Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Näin tilaat Ykkösmyynnin verkkokaupasta:

verkkokauppalogo.PNG

1. Valitse ostoskoriin haluamasi tuotteet. Valitse samalla tuotteen rahditustapa.

2. Voit poistaa virheellisesti tilaamasi tuotteen painamalla roskis - merkkiä.

3. Anna toimituspaikan postinumero ja klikkaa "päivitä postinumero, määrät ja hinnat" - laatikkoa.

4. Lisää ruksi kohtaan "Olen hyväksynyt toimitusehdot " ja klikkaa " jatka tilausta".

5. Anna osoite ja toimituksen perustiedot. Jos tilaajan osoite on eri kuin toimitusosoite, jätä kohta tyhjäksi. Anna "lisätietoja tilauksesta"- kohtaan tiedot toimitusajankohdan toiveesta tai mahdollinen purukuohje tuotteelle.

6. Olet kohdassa tilauksen maksaminen. Tarkista, että antamasi tiedot ovat oikein ja siiry maksamaan tilaamasi tuotteet kohdassa " siirry verkkomaksuun" ( Paytrail verkkomaksut ). Voi myös palata taaksepäin täydentämään tietojasi.


Siirry maksamaan tilaus pankin verkkotunnuksillasi, Luottokunnan luottokorteilla tai Colletor lasku / osamaksulla. Ilmoitamme sähköpostiisi tarkemman toimitusajankohdan, kun toimituspäivä on selvillä. Toimitusaika on 1-5 arkipäivää ydintoimitusalueellamme sesonkiaikana (1-14vrk talviaikana) jakeluauton reitistä riippuen. 

Toimitamme suursäkit omilla nosturiautoille ydintoimitusalueellamme. 

Muualle Suomeen tilatut suursäkit toimittaa Posti. Rahti määräytyy painon ja etäisyyden mukaan. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi mikäli sinulla on kysyttävää toimitusalueistamme. Löydät niistä tietoa myös tuote - ja kuljetushinnastostamme.

Yritysasiakkaat ja talonyhtiöt

Mikäli haluat tilauksen yrityksen tai talonyhtiön laskulle, voit tehdä tilauksen sähköpostilla asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi tai puhelimitse 010 327 2220. Mikäli sinulla ei vielä ole laskutustiliä meillä, sellainen voidaan luoda tilauksen yhteydessä. Näissä tapauksissa suosittelemme tilauksen lähettämistä sähköpostiin yhdessä laskutustietojen kanssa.

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg