Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Ajonestokivi 500-800 mm

Huomiota herättävät ajonestokivet Ykkösmyynnistä !

Uniikkeja luonnonkiviä 500-800 mm suursäkkiin pakattuna. Tule katsomaan ja valitsemaan mieleisesi. Tarvittaessa valitsemme kivet myös puolestasi. Kaikki isommat luonnonkivet tehdään tilaustyönä.


75.00 €
Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%Varastotuote, toimitusaika noin 1-5 arkipäivää

Lisäpurkupaikka (+20.00 €)

Tyhjennyspalvelu (+10.00 €)

Ajonestokivi 500-800 mm sekaväri - tuotetiedot

Saatavilla olevat pakkauskoot:

1 kpl ajonestokivi 500-800 mm suursäkkiin pakattuna 75 € / kpl. Hintaan lisätään alueellinen rahti.

Tuotteen väri on sekaväri.

Ajonestokivi 500-800 mm sekaväri

Kivilohkareet ovat usein kalliosta lohjenneita isoja kiviä. Isoja kiviä seulotaan myös soraharjuista ja maaperästä. Suomalainen luonnonkivi on ainutlaatuisen kovaa materiaalia. Yleisimmät kivilajit Suomessa ovat graniitti ja gneissi. Luonnonkivet ovat kaikki uniikkeja. Kivissä on nähtävissä monenlaista väriä, raitaa, juovaa ja kuviota. Myös koot vaihtelevat, luonnollisen kulmikkaista kivistä aina teräväreunaiseen, rosoiseen pintaan. Kahta samanlaista kiveä ei tule vastaan!

Luonnonkivi on ajaton, se kestää katseet muotisuuntausten vaihtuessa. Luonnonkivillä saadaan pihaan ajatonta ja tyylikästä ilmettä. Kiviä voidaan käyttää hyvin monenlaisessa maisemoinnissa.

Isojen luonnonkivien käyttökohteita

  • ajonestokivinä taloyhtiöiden ja yrityksien pihoissa
  • yrityksien toimitilojen pihojen stailaus
  • pihatien ja pihan erottaminen kivillä
  • yksittäinen iso monumentti useammasta kivestä
  • postilaatikon tai kukkaruukkujen alla
  • lasten leikkipaikat
  • tontilla nurmikon ja metsän rajaus

Ykkösmyynnin kivet

Ajonestokivet ovat omaa tuotantoamme Mäntsälässä. Me Ykkösmyynissä pakkaamme ajonestokivet yksittäin suursäkkeihin aina 800-1000 mm saakka. Tätä suuremmat kivet toimitamme yleensä irtotavarana kuorma-autoilla, sillä suursäkit eivät kestä tätä kokoluokkaa suurempien kivien painoa. Isojen ajonestokivien toimitus suunnitellaan aina tapauskohtaisesti tilanteen mukaan. Isojen kivien toimittaminen aloitetaan sillä, että usein asiakas tulee paikanpäälle katsomaan tarkoituksiin sopivia kiviä. Kivi/kivet joko säkitetään tai lastataan kuorma-autoon irtotavarana. Mikäli kiven/kivien toimitus tapahtuu irtotavaratoimituksena, asiakkaan tulee tarvittaessa siirtää koneellisesti (traktori, pyöräkuormaaja tms.) kivi/kivet oikeaan kohtaan pihassa.

Ajonestokivien toimittaminen suursäkeissä tapahtuu aina Ykkösmyynnin omilla nosturiautoilla.

Kivet ovat monen muotoisia ja -kulmaisia. Mittaamme kiven halkaisijan kiven pisimmistä kulmista. Kivet ovat sekavärisiä ja mikäli sinulla on toive kiven väristä ja koosta, voimme suunnitella juuri sinulle sopivat ajonestokivet yhdessä, kysy lisää asiakaspalvelustamme p. 010 327 2220.

 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Määrälaskuri

luonnonkiviHuomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg