Haravointijätteiden nouto ja hiekoitussepelin toimitus

toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Haravointijätteet kierrätykseen talven tieltä ja hiekoitussepelit tilalle!

Talvi saattaa tehdä tuloaan, mutta vielä on aikaa hoitaa lehdet pois pihamaalta. Hyödynnä valmiit suursäkit, tai tilaa Ykkösmyynnistä suursäkkien noutopaketti, joka sisältää tyhjät suursäkit, sekä niiden toimituksen. Voit myös noutaa tyhjät suursäkit lähirautakaupasta, sillä otamme vastaan kaikkien toimijoiden suursäkkejä.

Haravointijätteiden noudon yhteydessä, voit myös tilata hiekoitussepelit suursäkeissä, tai hiekoitusastian täytön. Toimitamme myös valmiita hiekoitusastioita useassa eri kokoluokassa ja saat Ykkösmyynnistä myös hiekoitusastiat valmiiksi sepelillä täytettynä. Valikoimastamme löytyy niin 150 l, 300 l, 450 l, kuin isot 600 litraiset hiekoitusastiat!

Vielä ehditte laittaa haravointijätteet kierrätykseen edullisesti, sillä Ykkösmyynnin haravointijätteiden noutoalennus voimassa marraskuun loppuun asti! Hyödynnä tarjous vielä kun kerkiät.

Haravointijätteiden kierrätyshinnat löydät täältä!

hiekoitussepelit-ykkosmyynti

Hiekoitussepeliastiat, sekä hiekoitussepeliastioiden täyttöhinnat löydät täältä!

Muista, että rekisteröitymällä ja tilaamalla Ykkösmyynnin uutiskirjeen saat hyödynnettyä myös – 10 % alennuksen verkkokaupassamme!

Katso muut artikkelit

24.4.2024

Ykkösmyynti mukana Mäntsälän K-raudan pihapäivillä 27.4.24

Mäntsälässä tapahtuu lauantaina 27.4.24. Olemme mukana Mäntsälän K-raudan pihapäivät tapahtumassa lauantaina 27.4.24. Pihapäivillä on markkinameininkiä, huipputarjouksia ja mukavaa seuraa. Ykkösmyynnin tiimi on mukana kuorma-autolla, josta jaamme 200 ensimmäiselle ilmaiseksi kivituhkaämpäreitä. Esittelemme […]

Lue lisää

16.4.2024

Huhtikuun kevättyöt puutarhassa

Huhtikuu on hyvässä vauhdissa ja pikkuhiljaa päästään puutarhatöihin toden teolla. Kevään ensimmäisiä töitä puutarhassa ovat marjapensaiden, omena- ja päärynäpuiden hoitoleikkaus. Pensaista ja puista leikataan pois talven aikana vioittuneet ja huonokuntoiset oksat. […]

Lue lisää

27.3.2024

Leppoisaa Pääsiäistä!

Ykkösmyynnin asiakaspalvelu on suljettuna pääsiäisen aikaan pe-ma 29.3-1.4.24. Pyhinä kannattaa käydä Ykkösmyynnin verkkosivuilla tutustumassa tuotteisiimme ja oppaisiimme. Toivotamme kaikille inspiroivaa ja rentoa pääsiäistä!

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!


Minna

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on auki
arkisin klo 8-16

010 327 2220

Tai ota yhteyttä asiakaspalveluun Whatsapin kautta!

Whatsapp: 0400 936 187

Asiakaspalvelumme on auki
arkisin klo 8-16

Copyright © 2024 Pohjolan Ykkösraivaus Oy