Ykkösmyynnin kevätarvonta!

toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Uuden verkkopalvelun julkaisun myötä, järjestämme pienimuotoisen kevätarvonnan asiakkaillemme. Osallistu arvontaan ja sinulle avautuu mahdollisuus voittaa hiekkalaatikko / viljelylaatikkopaketti, joka sisältää leikkihiekkalaatikon (1,7 x 1,7 m), sekä siihen tarvittavan leikkihiekkamäärän suursäkissä (700 l), tai vaihtoehtoisesti yleismullan suursäkissä (800 l)

Voit siis itse valita haluatko laatikon hiekkalaatikoksi, vai viljelylaatikoksi!

Lähetä sähköpostilla asiakaskokemuksesi meille ja kirjoita sähköpostin loppuun ”Kevätarvonta2023”. Lisäämme osan asiakaskokemuksista verkkokauppaamme!

Miten osallistun?

  • Kerro asiakaskokemuksesi meille tuotteesta, toimituksesta, asiakaspalvelusta, tai miten onnistuimme tilauksesi kanssa.
  • Lähetä asiakaskokemuksiesi sähköpostilla ja lisää viestin loppuun ”Kevätarvonta2023”
  • Arvomme asiakaskokemuksia antaneiden kesken hiekka – / viljelylaatikkopaketin!
  • Kaikki arvontaan osallistuneet saavat myös -5% alennuskoodin verkkopalveluumme
  • Ilmoitamme voittajalle sähköpostilla, kun arvonta on suoritettu

Arvonta-aika

Kevätarvonnan osallistumisaika on 17-30.4.2023. Arvomme kilpailun voittajan 8.5.2023.

Palkinto

Hiekka – / istutuslaatikko. Kokoluokka 1,7 x 1,7 m. Laatikon mukana toimitamme joko yleismulta suursäkin, tai leikkihiekka suursäkin, riippuen haluatko laatikon hiekkalaatikoksi, vai viljelylaatikoksi. Laatikko sisältää pohjasuodatinkankaan.

Kaikki asiakaskokemuksen jättäneet saavat -5 % alennuskoodin verkkokauppaamme.

Asiakaskokemukset

Ykkösmyynnille voit lähettää nyt oman asiakaskokemuksesi, jossa pääset kertomaan, miten toimituksemme, tai asiakaspalvelumme mielestäsi palveli, tai kertomaan tuotteen, tai palvelun laadusta. Asiakaskokemuksia voi lähettää meille sähköpostilla kuvien kera ja julkaisemme osan asiakaskokemuksista uudessa verkkopalvelussamme.

Katso muut artikkelit

21.11.2023

Haravointijätteiden nouto ja hiekoitussepelin toimitus

Haravointijätteet kierrätykseen talven tieltä ja hiekoitussepelit tilalle! Talvi saattaa tehdä tuloaan, mutta vielä on aikaa hoitaa lehdet pois pihamaalta. Hyödynnä valmiit suursäkit, tai tilaa Ykkösmyynnistä suursäkkien noutopaketti, joka sisältää tyhjät suursäkit, […]

Lue lisää

2.11.2023

Ykkösmyynnin verkkokauppa esittelyssä

Ykkösmyynnin keväällä 2023 avattu uusi, räätälöity verkkokauppa on Paytrailin blogissa esittelyssä. Ykkösmyynnin tiimi painottaa tässä blogikirjoituksessa ja myös omassa toiminnassaan hyvien yhteystyökumppanien merkitystä kaikessa tekemisessä. Ykkösmyynnin uusi verkkokauppa palvelee entistä paremmin […]

Lue lisää

31.10.2023

Hiekoitussepeliä liukkauden torjuntaan

Hiekoitussepelikausi on käynnistynyt pakkasten tultua. Ykkösmyynnin kalusto on ollut jo tehokkaana täyttämässä siiloja ja hiekoitussepeliastioita. Varaudu talveen ja liukkauteen Ykkösmyynnistä Torju liukkautta Liukkauden torjuntaan kannattaa panostaa. Liukkauden torjunta hiekoitussepelillä estää monia […]

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!


Minna

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on auki
arkisin klo 8-16

010 327 2220

Tai ota yhteyttä asiakaspalveluun Whatsapin kautta!

Whatsapp: 0400 936 187

Asiakaspalvelumme on auki
arkisin klo 8-16

Copyright © 2023 Pohjolan Ykkösraivaus Oy