Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Koristele pihasi käyttämällä erilaisia värisävyjä tai eläväpintaista koristekiveä!

Koristekiviä on luonnossa monenlaisia. Koristekiveä on monen värisenä, erilaisilla raekoolla ja eri lailla hioutuneina sekä murskattuna terävänä rakeena. Koristekivi tarkoittaa koristekäyttöön tarkoitettua kiveä. Luonnosta koristekiveä voidaan louhia kivilouhimoista, nostaa kiveä merestä tai murskauksen avulla hienontaa kalliomateriaalia.

Koristekivet ovat kauniita luonnonkiviä, joilla voidaan koristella, antaa ilmettä ja stailata monenlaista ilmettä pihalle, puutarhaan tai vaikkapa taloon sisälle !

Ykkösmyynnin valikoimasta löydät erilaisia, kauniita kivimateriaaleja suursäkkikoossa. Tuotteiden hinnat vaihtelevat 295-525 €:n välillä tuotteesta riippuen. Näitä koristekiviä pakataan 800 kg suursäkkiin. Säkin tilavuus on noin 500 l. Tuotteiden kilohinnat vaihtelevat 0,37 -0,65 €/kg.

Katso tarvittaessa ohjevideo suursäkkien toimituksesta tästä!


Valkoinen sepeli eli valkoinen graniittimurske 8-12 mm

Esimerkiksi valkoinen sepeli, joka on toiselta nimeltään valkoinen graniittimurske, saadaan murskauksen ansiosta teräväreunaiseksi kiviainekseksi. Suomessa valkoista graniittia on harvakseltaan. Valkoista kiveä on mm. kalkkikivenä. Kalkkikivi on kerrostunutta kiveä, joka syntyy, kun kalsiumkarbonaattia saostuu vedessä.

Ykkösmyynti myy valkoista graniittimursketta kokoluokassa 8-12 mm. Valkoinen graniitti on pakattu suursäkkiin 800kg. Tuotteen alkuperämaa on Ruotsi. Tuotetta käytetään erilaisissa koristeluissa, valkoinen väri korostaa ja tuo hyvin esiin korostettavaa pintaa, esimerkiksi suihkulähdettä.

Merikivi 8-16 mm ja Merikivi 16-32 mm

Merikivi nostetaan merestä. Merikivi on meren aalloissa hioutunutta osittain tai kokonaan sileäpintaista luonnonkiveä. Merikiveä on saatavilla monessa värisävyssä. Ykkösmyynnin valikoimissa merikiveä löytyy keltaharmaana ja mustavalkoisena. Molemmat merikivet ovat osittain hioutuneita, mitä monimuotoisempia. Näiden merikivien ulkonäkö on myös marmoripintainen, mattamainen ja kiiltäväpintainen. Merikivi-tuotteilla voi koristella talon seinänvierustaa sokkelin ympärille tai sisä- sekä ulkokasvien koristekatteena ruukkujen ja astioiden pinnassa. Merikivien raekoot ovat joko 8-16 mm tai 16-32 mm ja tuotteiden pakkauskoot ovat 800 kg suursäkissä. Merikivien alkuperämaa on Tanska.

Liuskekivimurske 20-40 mm

Liuskekivimurske on nimensä mukaisesti mursketta. Tuote syntyy, kun kalliosta louhitaan liuskekiveä. Murske on liuskekivien muokkaamisesta jäänyttä ”jäännöstä”, joka hyödynnetään koristelukäytössä. Liuskekivimursketta voi käyttää myös monenlaiseen koristeluun. Liuskekivimurske 20-40 mm on erittäin näyttävän näköistä esimerkiksi isoissa pinta-aloissa, kuten isot kukka-altaat tai kivitalon sokkelin reunoilla. Liuskekivimurskeen alkuperämaa on Ruotsi. Liuskekivimursketta on saatavana suursäkissä 500 l eli noin 800 kg.

Koristekivi mattavalkoinen 20-40mm ja koristekivi kiiltävä musta 20-40 mm 

Koristekivi on peräisin Portugalista. Koristekivet ovat symmetrisiä ja hioutuneita kiviä, kauniita ihan sellaisenaan vaikkapa pöydälle yksittäin kattauksen koristamiseen! Koristekivi mattavalkoinen on tämän ajan trendikäs sisustuselementti ja tietenkin tasamusta pitää aina paikkansa! Sekoita keskenään mustaa ja valkoista – saat jännittävän ja näyttävän kokonaisuuden. Koristekivien pakkauskoko on 800 kg suursäkki. Tuotetta on 500 l säkissä.

Koristekivien käyttö suursäkeistä on helppoa. Mitään ei mene hukkaan, kun kaikki on tallessa!

Käytettyjen suursäkkien käyttö

Hyödynnä tyhjä suursäkki palauttamalla säkissä puutarha-ainesta tai kierrätyksen kelpaavaa materiaalia. Me noudamme säkit ja toimitamme ne kierrätykseen.

Katso aiheesta lisää suursäkkien kierrätyspalvelu

 

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg