Sepeli 3-6 mm ilmakuiva hiekoitussepeli sekaväri

Hiekoitussepeli 3-6 mm on kalliosta murskattua ja erilleen seulottua teräväreunaista kiviainesta, jonka raekoko on halkaisijaltaan 3-6mm. Hiekoitussepeli ei sisällä hienojakoista hiekkaa, jolle on ominaista kovettua ja tiivistyä. Hiekoitussepeli 3-6mm soveltuu hyvin ilmakuivauksen ja irtonaisuuden johdosta hiekoituslaitteisiin. Hiekoitussepelin käyttö on helppoa. Sirottele vaikkapa ämpäristä pienen lapion kanssa, voit sirotella hiekoitussepeliä pihan liukkauden ja kaltevuuden mukaisesti esimerkiksi 0,5cm-1,5cm paksuudelta.  

Sepeli on routimatonta ja se läpäisee hyvin veden. Sepeliä voidaan käyttää kohteissa, joissa halutaan veden valuvan pois esimerkiksi salaojien alla, terassin alustana tai kukkapenkin katteena. Sepeli ei kantaudu sisälle kengissä, joten se sopii hyvin myös pihan pintamateriaaliksi. Hiekoitussepeli soveltuu myös mm. seinien vierustojen viimeistelyyn.

Hiekoitussepelit ovat väriltään sekavärisiä mutta värisävy voi kuitenkin vaihdella jonkin verran louhinta paikan perusteella. Tarkista tarvittaessa raekoko ja värisävy lähimmän jälleenmyyjän luona näytetelineestämme.

Valitse ensin pudotusvalikosta haluamasi toimituskoko tilataksesi tuotteen.

Me ykkösmyynnissä pakkaamme ilmakuivan hiekoitussepelin 3-6mm erilaisiin astioihin. Voit valita seurravista:

- 15kg ämpäri

- 55 x 15 kg ämpäri lavalla

- hiekoitussepelisuursäkit, kaksi kokoa 400 L ja 700 L

- hiekoitussepeliastia täytettynä 150 L, 300 L tai 500 L / KAMPANJAHINTA

Hiekoitussepeliämpäri on kätevä ja mahtuu vaikkapa auton takaluukkuun mukaan.  Hiekoitussepelilaatikon materiaali on polyeteeni. Ämpärit ovat elintarvikekelpoista muovia.

Ykkösmyynnin pakkaama laatikko on täytetty laatikon koon mukaan ilmakuivalla hiekoitussepelillä 3-6 mm.  Sepeli soveltuu myös hiekoituslaitteeseen. Hiekoitusastiat ovat nostettavissa nosturilla ja liikuteltavissa haarukkavaunulla ja trukilla, myös täysinä astioina. Voit tilata meiltä nyt myös kätevästi hiekoitussepelin laatikon täytön haluamaasi kohteeseesi. 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Sepeli 6-16 mm sekaväri

Hinnat alkaen 32.00 €
Tutustu
 KAUSITUOTE
Määrälaskuri

sepeliHuomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä