Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Kevyet puutarhajätteet helppona pakettiratkaisuna pois pihaltasi.

Tilaa tyhjäsuursäkki + suursäkin nouto valmiina pakettiratkaisuna!

Meiltä saat nyt pakettihintaan suursäkkinoudot ja toimitamme sinulle tyhjät suursäkit veloituksetta.

Tilauksen saavuttua lähetämme teille tyhjät suursäkit postitse.

Suursäkit ovat kokoluokaltaan 1000L

Täytettyänne tyhjät suursäkit haravointijätteellä, ilmoitatte vain meille sähköpostilla tai soittamalla, kun suursäkit ovat valmiina noudettaviksi! Noudamme suursäkin 1-5 arkipäivän kuluessa ilmoituksesta.

Hintoihin lisätään noutomaksu alkaen 60 €.


45.00 €
Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%Varastotuote, toimitusaika noin 1-5 työpäivää
Nurmikon haravointi syksyllä

Haravointijätettä syntyy alueilla, joissa on puita ja pensaita. Syksyn saapuessa perennat, pensaat ja puut pudottavat lehtensä kasvien vetäytyessä talven lepoon. Haravoinnin tarve riippuu mm. pihassa olevista puulajeista ja toisien puulajien lehdet maatuvat paremmin kuin toiset. Isojen puiden, kuten vaahteran, tammen ja haavan lehdet ovat suurikokoisia ja vahvoja, eivätkä ne maadu talven aikana. Haravointi kannattaa erityisesti näiden isojen lehtien osalta, sillä lehtikasojen alle saattaa pesiytyä erilaisia sienitauteja. Sienitaudit saattavat iskeä itse puuhun ja heikentää kasvin tai puun elinvoimaa.

Lehtien haravoiminen

Lehti- ja haravointijätteet voidaan haravoida haravalla tai puhaltaa lehtipuhaltimella kasalle. Valmiit kasat nostetaan haravaa tai talikkoa apuna käyttäen esimerkiksi suursäkkiin. Toinen kätevä tapa on vetää perässään tyhjää suursäkkiä ja nostaa säkkiin pienet lehtikasat haravalla.

Haravointijäte saa sisältää kevyttä puutarhajätettä esim. pieniä risuja ja lehtiä.

Tilaa suursäkkejä haravointijätteen pakkaamiseen

Kun tarvitset tyhjiä suursäkkejä, joihin pakata esim. talkoissa kertyneet haravointijätteitä, tilaa meiltä valmis paketti, joka sisältää kokoluokan mukaan tietyn määrän tyhjiä suursäkkejä ja haravointijätteellä täytettyjen suursäkkien pois noutamisen. 

Tilaa haravointijätteen nouto

Kun haravointijäte on pakattu suursäkkeihin, ota yhteys asiakaspalveluumme sähköpostilla asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi tai soittamalla numeroon 010 327 2220. Me noudamme suursäkit pois ja kierrätämme ne puolestasi!

Käytetyt suursäkit

Mikäli sinulla on jo olemassa valmiita käytettyjä suursäkkejä, voit pakata lehti- ja haravointijätettä niihin. Ykkösmyynti ottaa vastaan kaikkien suursäkkitoimijoiden säkkejä. Näin saat hyötykäyttöön jo olemassa olevat säkit. Mikäli tilaat meiltä sorajalosteita, multaa tai muuta maa-ainesta suursäkeissä, me viemme toimitusmaksun hinnalla täytetyt suursäkit pois, tällöin et maksa noutomaksua! Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä lisää!

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg