Luonnonkivi 150-350 mm sekaväri
toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Etusivu » Tuotteet » Kivet » Luonnonkivet » Luonnonkivi 150-350 mm sekaväri

Onko tarkoitus tilata kerralla enemmän?

Ota yhteyttä ja pyydä
tarjous!

Pyydä tarjous

Edustatko taloyhtiötä?
Ota yhteyttä mikäli haluat isomman tilauksen laskulle

Määrälaskuri





Luonnonkivi 150-350 mm sekaväri

Tuotekoodi: 6430068190520
Arvostelut: 0,0 / 5
(0 tuotearviota)

Piharakentajan kivimix 150-350 mm – monipuolinen kivikoko !

Irtotavarana tuotekoko 150-400 mm

  • Monimuotoinen kivimix
  • Kivipengerryksien rakentamiseen
  • Kukkapenkki kiveksi

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%
Kysy lisätietoja
  • Toimitusaika 1-5 arkivuorokautta

Edustatko taloyhtiötä tai yritystä? Ota yhteyttä isommista tilauksista »

Valitse lisäpalvelut

luonnonkivi-150-350-mm-sekavari
+
+
Yhteensä: 148,00 

Luonnonkivi 150-350 mm sekaväri

Luonnonkivi 150-350 mm sekaväri on kivirakentajan kivimix! Tässä tuotteessa on paljon erilaisia pihakiviä, pyöreälinjaisia, kulmikkaita, litteitä, rosoisia, sileitä ja pyöreälinjaisia. Yhdestä säkistä saat noin 5 neliötä ladottua kivipengerrystä!

Näistä kivistä rakennat eläväpintaisen kivirakennelman rinteeseen tai pengerrät rinnetonttia. Luonnonkivet ovat sekavärisiä, joka tarkoittaa värisävyjä punaisesta harmaaseen, sekä kiville ominaista raidallisuutta tai kuviointia.

Luonnonkiveä soraharjuista

Suomen soraharjuista seulottava luonnonhiekka ja -sora sekä luonnonkivet on Etelä-Suomessa katoava luonnontuote. Soraharjuja suojellaan nykyisin ja tilalle on syntynyt uusia materiaaleja mm. kalliolouhinnasta sekä erilaisista maa-aineksien uusiokäytöstä. Luononkiviä saadaan soraharjuista seulotusta raakahiekasta ja -sorasta. Luonnonkivet seulotaan ja lajitellaan haluttuihin kokoluokkiin koneellisesti erilaisten välppien ja seulojen avulla.

Luonnonkivi on Suomessa pääasiallisesti graniittia ja gneissiä. Graniitti on vahvaa ja usein yksiväristä ja gneissiä kuvaa juovikkuus ja suuntautuneisuus. Suomalainen kallio ja kiviaines on hyvin tiheää ja vahvaa. Luonnonkiven ominaispaino on suuri, 1 kuutio luonnonkivetä painaa huomattavasti enemmän, noin 2,55–2,75 g/cm3 .

Luonnonkivet ovat mitä monimuotoisimpia, luonnonmuovaamia yksilöitä.

Luonnonkivi 150-350 mm sekaväri on Ykkösmyynnin kivimix

Ykkösmyynnin luonnonkivi 150-350 mm sekaväri ja irtotavarana luonnonkivi 150-400 sekaväri mm ovat peräisin Mäntsälästä Nummisista. Seulomme tuotteen itse omassa toimipisteessämme kahteen eri kokoluokkaan.

Nämä luonnonkivilajitelmat, 150-350mm ja 150-400 mm ovat haluttuja myyntikokoja. Tänä kivituote on edullisempi kuin luonnonkivi 100-150 mm sekaväri.

Luonnonkivien käsittely tuotannossa

Luonnonkiviä seulotaan ja käsitellään koneellisesti, ja tästä syystä tuotteessa on jonkin verran rikkinäistä ja haljennutta kiveä. Luonnonkivet seulotaan tietyn kokoisen seulaverkon läpi, ja seulan läpi saattaa päästä toisinaan myös suurempiakin kiviä, kun kivi pääsee putoamaan verkon läpi oikeassa kulmassa.

Luonnonkivien käyttö

Erilaisissa pihaladonnoissa on hyvä ottaa huomioon, kuinka tiiviisti ladotaan kiviä yhteen ja erityisesti kiviladonnan ilme, halutaanko kivien väliin käyttää saumaukseen kivituhkaa tai rinneladonnassa, halutaanko jättää reilut välit multaa ja kivikkokasvien istutuksia varten.

Luonnonkivien alle voidaan asentaa suodatinkangas rikkakasvien poissa pitämiseksi. Rinneladonnassa kivien latominen aloitetaan yleensä alhaalta isommilla kivillä ja kerroksien kasvaessa ja noustessa ylöspäin ladotaan samankokoisia tai pienempiä luonnonkiviä.

Luonnonkiviä voidaan asetella sellaisenaan kasalle ja asetelmiin tai käyttää ladonnassa sitomisaineena kivituhkaa. Kiinteämmän ja helppohoitoisen rinneladonnan tai kivetyksen saa, kun valitsee sidosaineeksi kivituhkan ja kuivabetonin yhdistelmän, ns. maakostean betonin. Luonnonkiviä käytetään laajasti yleisissä paikoissa, kuten liikenteenjakajissa, liikkenneympyröissä ja museolinnojen alueella, kuten Hämeen Linnan piha-alueella.

Rinneladonnoissa ja pihakivetyksien suunnittelussa ei ole yhtä oikeaa tapaa. Tärkeää on, että saat juuri sinulle sopivan näköisen ja yksilöllisen ilmeen!

Suursäkkien toimituksesta voit katsoa ohjevideon tästä, sekä irtotavara toimitusten ohjevideon tästä.

Käyttökohteita

  • Kukkapenkin perustukseen
  • Pengerrysten rakentamiseen
  • Maisemointikiviksi
  • Pihapolkujen reunustaksi

Tuotetiedot

  • 700 l suursäkki painaa noin 1000 kg. Riittoisuus noin 5 m², ladontatavasta riippuen

Arviot

Arvostelut: 0,0 / 5
0,0 tähteä 5 tähdestä (perustuen 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Erittäin hyvä0%
Tyydyttävä0%
Välttävä0%
Huono0%

 

Arvosteluja ei ole vielä kirjoitettu. Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvostelun.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kysy lisää tästä tuotteesta / palvelusta

"*" näyttää pakolliset kentät

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Pohjolan Ykkösraivaus Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Pohjolan Ykkösraivaus Oy