Toimitusalueet

toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Palvelut ja toimitusalueet

Toimitus suursäkeille ydintoimitusalueellamme (nosturiauto).

Suursäkkien toimitusaikataulu on 1 – 5 arkivuorokautta ydintoimitusalue 1. Toimitusaika ydintoimitusalueille 2 & 3 on 1 – 7 arkivuorokautta. (talviaikana 1-14vrk joulu – helmikuu). Suursäkit toimitetaan nosturiautolla, jonka nostoetäisyys on 6 – 10 metriä siitä, mihin kuorma-autolla pääsee ajamaan. Voit tarvittaessa laittaa meille purkukohteesta kuvan, niin arvioimme pääseekö kohteeseen suursäkit nostamaan.

Toimitus suursäkeille muualle Manner-Suomeen (lavarahti).

Toimitamme suursäkit Manner-Suomeen 2 – 10 arkivuorokauden kuluttua tilauksen saapumisesta. Suursäkit toimitetaan postin rahtipalvelulla, perälautapurkuna. Suursäkit jätetään auton välittömään läheisyyteen. Kysy rahtihinta asiakaspalvelustamme, mikäli postinumerosi ei löydy verkkokaupastamme.

Toimitus suursäkeille ahtaisiin paikkoihin (siirtolapuutarhat)

Ykkösmyynnin kuorma-autot, eivät mahdu kaikkiin siirtolapuutarhoihin suursäkkejä toimittamaan, johtuen teiden kapeudesta. Ykkösmyynnin oma kalusto voi toimittaa suursäkit siirtolapuutarhan parkkipaikalle, mikäli parkkipaikan tila sen sallii. Siirtolapuutarhaan palstalle suursäkkejä tilatessasi, kysy lisää tilaukset@vaihtolavapalvelut.fi tai soita 0400 997 657

Tyhjät suursäkit (koko Manner-Suomi)

Toimitamme tyhjät suursäkit suursäkkituotteiden toimitusten yhteydessä ydintoimitusalueillamme ilman rahtia.
Jos haluat tilata vain tyhjiä suursäkkejä, klikkaa tuotteet ostokoriin verkkokaupasta postipakettina. Suursäkit toimitetaan teitä lähimpänä palvelevaan noutopisteeseen.

Pienpakkaukset Postin toimituksella (koko Manner-Suomi)

Toimitamme postipakettina mm. kaakaokuorikatetta, tyhjiä suursäkkejä ja suodatinkankaita. Yhden postipaketin toimituskulut ovat 15,00 €/kpl. Postipaketi toimitetaan aina toimitusosoitetta lähimpänä olevaan postiin. Mikäli haluat tilata isompia eriä tuotteitamme, kysy hintatarjous meiltä p. 010 327 2220 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi

Pihakasvit

Pihakasvien toimitusalue on sama, kuin suursäkkituotteillamme. Toimitusalueet näet kartasta sivun yläosasta. Pihakasvit voidaan toimittaa joko suursäkkitoimituksen kanssa samassa yhteydessä, tai erikseen pakurahtina. Rahtihinta määräytyy tämän mukaan.

Pakurahti (Ydintoimitusalue)

Toimitamme ydintoimitusalueellamme pientuotteet ja -pakkaukset pakettiautorahdilla suoraan pihamaallesi. Saat rahtihinnan selville kotiovellesi, kun syötät postinumeron ostoskoriin. Pakurahti alkaen 20€. Pakettiautorahtihinnat on alueellisesti 20-45 €.

Copyright © 2024 Pohjolan Ykkösraivaus Oy