Heinäkuun vinkit piharakentamiseen!

toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Heinäkuun vinkit piharakentamiseen!

Heinäkuu on yleisesti kesän kuumin kuukausi ja helteet saattavatkin olla osittain haitaksi, esimerkiksi istutustöissä. Istuttaa heinäkuussakin voi, mutta täytyy muistaa huolellinen kastelu. Heinäkuu onkin loistavaa aikaa esimerkiksi rakentaa se kesken jäänyt terassi, tai tehdä kivipengerrys rinteeseen. Myös kivipation, tai laattapolun rakentaminen onnistuu ilman kastelua.

Heinäkuussa kannattaakin tehdä pihatöitä, jotka eivät vaadi kastelua. Listasimme muutamia pihaprojekteja joita voi heinäkuussa hyvin mielin touhuta ja joihin löydät myös ohjeistuksen Ykkösmyynnin verkkopalvelustamme. Näitä projekteja ovat esimerkiksi:

  • Pihalaattojen asentaminen
  • Laatta polun rakentaminen
  • Terassin pohjatyöt
  • Paljun perustukset
  • Kivipation rakentaminen
  • Leikkipaikan perustaminen
  • Rinteen pengerrys kivillä

Näihin kaikkiin löydät ohjeistuksen Ykkösmyynnistä oppaat ja ohjeet osiostamme. Löydät myös tuotteet piharakentamiseen, kuten kivituhkat, murskeet, sepelit, luonnonkivet, hiekat, hiekkalaatikot, suodatinkankaat, sekä pihalaatat. Ykkösmyynnin oppailla ja tuotteilla toteutat unelmien pihasi!

Esimerkiksi laattapolun rakentaminen pihamaalle, onnistuu hyvin kuumallakin säällä

Myös kivipation rakentamiseen, sekä porealtaan, tai paljun pohjustukseen löydät oppaat ja ohjeet

Mahdollista myös on, että saamme kuivan kesäkuun jälkeen sateisen heinäkuun, jolloin myös viherrakentaminen ja esimerkiksi tuija-aidan istuttaminen onnistuu ilman suurempaa kastelun tarvetta, jolloin ei tarvitse viherkasvien kanssa odottaa syksyyn asti. Myös tuija-aidan perustamiseen löydät ohjeistuksen Ykkösmyynnin verkkopalvelusta!

Katso muut artikkelit

21.2.2024

Tämä viikko on on ollut puhtaasti hiekoitussepeliviikko!

Vielä kannattaa varautua liukkaisiin väyliin, risteyksiin, pihoihin ja porttikongiin. Toimitamme hiekoitussepeliä joka koossa, mm. suursäkeissä, astioiden täytöissä, siilojen täytöissä sekä irtotavarana ajettuna. Meiltä myös hiekoitussepeliastiat tyhjänä tai täytettynä. Panosta turvallisuuteen, yksikin […]

Lue lisää

8.2.2024

Penkkaripäivä!

Ykkösmyynnin Santtu ja DAF pääsivät taas paraatipaikalle penkinpainajaisiin eli penkkariajeluun. Auto näkyi ja (kuului) tänään Järvenpäässä. Toivotamme kaikille Abeille tsemppiä lukuihin ja kirjoituksiin!

Lue lisää

2.2.2024

Huikaisevaa helmikuuta!

Ykkösmyynnissä on hiekoitussepelikausi parasta aikaa päällä kiihkeänä, mutta tuotannon tiimillä on jo katseet vahvasti keväässä Tänään alkoi kevätkauden säkitys salaojasepelillä. Tätä tuotetta tarvitaan takuuvarmasti terassien ympärille, sokkelien ympärille ja kaikkeen piharakentamiseen […]

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!


Minna

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on auki
arkisin klo 8-16

010 327 2220

Tai ota yhteyttä asiakaspalveluun Whatsapin kautta!

Whatsapp: 0400 936 187

Asiakaspalvelumme on auki
arkisin klo 8-16

Copyright © 2024 Pohjolan Ykkösraivaus Oy