Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Sepeli - kaikki yleisimmät raekoot

Sepeli on kalliosta murskattua teräväreunaista, irtonaista ja liikkuvaa kiviainesta.

Sepeleituotteilla on monia eri käyttömahdollisuuksia, aina salaojien vierustoista kukkapenkkien istutuskatteeksi.

Pintamateriaalina käytettäessä suosittelemme ottamaan huomioon, että sepeli ei kovetu pihan pintaan, vaan ns. ”elää” eikä pysy paikallaan pihassa, jossa liikutaan paljon.

Huomoithan, että irtotavara toimituksiin lisätään aina aluekohtainen rahti. (ei koske tarjouskuormia, jotka sisältävät alue 1 rahdin)


 SEKAVÄRI!
 UPEA MUSTA VALKOINEN SEPELI!
 UUTUUSTUOTE!
 KAUNIS TUMMANHARMAA SEPELI!
 KATSO IRTOTAVARATARJOUKSEMME!
 KATSO IRTOTAVARATARJOUKSEMME!
 IRTOTAVARA!

Monikäyttöinen sepeli - eri värejä ja kokoja

Sepeli on teräväreunaista, irtonaista kiviraetta. Sepeliä saadaan suomalaisesta kallioperästä. Kalliota louhitaan tunneleiden, luolien ja isojen tielinjojen alta ja kalliolouhosta hyödynnetään heti paikan päällä, kun siitä murskataan sopivaa jaetta käyttöön. Raakakiveä saadaan myös avolouhoksista, kiviainesasemilta.

Sepeliä syntyy, kun raakalouhosta murskataan ja seulotaan halutun kokoisen, neliömallisen verkkoseulan läpi. Raakamateriaalista erotellaan pois hienojakoinen aines, nollapöly, ja jäljelle jää rakeinen kiviaines. Sepelien yleisimmät raekoot ovat 3-6 mm, 6-16 mm, 16-32 mm ja 32-64 mm.

Sepelin ominaisuuksia

Sepelit läpäisevät irtonaisuuden johdosta hyvin vettä. Siksi niitä käytetään salaojituksissa ja paikoissa, joissa veden läpäisykyky on tärkeää. Pihan pintamateriaalina sepeli elää ja liikkuu elämisen mukana. Sepeli on teräväreunaista, routimatonta, eikä se sovellu paikkoihin, missä kävellään paljain jaloin tai missä lemmikkieläimet liikkuvat. Sepeleitä on saatavilla sekavärisenä, harmaana ja mustavalkoisena. Valikoimistamme löytyy myös valkoinen sepeli, joka on toiselta nimeltään graniittimurske 8-12 mm. Sekaväristen tuotteiden värisävyt saattavat poiketa erä erältä, emmekä voi taata tietyn väristä sävyä. Tuotetta kannattaa varata aina riittävästi samanvärisen ilmeen saamiseksi. Myös värillisissä tuotteissa saattaa olla pientä poikkeamaa, riippuen aina kalliossa esille tulevista väriraidoista.

Kaikki sepelit soveltuvat salaojitukseen, sokkelin ympärille ja perustuksiin, mutta suosittelemme aina valitsemaan edullisemman sekavärisen tuotteen, silloin, kun tuote asennetaan piiloon, eikä näkyvälle paikalle.

Sepeli 3-6 mm sekaväri

Sepeli 3-6 mm on tärkeä tuote talvella liukkauden torjuntaan. Tuotetta käytetään käsin ja koneellisesti levitettävissä laitteissa.

Sepeli 3-8 mm läyliäistenharmaa

Tummanharmaa sepeli 3-8mm on sirorakeinen sepeli, jota voi käyttää pihapoluilla, ja isojen laattojen asennuksessa.

Sepeli 6-16 mm sekaväri

Todellinen perustuote salaojiin, kapillaarikatkoihin rakennusten alapohjiin ja perusmuurien vierustäyttöön. Yleisimmin käytetyt salaojasepelit ovat väriltään sekavärisiä ja värisävy voi myös vaihdella louhintapaikan perusteella. Sepeliä voi käyttää myös pihan pintaan tai vaikkapa kukkapenkkien istutuskatteeksi.

Sepeli 8-16 mustavalkoinen

Tällä tuotteella stailaat vaativammankin pihan ilmeen! Valkoinen kivi on kalkkikiveä ja musta, eli tummanharmaa kiviaines on graniittia. Värillinen sepeli antaa viimeisen silauksen pihaan tai sokkelin ympärille.

Sepeli 8-16 läyliäistenharmaa

Tämä tuote kuuluu samaan tuoteperheeseen sepeli 3-8 mm läyliäistenharmaan kanssa! Stailaa samalla sepelisävyllä pihaa eri reakoossa!

Sepeli 16-32 mm sekaväri

Karkeampi sepeli 16-32mm sekaväri toimii myös kapillaarikatkona sokkelin ympärillä, salaojituksessa ja terassin alustustuotteena.

Sepeli 16-32mm tummanharmaa

Aina tyylikäs musta puhuttelee sokkeleissa pintamateriaalina. Näyttämä kokonaisuus kivi- ja betonitalojen seurassa!

Kysy meiltä!

Mikäli sinulla on kysyttävää sepelin käytöstä tai tarvittavasta määrästä, asiakaspalvelumme auttaa mielellään kysymyksissä!

Tavoitat meidät puhelimitse p. 010 327 2220, sähköpostilla asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi tai yhteydenottolomakkeella

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg