Perusta siirtonurmi

toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Tutustu Ykkösmyynnin laajaan nurmikon tuotepakettiin – kaikki, mitä tarvitset tasalaatuisen siirtonurmen perustamiseen!

 1. 1

  Siirtonurmen käyttö

  Siirtonurmi on kaunis, tasalaatuinen ja heti valmis! Siirtonurmi sopii hyvin kulutusta kestäväksi alustaksi.

  Siirtonurmikon avulla voidaan korostaa tontin parhaita puolia, kuten sisäänkäynnin ympäristöä tai takapihan oleskelualueita. Siirtonurmikko soveltuu hyvin kalteville pinnoille tai luiskiin, joihin on muuten hankala istuttaa nurmikon siemeniä

  Siirtonurmen pohjatyöt 
  Siirtonurmen asennus alkaa asentamalla alustustuotteeksi hyvälaatuista ja ravinteikasta yleismultaa. Yleismullan paksuun saa olla noin 20 cm, joka takaa ravinteikkaan maaperän siirtonurmikolle ja nurmikon juurtumiselle on vahva kasvupohja.

 2. 2

  Siirtonurmen toimitus

  Ykkösmyynnin kautta tilatun siirtonurmen toimitusaika on noin 2–7 arkipäivää. Meiltä järjestyy siirtonurmi Helsinkiin ja kaikkialle Suomeen. Siirtonurmikko toimitetaan aina tiistai – perjantai päivinä, sillä siirtonurmikkoa ei voi seisottaa viikonlopun yli varastoissa eikä terminaaleissa. Siirtonurmi toimitetaan asiakkaalle lavatavarana ja yhdelle lavalle mahtuu 50 m² nurmikkorullana.

  Rahti hinnoitellaan lavamäärien mukaan. Tarkan rahdin saat selville, kun annat postinumerosi numerokenttään. Lavojen purku tapahtuu perälautapurkuna suoraan auton viereen. Purkukohteeseen tulee päästä ajamaan kuorma-autolla ja alustan oltava tarpeeksi kantava purkamiseen. Siirtonurmikon laskupaikan tulee myös olla asianmukaisessa kunnossa, kääntöpaikat huomioon ottaen.

  Yli 500 m² tilausmäärissä sovitaan toimituksesta erikseen. Yli 500 m² toimitukset toimitetaan täysperävaunullisella autolla, tällöin purkupaikan tulee olla riittävän tilava isolle yhdistelmäkuorma-autolle.

 3. 3

  Siirtonurmen tekniset tiedot

  Siirtonurmi pakataan ja kääritään rulliin lavalle. Yksi rulla on noin neliön (1 m²) kokoinen ja sen mitat ovat 58 x 173 cm. Nurmen paksuus siirtonurmirullassa on 4 cm ja juuriston paksuus 2,5 cm. Yhden rullan paino on noin 20 kg.

  Rullat toimitetaan lavatavarana ja yhdelle lavalle mahtuu 50 m² siirtonurmea. Täyden lavan paino on noin 1.000 kg. Täyden lavan mitat 120 x 120 x 120 cm. Lisätietoa siirtonurmen asennuksesta ja huollosta löytyy sivulta  www.finnurmi.fi/oppaat/

kysymysmerkki ikoni

Tiesitkö, että meillä on saatavilla myös luomutuotteita?

Tutustu luomuvalikoimaan >

luomutuote kuvake

Tarvitsetko isomman määrän nurmikkoa?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Pyydä tarjous

Edustatko taloyhtiötä?
Ota yhteyttä mikäli haluat isomman tilauksen laskulle »

Katso nurmikko vaihtoehtomme:

Katso aiheeseen liittyvät artikkelit

Nurmikon paikkaus ja tasoitus

Nurmikon perustaminen alkaa suunnittelulla ja huolellisella nurmikon pohjatyöllä. Tutustu Ykkösmyynnin laajaan nurmikon tuotepakettiin.

Lue lisää

Perusta siirtonurmi

Nurmikon perustaminen alkaa suunnittelulla ja huolellisella nurmikon pohjatyöllä. Tutustu Ykkösmyynnin laajaan nurmikon tuotepakettiin.

Lue lisää

Nurmikon perustaminen

Nurmikon perustaminen alkaa suunnittelulla ja huolellisella nurmikon pohjatyöllä. Tutustu Ykkösmyynnin laajaan nurmikon tuotepakettiin.

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!


Minna

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on auki
arkisin klo 8-16

010 327 2220

Tai ota yhteyttä asiakaspalveluun Whatsapin kautta!

Whatsapp: 0400 936 187

Asiakaspalvelumme on auki
arkisin klo 8-16

Copyright © 2024 Pohjolan Ykkösraivaus Oy