Pandaperhe
toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Etusivu » Tuotteet » Pihapatsaat » Pandaperhe

Onko tarkoitus tilata kerralla enemmän?

Ota yhteyttä ja pyydä
tarjous!

Pyydä tarjous

Edustatko taloyhtiötä?
Ota yhteyttä mikäli haluat isomman tilauksen laskulle

Määrälaskuri

Pandaperhe

Arvostelut: 0,0 / 5
(0 tuotearviota)

Pandaperhe puutarhaan!

 • Kiinalaiseen puutarhaan
 • Sopii myös minkä tahansa henkiseen puutarhaan
 • Kestävää käsintehtyä graniittia

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%
Kysy lisätietoja
 • Toimitusaika on 1-10 arkivuorokautta

Edustatko taloyhtiötä tai yritystä? Ota yhteyttä isommista tilauksista »

Pandaperhe

Pandaperhe on hellyttävä kokonaisuus, johon kuuluvat emo ja poikaset. Pandaperhe on veistetty graniitista. Pandaperhe on  mustaa ja harmaata graniittia.

Pandaperhe sisältää emon ja yhden poikasen, tuote myydään vain parina. Parin hinta on 220 €. Pandaperheen voi ostaa myös kolmen osan settinä, setti sisältää emon ja kaksi poikasta, ja tämän setin hinta on 295 €. Poikaset ovat lähes samanlaisia, niiden ainoa ero on se, että toinen poikanen katsoo vasemmalle ja toinen poikanen oikealle ts. poikasen vartalo on hieman kääntynyt oikealle tai vasemmalle.

Pandakarhu

Pandakarhu on hyvin uhanalainen laji maailmassa eli sitä voidaan pitää luonnonsuojelun symbolina. Isopandakarhuja elää Kiinassa maan keskiosissa vuoristossa. Suomessa Ähtärin eläinpuistossa on isopandoja. Eläinpuistoilla on iso merkitys lajin säilymiseen. Eläinpuistoissa tehdään tärkeää työtä lajin tutkimiseen ja säilyttämiseksi.

Pandaperhe puutarhaan

Sisusta puutarhaasi pandaperheellä tai luo eläinaiheinen eläintarha pihaan erilaisista graniittisista patsaista. Yhdistä mielesi mukaan kissoja, elefantteja ja pandoja tai kilpikonnia tai ankkoja! Nämä graniittipatsaat kestävät sukupolvelta toiselle!

Pandapatsaat

 • Isompi emopandan pohjan pituus on 28 cm, leveys 20 cm ja korkeus 30 cm. Emo painaa noin 26 kg
 • Poikasen pituus on 31 cm, leveys 17 cm ja korkeus 20 cm. Poikanen painaa 12 noin kg

Pandaperheen materiaali

Pandat ovat käsin hiottuja ja mustaa graniittia. Musta, hiottu graniitti on huomattavasti arvokkaampaa kuin huokoinen, käsittelemätön graniitti. Hionta antaa pandapatsaan pintaan kauniin yksityiskohdan, ja hionta tuo esiin pandan muut yksityiskohdat.

Kiinalainen puutarha

Pandaperheen kanssa voi myös yhdistää kiinalaisen leijonaparin, kun halutan luoda kiinalainen puutarha. Kiinalainen puutarha tarkoittaa tietyn tyylistä maisemoitua puutarhaa, jossa elementteinä ovat mm. muureja, lampi, kalliota, viherperennoja ja puita. Myös paviljongit kuuluvat kiinalaiseen puutarhaan.

Kiinalainen puutarha ilmaisee harmoniaa, joka tulisi ihmisen ja luonnon välillä olla mahdollisimman tasapainossa. Puutarha syntyy luonnollisesti ilman turhia keinoja hallita ja muuttaa mitään, kiinalaisessa puutarhassa huomioidaan ympäröivä luonto, kalliot, kasvit ja vesielementti sellaisenaan. Näitä olemassa olevia elementtejä korostetaan ja tuodaan esiin.

Luonnollisessa puutarhassa huomioidaan myös ilmansuunnat ja vuoden kierto, eli huomioidaan, kuinka kasvit ja luonto reagoi vuodenaikojen edetessä. FengShui puutarhaoppi pohjautuu tähän asiaan.

Kiinalaisen puutarhan pääelementtejä ovat

 • Vesi on pääelementti. Vesiaihe voi olla suihkulähde, lampi tai järvi. Vesi ja veden ääni auttaa rentoutumaan ja vesialtaat toimivat lintujen ja mehiläisten juoma-alustana
 • Luonnonkivet tuovat energiaa. Kiinalaisessa puutarhassa luonnonkiviä pinotaan usein ryhmiin tai päällekkäin ilmentämään vuorta
 • Saaret tai saarekkeet pihassa kuvaavat myös energiaa ja tasapainoa. Pihaan voidaan rakentaa saarekkeita esimerkiksi luonnonkivistä ja pihakasveista tai suihkulähteestä, koristekivistä ja luonnonkivistä
 • Erilaiset arkkitehtuuriset monumentit, kuten sillat, paviljongit, pihakaaret tai pihapatsaat sekä pylväät. Kiinalaisesta leijonaparista saadaan näyttävä temppeliaukio, kun leijonat asennetaan esimerkiksi pilaripylväiden päälle.

Tilaa Ykkösmyynnistä pandaperheen emo ja poikaset. Toimitamme eläinaiheiset pihapatsaat pakurahdilla tai suursäkkitoimituksien yhteydessä 1-10 arkivuorokaudessa pihaasi.

Tutustu myös muihin eläinpatsaisiimme!

Käyttökohteita

 • Kiinalaiseen puutarhaan
 • Suomalaiseen puutarhaan
 • Eläinaiheeseen puutarhaan
 • Hyvä lahjaidea pihalaittajalle
 • Talvipuutarhaan
 • Sisälle koristekäyttöön

Tuotetiedot

Panda perhe

 • Mustaa hiottua graniittia
 • Emon pohjan pituus on 28 cm, leveys 20 cm, korkeus 30 cm ja paino noin 26 kg
 • Poikasen pituus on 31 cm, leveys 17 cm, korkeus 20 cm ja paino noin 12 kg
 • Hinta emo ja yksi poikanen 220 €
 • Hinta emo ja kaksi poikasta 295 €
 • Poikaset ovat lähes samanlaisia, ne erovat toisistaan vain vartalon muodosta, toinen on hieman kääntynyt oikealle ja toinen vasemmalle

 

Arviot

Arvostelut: 0,0 / 5
0,0 tähteä 5 tähdestä (perustuen 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Erittäin hyvä0%
Tyydyttävä0%
Välttävä0%
Huono0%

 

Arvosteluja ei ole vielä kirjoitettu. Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvostelun.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kysy lisää tästä tuotteesta / palvelusta

"*" näyttää pakolliset kentät

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Pohjolan Ykkösraivaus Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Pohjolan Ykkösraivaus Oy