Asiakaspalvelu
arkisin klo 8-16

p. 010 327 2220

Betonijätteen nouto Ykkösmyynnistä

Betonijätteen kierrätys Ykkösmyynnistä

Tilaa tyhjät suursäkit tai täytä toimituksen yhteydessä tulleet suursäkit betoni tai tiilijätteellä ja tilaa niille nouto Ykkösmyynnistä.

Hintoihin lisätään alueellinen noutomaksu alkaen 50 €. Suursäkkitilauksen yhteydessä noudamme kierrätyssäkit ilman noutomaksua.

Tuote ei sisällä tyhjiä suursäkkejä, vain noudon.


70.00 €
Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%Varastotuote, toimitusaika noin 1-5 työpäivää
Betonijätteen kierrätys

Piharemonteissa syntyy usein betonijätettä, kun puretaan esimerkiksi vanhoja pihalaattoja. Ykkösmyynnistä saat betoni – ja tiilijätteille kierrätyksen suursäkeissä. Otamme vastaan kaikkien toimijoiden suursäkkejä. Betonijätettä otamme vastaan 500 L ja 1000 L suursäkeissä. Saat myös tilattua meiltä tyhjät suursäkit tai noutopaketit, jotka sisältävät tyhjät suursäkit sekä kierrätysmaksun. Hintoihin lisätään alueellinen noutomaksu alkaen 50 €. Lopullisen kierrätyshinnan noutomaksuineen saat, kun syötät postinumeron ostoskorissa. Kierrätys on tärkeää, jotta saadaan pidettyä huolta meidän luonnostamme, siksi olemme tehneet kierrätyksestä mahdollisimman helppoa ja yksinkertaista.

Betonijäte suursäkki saa sisältää.

  • betonia
  • tiiliä
  • harjaterästä tai muita pieniä raudan paloja.

Kierrätyshinnat

  • 500 L betonijäte 70 € / suursäkki
  • 1000 L betonijäte 120 € / suursäkki

Nouto

Sijoita täytetty suursäkki pihamaallasi niin, että nosturiauto pystyy poimimaan sen kyytiin. Nosturin etäisyys on noin 6–10 metriä siitä, mihin kuorma-auto pääsee ajamaan. Tilatessa noutoa kierrätysäkeille on varmistettava että, nosturiauto saa nostettua suursäkit kyytiin ja että, säkki sisältää jätettä, joka tilauksessa on mainittu.

Kierrätys

Ykkösmyynnistä saat tilattua usealle kierrätettävälle materiaalille noudon suursäkeissä. Noudamme suursäkit pihamaaltasi noin 1–3 arkivuorokauden kuluttua tilauksesta. Ykkösmyynti jatko käsittelee jätteet puolestasi, joten sinun ei tarvitse kuin täyttää suursäkki, sekä tilata sille nouto! Lisätietoa kierrätyksestä saat asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi tai soittamalla 010 327 2220.

 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

 SYYSTARJOUS 55 € / 1000L SÄKKI!
 USEAMPI SÄKKIKOKO!
Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg