Vaihtolavapalvelut

toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Etusivu » Tuotteet » Vaihtolavapalvelut

Onko tarkoitus tilata kerralla enemmän?

Ota yhteyttä ja pyydä
tarjous!

Pyydä tarjous

Edustatko taloyhtiötä?
Ota yhteyttä mikäli haluat isomman tilauksen laskulle

Vaihtolavapalvelut taloyhtiöille, yksityisille ja yrityksille

Ykkösmyynti tarjoaa vaihtolavapalvelut niin yksityisille kuin yrityksille! Kiinteähintaiset lavapaketit eivät ole saatavilla yrityksille!

Vaihtolavojen kokoluokat

Ykkösmyynnistä saatavat pakettilavat ovat kokoluokaltaan 8-12 m3. Osa vaihtolavoista on hieman korkeampi laitaisia, mutta lyhyempiä ja osa lavoista taas hieman matalampi laitaisia, mutta pidempiä. Alla esimerkki kokoluokat pakettilavoille.

4 m x 2,3 m x 1,2 m, pituus, leveys, korkeus

6 m x 2,3 m x 0.8 m, pituus, leveys korkeus

Kaikki pakettilavat ovat kokoluokaltaan 8-12 m3 välissä ja keskiarvolta noin 10 m3, vaikka esimerkki mitat saattavat vaihtolavoissa vaihdella.

Saatavilla on myös isompia vaihtolavoja kuten 15-20 m3 vaihtolavat. Isoja lavoja ei toimiteta pakettilavoina.

Vaihtolavojen toimitusalueet

Toimitamme vaihtolavoja seuraaville alueille: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Tuusula, Talma, Sipoo, Porvoo, Järvenpää, Mäntsälä, Pornainen, Paippinen, Askola, Monninkylä, Jokela, Hyvinkää, Rajamäki, Nurmijärvi, Klaukkala, Lahti, Hollola, Orimattila.

Vaihtolavapalvelut yrityksille

Toimitamme vaihtolavoja yrityksille ydintoimitusalueellamme. Vaihtolavan hinta sisältää lavan toimituksen, sekä tyhjennyksen. Voit tilata myös lavalle erikseen välityhjennyksen, jolloin lava tuodaan takaisin työmaakohteeseen tyhjennyksen jälkeen. Lopputyhjennys kuuluu automaattisesti vaihtolavan hintaan. Hintaan kuuluu max 7 vrk vuokra-aikaa ja lisäpäivistä voidaan myös sopia erikseen. Pidennetty vuokra-aika on sovittava aina etukäteen. Lava voidaan myös sopia haettavaksi aikaisemmin, ennen vuokra-ajan päättymistä, tai lavalle voidaan tehdä välityhjennys. Jätteet laskutetaan toteutuneen jätelajikkeen ja tonnien mukaisesti. Hintoihin lisätään punnitusmaksu 31 €.

Kiinteähintaiset lavapaketit

Vaihtolava, siirtolava, talkoolava, kierrätyslava, tai jätelava. Rakkaalla lavalla on monta nimeä. Vaihtolavoja tarvitaan hyvin usein talkoisiin ja siksi Ykkösmyyntikin tarjoaa helpot kiinteä hintaiset vaihtolavapaketit, jotta budjetti on helpompi laskea. Vaihtolavapaketit sisältävät kaikki kustannukset, joten ylimääräisiä kuluja ei tarvitse miettiä. Löydät Ykkösmyynnistä vaihtolavapaketit usealle jätelajikkeelle, kuten haravointijäte, risujäte, maa-ainesjäte, sekä talkoo- ja rakennusjäte. Toimitamme vaihtolavat omakotitaloihin, sekä talonyhtiöihin sovitusti ja hoidamme ammattimaisen jätekierrätyksen puolestasi. Saat Ykkösmyynnistä vaihtolavat, sekä kierrätyssäkit myös tarvittaessa samassa tilauksessa ja pääset lajittelemaan pienemmät jätteet esimerkiksi suursäkkeihin ja isoimmat jätteet vaihtolavalle. Vaihtolavat, eli siirtolavat saat sopivaan pakettihintaan, joka helpottaa myös talonyhtiöissä budjetin laskemista. Ykkösmyynnistä saatavat vaihtolavat ovat sopivan kokoisia 8 – 12 m3 ja mahtuvat hieman pienempäänkin paikkaan.

