Kalkit ja lannoitteet

toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Etusivu » Tuotteet » Kalkit ja lannoitteet

Onko tarkoitus tilata kerralla enemmän?

Ota yhteyttä ja pyydä
tarjous!

Pyydä tarjous

Edustatko taloyhtiötä?
Ota yhteyttä mikäli haluat isomman tilauksen laskulle

Kalkit ja lannoitteet

Kalkit ja lannoitteet puutarhan kasvien, sekä nurmikon hoitoon Ykkösmyynnistä! Kun puutarhasi ansaitsee vain parasta Ykkösmyynti auttaa sinua, jotta voit auttaa puutarhaasi kasvamaan ja kukoistamaan. Laadukkaat kalkit, sekä lannoitteet puutarhan kasvien hoitoon ja ravitsemiseen saat Ykkösmyynnistä.

Nurmikon lannoitus

Nurmikon lannoitukseen löydät Ykkösmyynistä laadukkaan nurmikon kevät & kesä PLUS nurmikko lannoitteen, jolla saat nurmikon vihertämään kauniisti. Tällä nurmikko lannoitteella lannoitat nurmikkoasi keväästä syksyyn ja pidät huolen siitä, että nurmikkosi kukoistaa vihreänä.

Tuijalannos

Tuijalannos, on tuijille suunniteltu erikoislannoite, joka auttaa tuijiasi vihertämään puutarhassa. Se sopii kaikille tuijille ja sitä voidaan käyttää tuijien istutus vaiheessa, tai valmiiksi istutettujen tuijien juureen levitettynä. Tuijalannos on parasta tuijallesi.

Puutarha lannoite

Yleislannoitteena toimii puutarhan kevät, joka on markkinoiden suosituin lannoite. Tällä yleislannoitteella lannoitat niin viherkasvit kuten, pensaat, yrtit, marjat, puut, kuin nurmikonki. Se on täydellinen yleislannoite, joka sopii puutarhan jokaiselle kasville. Puutarhan kevät lannoitetta voidaan käyttää myös kesällä.

Nurmikon perustaminen ja nurmikon hoito

Oletko perustamassa nurmikkoa? Nurmikon perustamiseen löydät ohjeet linkin takaa.

Ykkösmyynnistä saat tilattua suoraan kotipihaasi toimitettuina laadukkaan siirtonurmen, tai kylvönurmikon siemenet. Tarjoamme molempia vaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi mieluisimman. Löydät meiltä myös nurmikon perustamiseen laadukkaan puutarhan yleismullan, joka sopii nurmikon perustamisen lisäksi myös kaikkeen puutarhan kasvien istuttamiseen.

Ykkösmyynti

Ykkösmyynti tarjoaa sinulle nurmikon perustamiseen ja hoitamiseen kaiken tarvittavan. Tarvitsitpa sitten perustukseen nurmikkomullan, nurmikon siemenet ja nurmikko lannoitteen löydät ne Ykkösmyynnistä. Myös nopeampaan nurmikkoon tarjoamme sinulle laadukkaan yleismullan, sekä siirtonurmikon, jolla saat pihaasi, tai puutarhaasi heti valmiin nurmialueen. Oppaat ja ohjeet osastolta, löydät yksinkertaiset ohjeistuksen kaikkiin perinteisiin viher – ja puutarhatöhin.

Voit myös kysyä tarvittaessa asiakaspalvelustamme, mikäli et löydä verkkokaupastamme etsimääsi. Pyrimme löytämään sinulle oikeat tuotteet!

Näytetään kaikki 4 tulosta

Voimmeko olla avuksi?

Ota yhteyttä asiantuntijaan tai asiakaspalveluumme!

Minna

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on auki
arkisin klo 8-16

010 327 2220

Tai ota yhteyttä asiakaspalveluun Whatsapin kautta!

Whatsapp: 0400 936 187

Asiakaspalvelumme on auki
arkisin klo 8-16

Copyright © 2024 Pohjolan Ykkösraivaus Oy