Pihakivet

toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Etusivu » Tuotteet » Kivet » Pihakivet

Onko tarkoitus tilata kerralla enemmän?

Ota yhteyttä ja pyydä
tarjous!

Pyydä tarjous

Edustatko taloyhtiötä?
Ota yhteyttä mikäli haluat isomman tilauksen laskulle

Kauniit pihakivet Ykkösmyynnistä monenlaiseen rakentamiseen

Laadukkaat pihakivet piharakentamiseen Ykkösmyynnistä. Valikoimastamme löydät erikokoiset sekä – väriset pihalaatat.

Katso vaihtoehdot pihakivistämme ja kysy tarvittaessa lisää tuotteista, joita ei näy verkkosivuillamme. Maahantuojana toimii Benders Suomi Oy.

Hinnat näkyvillä ovat kokonaisille lavoille.

Pihakiviä saatavana myös kappaleittain. Lavan käsittelystä veloitetaan tällöin 30 € käsittelymaksu.

Ykkösmyynniltä saat piharakentamiseen kauniit laatat, pihakivet vesikourut, muurikivet sekä reunakivet. Saat tilattua monen näköiset ja kokoiset pihakivet ja niihin samalla asennusta varten kivituhkat, helposti yhdestä paikasta. Kivituhka lajikkeita meitä löytyy useita ja myös todella useaa väriä, jotta voit sovittaa värimaailman laattojen kanssa hyvin yhteen. Laatat voidaan toimittaa esimerkiksi samaan aikaan suursäkkien kanssa pihaan, jolloin saat kivituhkat ja laatat samalla nopealla ja luotettavalla toimituksella ja pääset aloittamaan pihatyöt vaivattomasti. Samaan toimitukseen voit myös ottaa suodatinkankaat laattojen alle.

Pihalaatat ja – kivet toimitetaan kokonaisina lavoina. Pihakivien maahantuojana toimii Benders Suomi Oy. Voit kysyä myös tarjousta pihakivistä, joita ei näy verkkosivuillamme ja katsotaan, löydämmekö sinulle sopivan tuotteen.

Näytetään kaikki 5 tulosta

 • varmista että pohjatyöt ovat tehty kunnolla, eikä maa ole savi tai humuspitoista. Kaiva tarvittaessa routiva maa-aines pois ja asenna tilalle kalliomurske.
 • asenna kivituhka tai hiekka pohjalle. Paksummissa pohjissa tiivistä täryttimellä ensin paksumpi kerros kivituhkaa (noin 5–10 cm) ja lisää sen jälkeen muutama sentti kivituhkaa tiivistämättömänä.
 • asenna pihakivet tiivistämättömän kivituhkan päälle, kiinni toisiinsa. Käytä tarvittaessa reunakiviä reunojen tekemiseen. Käytä linjalankaa, jotta kivet saadaan menemään suorassa. Myös lankkua voi käyttää asennuksessa apuna. Latominen kannattaa aina aloittaa reunasta.
 • levitä kivien päälle saumaushiekka tai kivituhkaa ja harjaa se saumoihin. Kuivalla pinnalla hiekka menee paremmin saumojen väliin.
 • tärytä pihakivet vielä tarvittaessa kumipohjaisella pienikokoisella tiivistimellä, mikäli haluat että kivet asettuvat heti tiiviisti paikoilleen.
 • terassit ja oleskelualueet
 • pihapolut ja käytävät
 • autotallin edusta
 • vesikourut
 • portaat ja askelmat
 • rinteet ja muurit

Pihakivet toimitetaan kokonaisina lavoina. Pihakiviä voi tilata myös pienemmissä määrissä, kuin kokonaisina lavoina. Tällöin veloitamme lavan käsittelymaksun 30 €. Pihakivien ja laattojen tiedot löytyvät tuotekohtaisesti. Jokaisen tuotteen kohdalla on oma neliömetrimäärä / lava. Toimitusaika pihakivillä ja laatoilla on 1–14 vuorokautta. Toimitusalue laatoille ja pihakiville löytyy kuljetushinnastosta ja se on sama kuin suursäkeillämme. Pihakivet ja laatat voidaan toimittaa samassa yhteydessä esimerkiksi suursäkkien kanssa.

Voimmeko olla avuksi?

Ota yhteyttä asiantuntijaan tai asiakaspalveluumme!

Minna

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on auki
arkisin klo 8-16

010 327 2220

Tai ota yhteyttä asiakaspalveluun Whatsapin kautta!

Whatsapp: 0400 936 187

Asiakaspalvelumme on auki
arkisin klo 8-16

Copyright © 2024 Pohjolan Ykkösraivaus Oy