Pihatarvikkeet

toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Etusivu » Tuotteet » Pihatarvikkeet

Onko tarkoitus tilata kerralla enemmän?

Ota yhteyttä ja pyydä
tarjous!

Pyydä tarjous

Edustatko taloyhtiötä?
Ota yhteyttä mikäli haluat isomman tilauksen laskulle

Pihatarvikkeet

Pihatarvikkeet – osiosta löydät pihalle tarvittavia tuotteita, kuten polttopuita, piharakennuksia ja lasten leikkihiekkalaatikoita. Täydennämme tuotevalikoimaa kaiken aikaa. Pihatarvikkeet tuoteryhmästä tulevat jatkossa löytymään pihaan ja puutarhaan tuiki tarpeellisia isoja työkaluja, kuten kottikärryt tai pihavarastoja, kasvihuoneita sekä paljut.

Pihatarvikkeet tuoteryhmä Ykkösmyynnistä

  • Polttopuut sekapuuna ja koivuklapina
  • Leikkihiekkalaatikot lapsille
  • Pressut leikkihiekkalaatikoihin
  • Viljelylaatikot puutarhaan
  • Polttopuiden säilytykseen KlapiLaari

Pihatarvikkeet ovat käytössä pihassa ja puutarhassa ympäri vuoden. Tarvitsemme talvella lumenluontiin lumikolaa ja lapioita sekä tulipesiin klapeja. Kevät ja kesäkausina puutarhassa ovat vahvasti käytössä kottikärryt, lapiot, haravat ja monet muut tarvikkeet.

Polttopuut

Ykkösmyynti säkittää ja pakkaa klapeja suursäkkeihin. Yleisimmät pakkauskoot ovat 1000 l ja 1500 l suursäkit. Kauden aikana voi olla vaihtelua suursäkkikoossa. Teemme itse jonkin verran klapeja, lisäksi ostamme tuotteita hyviltä yhteistyökumppaneiltamme. Kauden aikana myynnissä on sekapuuta ja koivuklapia.

Polttopuut säkitetään ventiloituihin suursäkkeihin, jotta ilma kiertää tehokkaasti säkkien ympärillä. Nosturiautomme toimittavat suursäkkejä ja KlapiLaaria kotipihaasi kätevästi ja ammattimaisesti.

Lasten leikkihiekkalaatikot

Ykkösmyynnistä saat lasten leikkihiekkalaatikoita kahdessa kokoluokassa. Meillä on myös valmiit paketit, jotka sisältävät halutun kokoisen leikkihiekkalaatikon, sopivan määrän leikkihiekkaa 0-4 mm ja suodatinkankaan palan, joka asennetaan laatikon pohjalle.

Hiekkalaatikon pressut

Hiekkalaatikoihin on saatavilla ventiloitu pressu, joka on kätevä levittää laatikon ylle leikkien päätyttyä. Pressu suojaa leikkihiekkaa lehdiltä ja neulasilta sekä kissojen hiekkakäynneiltä.

Viljelylaatikot

Ykkösmyynnin leikkihiekkalaatikko soveltuu täysin myös viljelykäyttöön. Samaisen laatikon voi asentaa puutarhaan yrttien viljelyä varten. Meiltä saat myös tähän valmiin paketin, joka sisältää laatikon lisäksi hyvää luomupuutarhamultaa ja suodatinkankaan laatikon pohjalle.

KlapiLaari

KlapiLaari on suomalainen keksintö, joka nyt myynnissä myös Ykkösmyynnissä! KlapiLaari on suunniteltu niin, että sen täyttö on yksinkertaisen helppoa tilaamalla klapitäyttö Ykkösmyynnistä nosturiautolla tai KlapiLaariin voi itse käsin täyttää kosteita puita kuivumaan avattavan oven kautta.

Kysy meiltä lisää erilaisista pihatarvikkeista – meillä saattaa olla tuotteita myynnissä, joita ei vielä ole näkyvissä verkkokaupassa. Tavoitat meidät numerosta 010 327 2220 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi

Pihavarastot

Polttopuut

Näytetään kaikki 2 tulosta

Voimmeko olla avuksi?

Ota yhteyttä asiantuntijaan tai asiakaspalveluumme!

Minna

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on auki
arkisin klo 8-16

010 327 2220

Tai ota yhteyttä asiakaspalveluun Whatsapin kautta!

Whatsapp: 0400 936 187

Asiakaspalvelumme on auki
arkisin klo 8-16

Copyright © 2024 Pohjolan Ykkösraivaus Oy