Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Kalliomurske

Kalliomurskeet - pihan perustuksiin kaikki kalliomurskeiden koot!

Kalliomurske on kalliosta louhittua kiviainesta. Kalliomurskeet syntyvät, kun raakakivi murskataan, jauhetaan ja seulotaan haluttuun raekokoon.

Ykkösmyynnin valikoimista löydät nämä ja tilauksesta myös karkeampia laatuja :

  • kalliomurske 0-11 mm sekaväri
  • kalliomurske 0-16 mm sekaväri
  • kalliomurske 0-16 mm kotkanpunainen
  • kalliomurske 0-32 mm sekaväri

Huomoithan, että irtotavara toimituksiin lisätään aina aluekohtainen rahti. (ei koske tarjouskuormia, jotka sisältävät alue 1 rahdin)


 KATSO IRTOTAVARATARJOUKSEMME!
 KATSO IRTOTAVARATARJOUKSEMME!

Kalliomurskeet

Kalliomurskeet ovat yksi yleisimpiä perusmateriaaleja rakennusteollisuudessa ja piharakentamisessa. Kalliomurske on syrjäyttänyt aikoinaan soraharjuista saatavan soramurskeen. Tätä tuotetta on saatavilla edelleenkin muualla kuin Uudellamaalla, sillä tällä seudulla soraharjut ovat vähentyneet ja nykyisin suojeltuja.

Kalliomursketta saadaan osittain sivutuotteena kaivos- tai rakennusteollisuudesta. Tunneleiden ja luolien louhinnasta sekä tien rakentamisessa saadaan raaka-ainetta, jota voidaan hyödyntää heti paikalla päällä kantavissa rakenteissa, erilaisissa täytöissä ja teiden pohjissa. Kalliomursketta valmistetaan myös varta vasten avolouhinta-alueilla. Raakalouhos murskataan, jauhetaan ja seulontaan sopiviin jakeisiin. Seulonnassa kaikenkokoisia rakeita sisältävä kalliomurske seulotaan seulalla, jonka neliömäisten seulaverkkoaukkojen sivun mitta on esimerkiksi 16 mm, tällöin raekoon ylämitaksi tulee 16 mm. Tätä voidaan kutsua myös kalliomurskeen maksimiraekooksi. Kaikki tätä pienemmät rakeet kulkevat seulan läpi. Pientä poikkeamaa on havaittavissa, sillä kivirakeet voivat seuloutua verkon läpi myös pystyasennossa, jolloin myös jonkinasteinen prosentuaalinen osuus isompaa kiviraetta pääsee läpi seulaverkon.

Yleisimpiä raekokoja kalliomurskeesta kotitalouskäytössä ovat 0-11mm, 0-16mm sekä 0-32mm. Rakennusteollisuudessa käytetään kantavuutta tuomaan karkeampia raekokoja, kuten kalliomurske 0-55 mm, kalliomurske 0-90 mm sekä kalliomurske 0-150 mm. Kalliosta muita tärkeitä rakentamiseen saatavia tuotteita ovat kivituhkat ja sepelit.

Kalliomurskeen ominaisuuksia

Kalliomurske sisältää kantavan kivirakeen lisäksi hienojakoista, nollapölyä. Hienojakoinen kiviaines sitoutuu kiviaineksen kanssa tiiviiksi alustaksi tärytyslaitteen avulla. Kalliomurske on routimatonta kiviainesta. Sitä käytetään laajasti erilaisissa täytöissä rakennusten ja teiden alla. Se läpäisee vettä jonkin verran, mutta ei niin hyvin kuin irtorakeinen sepeli.

Valikoimissamme olevat kalliomurskeet ovat sekavärisiä ja niiden värisävyt voivat vaihdella louhitun kallion mukaan, kun kyseessä on luonnontuote. Sekaväristen kalliomurskeiden osalta emme voi taata tietyn väristä tuotetta. Pyydämme huomioimaan, että tuotetta varataan aina riittävästi kohteeseen värisävyjen vaihtelusta johtuvista syistä.

Kalliomurskeiden käyttö kotitalouksissa

Kalliomurske 0-11 mm sekaväri

Raekoko 0-11mm kalliomurske sekaväri sopii hyvin pihan perustamiseen, terassin alustaksi, mutta myös pihan ja pihateiden pintaan. Tämä tuote soveltunee myös koiratarhojen pintaan.

Kalliomurske 0-16 mm sekaväri

Ykkösmyynnissä tästä tuotteesta on hyvä täyden kuorma-auton tai kasettiautotarjous. Tuote on sekavärinen ja se soveltuu monenlaiseen pihakohteeseen. Pohjusta tällä tuotteella laattapihaa tai asenna murskepatja pihatielle.

Kalliomurske 0-16 mm kotkanpunainen

Tämä kalliomurske soveltuu kaikkeen rakentamiseen kuten sekaväriset kalliomurskeet. Kaunis värisävy pääsee kuitenkin oikeuksiinsa pihan tai pihateiden pintamateriaalina. Tuote on tyylikäs myös isojen laattojen (halkaisija 60-100 cm) reiluissa saumauksissa ja ympärillä.

Kalliomurske 0-32 mm sekaväri

Karkeamman kalliomurskeen käyttö on paikallaan täytöissä, kun pohjamaa on kovin savista tai pehmeää. Tällä tuotteella pohjustat myös kevyitä pihateitä tai jopa pihatien pintamateriaalina esimerkiksi mökkitiellä.

Muut murskeet

Toimitamme asiakkaillemme tilauksesta myös karkeampia kalliomurskelaatuja, kuten kalliomurske 0-55 tai kalliomurske 0-90 mm. Tilauksesta on myös saatavissa kalliomurske 0-16 mm pukkilanmusta, joka on tyylikäs tuote pihaan ja pihatielle.

Mikäli sinulla on kysyttävää kalliomurskeen käytöstä tai tarvittavasta määrästä, asiakaspalvelumme auttaa mielellään kysymyksissä. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse (p. 010 327 2220) sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella, jonka löydät verkkosivuiltamme.

 

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg