Tervetuloa Ykkösmyynnin uuteen verkkopalveluun!

toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Olemme uusineet verkkokauppamme ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parhaimman kokemuksen ympäristörakentamisen ykköskaupassa. Pyrimme panostamaan verkkokaupassa selkeyteen, yksinkertaisuuteen, sekä täydelliseen asiakaskokemukseen. Ykkösmyynti tarjoaa edelleen laajan valikoiman piha – ja viherrakentamisen tuotteita, sekä tuomme valikoimaamme lisää uusia, puutarhaan sopivaa tarjottavaa jatkossakin.

Mitä uutta verkkokaupassamme?

 • Yritykset ja talonyhtiöt voivat luoda asiakastilin verkkokauppaamme ja tilata verkkokaupassamme suoraan yhtiön laskulle.
 • Yksityiset asiakkaat voivat luoda asiakastilin verkkokauppaamme ja kerryttää bonuksia jokaisesta ostosta kauttamme.
 • Uusi palvelumme Piha PT auttaa sinut eteenpäin piharakennusprojekteissa. Lue lisää täältä!
 • Paljon piha – viherrakentamiseen liittyviä artikkeleja ja oppaita, joiden opastuksella voit edetä viherrakennus urakoissasi.
 • Uusi verkkokaupan värimaailma, joka korostaa Ykkösmyyntiä ja sen kotimaisuutta.
 • Uusia tuotteita kokonaisvaltaisempaan mahdollisuuteen tilata kaikki tarvittava yhdestä paikasta.
 • Palautteen antaminen tuotteista ja palveluistamme onnistuu nyt suoraan verkkopalvelussamme.
 • Verkkopalvelun sisäinen chat, jossa asiakaspalvelijamme, sekä asiantuntiamme tavoitatte tiettyinä ajankohtina nopeasti.

Uusia tuotteita Ykkösmyynnin valikoimassa verkkokaupan julkaisussa

 • Nurmikonsiemenet
 • Nurmikkolannoite ja kasvilannoitteet
 • Puutarhan kalkit
 • Kuivabetonit
 • Saumaus – ja hiekkapuhallushiekat

Anna palautetta uusista tuotteista, joita haluaisit nähdä verkkokaupassamme!

Pohjolan Ykkösraivaus, eli Ykkösmyynti täyttää tänä vuonna jo 31 vuotta. Uuden verkkopalvelun myötä, pyrimme tuomaan kaikille asiakkaillemme täydellisen asiakaskokemuksen ja erittäin helpoksi tehdyn verkkokauppa tilaamisen. Tarjoamme kaikille uutiskirjeen tilaajille myös ensimmäisestä ostoksesta – 10 % alennuksen. Haluamme jatkossakin pitää asiakkaamme ajan tasalla uusista tuotteistamme, palveluistamme ja tapahtumista, joista ilmoitamme aina uutiskirjeiden avulla. Liity siis mukaan Ykkösmyynnin postituslistalle ja pysyt ajan tasalla kaikista uusista tapahtumista, joita Ykkösmyynnissä tapahtuu! Toivomme myös saavamme teiltä palautetta tuotteista, joita haluaisitte nähdä verkkokaupassamme.

Katoaako vanhan verkkokaupan asiakasrekisteri?

Jokainen asiakas joutuu luomaan uudet tunnukset asiakasrekisteriimme, mutta vanha asiakasrekisterimme on edelleen tallessa. Pystymme katsomaan vanhat tilauksesi, jos olet unohtanut, mitä tuotteita olet aikaisemmin meiltä tilannut ja tarve on saada esimerkiksi samanväristä sorajalostetta, jota pihamaalta jo löytyy. Ota meihin yhteyttä tällaisissa tapauksissa ja asiakaspalvelumme auttaa sinua. Meidät tavoittaa puhelimitse, sähköpostilla, Whatsapilla, sekä tiettynä aikana verkkokaupan chatistä.

Katso muut artikkelit

1.6.2023

Keskikesän puuhaa puutarhassa!

Keskikesän alkaessa ehtii vielä istuttamaan puutarhaan vaikka mitä! Nopeat salaatit ja yrtit voi vielä huoletta istuttaa. Myös kesäkurpitsat ehtivät mainiosti. Valitse laadukas luomupuutarhamulta, kun istutat syötäviä kasveja. Luomupuutarhamulta on erittäin laadukas […]

Lue lisää

17.5.2023

Ykkösmyynnin asiakaspalvelu suljettuna helatorstaina

Ykkösmyynnin puhelinvaihde on suljettuna helatorstaina 18.5.23. Palvelemme taas perjantaina 19.5.23 normaaliin tapaan klo 8-16 välisenä aikana. Tutustu tuotteisiimme verkkokaupassa ja erityisesti kannattaa tutustua uusiin, ihastuttaviin pihapatsaisiin! Näitä on nyt myynnissä tietty, […]

Lue lisää

8.5.2023

Toukokuun kuumat vinkit ympäristörakentamiseen

Toukokuu on viher -, piha -, ja ympäristörakentamiseen loistavaa aikaa. Aurinko alkaa lämmittämään ja sateet kostuttavat maata, joka helpottaa esimerkiksi tuijien, yrttien ja muiden kasvien istuttamista. Ykkösmyynti tarjoaa kuumat vinkit toukokuulle, […]

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!


Minna

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on auki
arkisin klo 8-16

010 327 2220

Tai ota yhteyttä asiakaspalveluun Whatsapin kautta!

Whatsapp: 0400 936 187

Asiakaspalvelumme on auki
arkisin klo 8-16

Copyright © 2023 Pohjolan Ykkösraivaus Oy