Vaihtolavat ja kierrätyssäkit

Ykkösmyynti tarjoaa vaihtolavat, sekä suursäkit kierrätykseen. Saat tilattua isompiin tarpeisiin vaihtolavat ja pienempiin jätemääriin saat tilattua suursäkit. Vaihtolavoille saat pakattua suuremman määrän jätteitä, mutta on hyvä myös muistaa iso 4 m3 suursäkki, joka löytyy valikoimastamme. Suursäkkejä on pihassa mahdollista siirrellä, jolloin jätteiden kantaminen ei tapahdu niin pitkältä. Vaihtolavat ovat loistava keino kierrättää romut ja jätteet talonyhtiöistä ja isoista omakotitalon pihoista, jossa tilaa vaihtolavalle löytyy.

Näytetään kaikki 8 tulosta

Vaihtolavojen toimitusalueet

Toimitamme vaihtolavoja seuraaville alueille: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Tuusula, Talma, Sipoo, Porvoo, Järvenpää, Mäntsälä, Pornainen, Paippinen, Askola, Monninkylä, Jokela, Hyvinkää, Rajamäki, Nurmijärvi, Klaukkala

Jätehinnasto. Hinnaston hinnat sis alv 24 %

Puujätteet

 • Puhdas puujäte 37,20 € / tn (ei kyllästetty)
 • Purku – / saneerauspuu 62 € / tn (ei kyllästetty)
 • Kyllästetty puu 435 € / tn

Puutarhajätteet

 • Risut (vain puhtaat) 50 € / tn
 • Kannot (vain puhtaat) 50 € / tn
 • Talkoojäte / puutarhajäte 217 € / tn
 • Puhdas ylijäämä maa 185 € / krm
 • Roskainen ylijäämä maa 50 € / tn

Rakennusjätteet

 • Sekalainen Rakennusjäte 217 € / tn

Betoni – ja tiilijäte

 • Betoni – ja tiilijäte 50 € / tn
 • Kevytbetoni 99,20 € / tn

Punnitusmaksu 31 € / krm

Lataa jätehinnasto tästä!

Kiinteähintaiset lavapaketit, eivät ole saatavilla yrityksille.

Kiinteähintaiset vaihtolavapaketit sisältävät, vaihtolavan toimituksen, tyhjennyksen, sekä jäte – ja punnitusmaksut. Vaihtolavapakettien hinta riippuu jätelajikkeesta, jolle vaihtolava tilataan. Näet tuotekohtaiset hinnat tuotekorteista. Vaihtolavalle ei saa laittaa muuta jätettä, kuin mille se on tilattu.

Vaihtolavat toimitetaan 1–5 arkivuorokauden kuluttua tilauksesta, tai erikseen sovittuna ajankohtana. Pyrimme aina toimittamaan vaihtolavat mahdollisimman nopealla aikataululla, jopa seuraavaksi päiväksi. Pidempään toimitusaikaan on kuitenkin hyvä varautua. Merkitse tilauksen lisätieto kenttään toivottu toimitus ja tyhjennyspäivä. Mikäli tyhjennyspäivää ei ole merkitty, vaihtolava noudetaan 7 vuorokauden kuluttua.

Voimmeko olla avuksi?

Ota yhteyttä asiantuntijaan tai asiakaspalveluumme!

Minna

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on auki
arkisin klo 8-16

010 327 2220

Tai ota yhteyttä asiakaspalveluun Whatsapin kautta!

Whatsapp: 0400 936 187

Asiakaspalvelumme on auki
arkisin klo 8-16

Copyright © 2023 Pohjolan Ykkösraivaus Oy