Näin tilaat Ykkösmyynniltä

toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Näin tilaat:

 1. 1

  Valitse ostoskoriin haluamasi tuotteet. Valitse samalla tuotteen rahditustapa.

 2. 2

  Voit poistaa virheellisesti tilaamasi tuotteen painamalla roskis – merkkiä.

 3. 3

  Anna toimituspaikan postinumero ja klikkaa “päivitä postinumero, määrät ja hinnat” – laatikkoa.

 4. 4

  Lisää ruksi kohtaan “Olen hyväksynyt toimitusehdot ” ja klikkaa ” jatka tilausta”.

 5. 5

  Anna osoite ja toimituksen perustiedot. Jos tilaajan osoite on eri kuin toimitusosoite, jätä kohta tyhjäksi. Anna “lisätietoja tilauksesta”- kohtaan tiedot toimitusajankohdan toiveesta tai mahdollinen purkuohje tuotteelle.

 6. 6

  Olet kohdassa tilauksen maksaminen. Tarkista, että antamasi tiedot ovat oikein ja siiry maksamaan tilaamasi tuotteet kohdassa ” siirry verkkomaksuun” ( Paytrail verkkomaksut ). Voi myös palata taaksepäin täydentämään tietojasi.

 7. 7

  Siirry maksamaan tilaus pankin verkkotunnuksillasi, Luottokunnan luottokorteilla tai Colletor lasku / osamaksulla. Ilmoitamme sähköpostiisi tarkemman toimitusajankohdan, kun toimituspäivä on selvillä. Toimitusaika on 1-5 arkipäivää ydintoimitusalueellamme sesonkiaikana (1-14 vrk talviaikana) jakeluauton reitistä riippuen.

 8. 8

  Toimitamme suursäkit omilla nosturiautoille ydintoimitusalueellamme.

  Muualle Suomeen tilatut suursäkit toimittaa Posti. Rahti määräytyy painon ja etäisyyden mukaan. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi mikäli sinulla on kysyttävää toimitusalueistamme. Löydät niistä tietoa myös tuote – ja kuljetushinnastostamme.

Yritysasiakkaat ja talonyhtiöt

Mikäli haluat tilauksen yrityksen tai talonyhtiön laskulle, voit tehdä tilauksen sähköpostilla asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi tai puhelimitse 010 327 2220. Mikäli sinulla ei vielä ole laskutustiliä meillä, sellainen voidaan luoda tilauksen yhteydessä. Näissä tapauksissa suosittelemme tilauksen lähettämistä sähköpostiin yhdessä laskutustietojen kanssa.

Näin valitset tuotteen:

Copyright © 2024 Pohjolan Ykkösraivaus Oy