katajat

Tuijat

Näytetään kaikki 14 tulosta

 • Pihamaan aitaukset pienryhmissä
 • Aidan rakentaminen tontin rajauksessa
 • Marjakasveilla näköä ja hyötypuutarhaa tontille
 • Koristepensaat pienryhmiin ja yksittäisiin istutuksiin
 • Kiviladontoihin rinteisiin kivikkokasveja

Laajennamme tuotevalikoimaamme kaiken aikaa, joten kannattaa kysyä lisää tuotteista, meiltä löytyy monia muitakin tuotteita, joita ei vielä ole netissä.

Monet pihakasvit kuten havut ja alppiruusu tarvitsevat happaman mullan. Ykkösmyynnin valikoimasta löytyy havukasveille suunniteltu havupuumulta. Havupuumulta on lannoitettu, mutta EI kalkittu. Muita multatuotteitamme ovat yleismulta, joka sopii mm. marja-aronialle tai tuomipihlajalle. Istutusmulta on lannoitteeltaan miedompi ja se soveltuu vaateliaampien kasvien istutukseen, esimerkiksi ruusujen istutukseen. Luomupuutarhamultaa suosittelemme ruokamullaksi, eli kun halutaan istuttaa syötäväksi tarkoitettuja kasveja, valinta on luonnollisesti luomumulta! Luomupuutarhamulta kannattaa valita, kun istutetaan marjapensaita, hedelmäpuita ja muita hyötykasveja. Pensasmustikka viihtyy happamassa mullassa, havupuumullassa. Luomupuutarhamulta on lannoitettu ja kalkittu. Luomupuutarhamulta on lannoitettu hevosen ja lehmänlantakompostilla.

 • Pihakasvit toimitetaan suoraan kotipihaasi
 • Pihakasveja voidaan toimittaa suursäkkitoimitusten yhteydessä, tai erikseen
 • Pienemmät määrät toimitamme pakettiautolla ja suuremmat määrät kuorma-autolla
 • Toimitushinta riippuu tilattavien tuotteiden kokoluokasta ja määrästä. Näet tarkemmat toimitushinnat syöttämällä postinumeron ostoskoriin
 • Pihakasvien toimitusalueet: Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Askola, Myrskylä, Pukkila, Porvoo, Hausjärvi, Riihimäki, Hollola, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Asikkala,  

Voimmeko olla avuksi?

Ota yhteyttä asiantuntijaan tai asiakaspalveluumme!

Minna

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on auki
arkisin klo 8-16

010 327 2220

Tai ota yhteyttä asiakaspalveluun Whatsapin kautta!

Whatsapp: 0400 936 187

Asiakaspalvelumme on auki
arkisin klo 8-16

Copyright © 2024 Pohjolan Ykkösraivaus Oy