KlapiLaari
toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Onko tarkoitus tilata kerralla enemmän?

Ota yhteyttä ja pyydä
tarjous!

Pyydä tarjous

Edustatko taloyhtiötä?
Ota yhteyttä mikäli haluat isomman tilauksen laskulle

Määrälaskuri

KlapiLaari

KlapiLaarilla klapit helposti paikoilleen!

 • Tyylikäs polttopuiden varasto
 • Helppotäyttöinen
 • Valittavana kolme eri kattovärisävyä

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%
Kysy lisätietoja
 • Toimitukset alkavat kesäkuussa 2024

Edustatko taloyhtiötä tai yritystä? Ota yhteyttä isommista tilauksista »

KlapiLaari

KlapiLaari on uusi innovaatio – puuklapit ja puubriketit nostetaan suoraan katosta avattavaan KlapiLaariin, eli puiseen klapivarastoon täysin käsin koskematta nosturiauton nostamana!

KlapiLaari on suomalainen keksintö, joka ei vaadi lainkaan erillistä pintakäsittelyä ja on tyylikkään näköinen suomalaisessa kotipihassa.

KlapiLaari materiaali

KlapiLaari on valmistettu kestopuusta. Sen saranat ja haat ovat ruostumatonta terästä.  KlapiLaari on aikaa ja säätä kestävää. KlapiLaarilla on Euroopan unionin yhteisömallin hyväksyntä.

KlapiLaari toimitus

KlapiLaari on täysin valmis puuvarasto puuklapeille. Se toimitetaan kokonaisena eli täysin valmiiksi koottuna kuorma-autolla asiakkaan osoitteeseen ja suunnittelemaan paikkaan. Nosturiauton nostoetäisyys on paikasta, johon nosturiauto pääsee, noin 6-8 metriä.

Ennen KlapiLaarin toimitusta on paikan pohjustustyöt saatettava valmiiksi. KlapiLaarin perustuksia varten tasataan noin 4 m² pohja-alue. Perustuksiin käytetään mielellään routimatonta sorajalostetta, kuten kalliomursketta ja kivituhkaa. Mikäli tuote asennetaan nurmikolle, on hyvä poistaa pehmeää pintamaata pois noin 30-50 cm:n syvyydeltä ja täyttää perustus kalliomurske 0-16 mm tai kalliomurske 0-32 mm. Murskepohja tärytetään täryttimellä ja pintakerrokseksi voidaan lisätä kivituhkaa. Kivituhkaan asennetaan laatat tai harkot.

KlapiLaarin täyttäminen

KlapiLaari täytetään kätevästi nosturiauton nosturin avulla. Laarista nostetaan katto pois paikoiltaan täyttämisen ajaksi. Polttopuut lasketaan laariin 1,5-2 kuution suuruisissa suursäkeissä. Eli nyt on klapisäkkien toimitus tehty helpoksi!  Nosturiauton nosturi laittaa katon takaisin paikoilleen ja katto lukitaan runkoon nostotyön jälkeen.

Laarin pohjalla on valmiina suodatinkangas, joka suodattaa veden lävitseen, pitäen kosteuden erillään maasta. Polttopuut pysyvät kuivana ja siistinä. KlapiLaarin pohjan voi jälkeenpäin itse laudoittaa kiinnin metallirunkoon.

KlapiLaarin käyttö

KlapiLaarin käyttö on todella helppoa sen neljän ison saranaoven ansiosta. Ovet ovat huomaamattomia ja helposti avattavia. Eri ovia avaamalla saadaan kätevästi puita tai brikettejä kerättyä puukoppaan.

KlapiLaarin yhdellä sivulla on kaksi avattavaa luukkua päällekkäin. Erillisten luukkujen johdosta Laarissa on sisäänmentävä ovi. Luukut ovat lukittavissa, ja luukkujen kautta Laaria voi itse täyttää polttopuilla käsin täyttämällä.

Pinottaessa puuklapeja käsin, klapeja mahtuu sisään yli kuusi heittokuutiota. Mikäli KlapiLaariin varastoidaan märkää puuta, pohjalle on asennettava esimerkiksi kuormalava, jotta puiden ympärillä kiertää ilma riittävän tehokkaasti.

KlapiLaaria voidaan siirtää helposti paikasta toiseen. Laarin voi nosturiautolla kattokoukusta siirtää mökille, uuteen kotiin tai myydä eteenpäin.

Varastoi polttopuut oikein

Polttopuiden varastoinnissa on syytä ottaa huomioon vakuutusyhtiöiden ehdot, kuinka polttopuita varastoidaan turvallisesti. Valitettavan usein polttopuut säilytetään ja varastoidaan seinustaa vasten, jolloin paloturvallisuus ei toteudu ja vakuutusyhtiöt voivat evätä korvaukset tulipalon sattuessa.

Palomääräysten mukaan seinänvierustat eivät ole oikea paikka, puut tulee säilyttää vähintään 8 metrin päässä asuinrakennuksesta puuliiterissä, jossa ilma kiertää hyvin. Tutustu lisää aiheeseen https://www.rakentaja.fi/artikkelit/8649/varastoi_polttopuusi_turvallisesti.htm.

KlapiLaarissa polttopuut ovat turvallisesti riittävän etäisyyden päässä päärakennuksesta, kun se sijoitetaan vähintään 8 metrin päähän.

Saat Ykkösmyynnistä nopean toimituksen klapeille – soitto ja tai verkkokauppatilaus, niin klapit saapuvat liiteriin! Samalla voit tilata Ykkösmyynnin verkkokaupasta monta muuta eri tuotetta, kuten kalliomurskeet perustuksiin, multatuotteita, kuorikkeita tai muuta pihatuotetta.

KlapiLaareja valmistaa suomalainen Kehäposti ky, Espoo, www.punkbuster.fi

Käyttökohteita

 • Takapihalle tai etupihalle polttopuiden varastointiin
 • Nosturiautotäyttö klapeille nostoetäisyys 6-8 m
 • Pinoa itse märkiä polttopuita Laarin
 • Brikettien säilytykseen

Tuotetiedot

KlapiLaari Tuotetiedot

 • Rungon leveys 1,7 m
 • Räystäskorkeus 1,8 m
 • Harja on 2,5 m korkeudessa
 • Tilavuus on noin 4 heittokuutiota
 • Metallirunko on säänkestävää jauhemaalattua neliöputkea, johon on asennettu vaakatasoon kestopuusta ruskeaa suunnikasrimaa
 • Katon väri valittavissa, väreinä ovat tiilenpunainen, hiilenharmaa ja grafiitinmusta (BMI Icopal)
 • Kattomateriaali on bitumikattolaatta

 

Ladattava perustusohje KlapiLaari

KlapiLaarin perustan teko 2023

KlapiLaari Video

 

Kysy lisää tästä tuotteesta / palvelusta

"*" näyttää pakolliset kentät

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Pohjolan Ykkösraivaus Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Pohjolan Ykkösraivaus Oy