Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Hiekoituslaatikon täyttö Ykkösmyynnistä

Ykkösmyynnistä saat hiekoituslaatikoiden täytöt suoraan laatikkoon! Jätä turha lapiointi pois! Tilaa täyttö meiltä ja täytämme hiekoitussepelilaatikon puolestasi. 

Hiekoitusastioiden täytöt saatavilla vain ydintoimitusalueellamme!

Hiekoitusaslaatikoiden täytöt 75 L - 1000 L astioihin!

Hintoihin lisätään rahti, joka pienenee mitä enemmän laatikoita kohteessa täytetään.

Hiekoituslaatikon täyttöön kuuluu aina automaattisesti tyhjennyspalvelu, sekä lisäpurku, jos kohteeseen tilataan täyttö useampaan laatikkoon!

Saat meiltä myös valmiiksi täytetyt ja tyhjät hiekoituslaatikot toimitettuna!


100.00 €
Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%Varastotuote, toimitusaika noin 1-5 työpäivää

Lisäpurkupaikka (+20.00 €)

Tyhjennyspalvelu (+10.00 €)

Hiekoituslaatikon täyttö

Nyt voit jättää turhan lapioimisen tai hiekoitussepeli pussien kantamisen pois ja tilata Ykkösmyynnistä hiekoitusastioiden täytöt suoraan laatikkoon! Täytämme pienistä laatikoista aina isoihin, eikä se vaadi muuta kuin tilauksen meiltä. Meiltä saat tilattua hiekoituslaatikolle täytön helposti, vaikka suoraan netissä ja täytämme laatikon nopealla aikataululla. Jos kohteessa on useampi hiekoitusastia on rahti halvempi! Ykkösmyynnistä saat myös tyhjät hiekoituslaatikot, sekä jo valmiiksi täytetyt. Käytämme hiekoitussepeliä kokoluokassa 4-8 mm, mikä on yleinen standardi. Tuomme hiekoitussepelit nosturiautolla ja täyttö onnistuu 6 metrin etäisyydeltä, eli vaikka astia olisi hankalammassakin paikassa, saamme sen täytettyä puolestasi.

Hiekoitussepeli

Ykkösmyynnin hiekoitussepeli on kokoluokaltaan 4-8 mm ja se on ilmakuivaa, jolloin siihen ei pääse kosteutta ja näin se pysyy irtonaisena. Irtonaisena hiekoitussepeli on helppo levittää liukkaalle pinnalle, eikä se mene koppuraiseksi. Hiekoitussepeli 4-8 mm sopii myös kokonsa puolesta hiekoittimiin ja hiekoitus laitteisiin. Hiekoitussepeliä voi siis sirotella käsin, tai koneellisesti. Hiekoitussepeliä on hyvä sirotella jään päälle tarvittava määrä, riippuen pihan kaltevuudesta, jotta saadaan varmasti sopiva pito.

Toimitus

Hiekoitussepelit tuodaan nosturiautolla ja hiekoituslaatikot täytetään käyttäen avuksi jassikkaa, joka on sovellettu juuri hiekoitusaslaatikoiden täyttöön. Nosturiauton nostoetäisyys laatikoihin on noin 6 metriä, jolloin kuorma-auton ei tarvitse päästä aivan laatikon viereen. Näin saadaan hiekoitusepelit toimitettua kuivana suoraan hiekoitusastiaan. Toimitusaika hiekoitussepelillä on noin 1 – 5 arkivuorokautta. Hiekoitusastian täytöt saat tilattua suoraan netistä, soittamalla 010 327 2220, tai sähköpostilla asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi .

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg