Olonurmikko
toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Etusivu » Tuotteet » Nurmikon siemenet » Olonurmikko

Onko tarkoitus tilata kerralla enemmän?

Ota yhteyttä ja pyydä
tarjous!

Pyydä tarjous

Edustatko taloyhtiötä?
Ota yhteyttä mikäli haluat isomman tilauksen laskulle

Määrälaskuri

Olonurmikko

Arvostele tuote

GreenCare Olonurmikko takaa laadukkaan kylvönurmikon pihaasi!

  • Laadukas nurmikonsiemen
  • Nurmikon perustamiseen
  • Nurmikon siemenet ja mullat samalla toimituksella

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%
Kysy lisätietoja
  • Toimitusaika 1-5 arkivuorokautta

Edustatko taloyhtiötä tai yritystä? Ota yhteyttä isommista tilauksista »

Olonurmikko GreenCare

Olonurmikko GrenCarelta on laadukas kylvönurmikonsiemen, jolla saat pihasi kukoistamaan! Olonurmikko kestää hyvin kuivuutta, sekä lasten pelejä ja leikkejä kohtalaisesti. Kylvönurmikko on erittäin lähteä perustamaan tällä nurmikon siemenellä. Perinteinen kylvö nurmikko on erittäin mahtava tapa lähteä tustumaan viherrakentamisen maailmaan. Myös omaa nurmipihaa on mukavampi katsella, kuin takapihalla kukoistavaa heinikkoa, tai savipeltoa. Tämä siemenseos on erittäin upea ja helppohoitoinen ja sillä nurmikon istuttaminen onnistuu vaivattomasti.

Nurmikon perustaminen

Nurmikon perustaminen lähtee kunnollisista pohjista ja kunnoliseen pohjaan vaaditaankin kunnollista multaa. Ykkösmyynti tarjoaa nurmikon istuttamiseen yleismullan puutarhaan, jonka avulla nurmikon perustaminen on erittäin helppoa. Puutarhan yleismulta on valmiiksi lannoitettu ja kalkittu, joten mullan tasoituksen jälkeen, voit alkaa kylvämään nurmikon siemeniä suoraan ja sinulta jää yksi vaihe vähemmän tehtävää. Nurmikon perustamiseen löydät myös Ykkösmyynnistä ohjeistuksen oppaat ja ohjeet sivuiltamme. Näiden ohjeiden avulla on helppo lähteä perustamaan omaa nurmikkoa!

Olonurmikko, vai siirtonurmikko

Yleinen kysymys nurmikon perustamisessa on tietenkin valitaanko perinteinen kylvönurmmi, vai siirtonurmikko. Molemmat ovat erittäin hyviä vaihtoehtoja. Yleisesti siirtonurmikkoa pidetään heti valmiina nurmikkona ja sitä se onkin.

Siirtonurmikko toimitetaan valmiina yhden neliön kokoisina paloina ja sen asennus puutarhamullan päälle on hyvin yksinkertaista riippuen asennuskohteesta. Siirtonumikko on myös helpohkoa asentaa rinnepaikkoihin, koska valmiit palat painavat noin 20 kg, joten ne pysyvät mullan päälle asennettuna hyvin paikallaan. Siirtonurmikko on myös heti valmis, eikä sen kasvamista tarvitse odotaa, sillä siirtonurmea on kasvatettu valmiiksi jo 2 vuotta.

Kylvönurmikko on edullisempi, sekä hieman yksinkertaisempi vaihtoehto nurmikon perustamiseen. Puutarhamullan levityksen jälkeen nurmikon siemenet levitetään ristivedoin mullan päälle, jonka jälkeen odotellaan vain nurmikon kasvamista. Kylvönurmikko ei tietenkään ole yhtä nopea vaihtoehto kuin siirtonurmi, mutta hinnan puolesta se on parempi vaihtoehto.

Molempia nurmikko vaihtoehtoja sitoo kuitenkin yksi sama asia. Nurmikon kastelu. Kylvönurmikon ja siirtonurmikon kastelu on erittäin tärkeää asennuksen, tai kylvön jälkeen. Varsinkin keväällä asennettuna, tai kylvettynä on nurmikkoa erittäin tärkeä lähteä kastelemaan koko kesän, jotta se ei rupea kellertämään. Yleisesti nurmikko suositellaankin asentamaan, tai kylvämään syksyllä, jolloin ilmankosteus, sekä sateet ovat yleisesti suurempia, kuin keväällä ja kesällä.

GreenCare

Ykkösmyynnistä saatavien nurmikon siementen takaa löytyy GreenCare tuotemerkki. GreenCaren nurmikon siemenet ovat erittäin laadukkaita ja niillä on perustettu todella upeita ja mahtavia kylvönurmikoita!

Tiesitkö, että olympiastadionin nurmikko, on GreenCaren nurmikon siemenillä kylvetty!

 

Riittoisuus ja tuotetiedot

Olonurmikon riittoisuus 1 kg / 33m²

Tuotekuvaus

Punanata 65%
Niittynurmikka 25%
Englannin raiheinä 10%

GreenCare siemenet eroavat perustasoisista siemenistä seuraavasti:

1. Siementen puhtaus

GreenCare siemenet valitaan korkealaatuisista siemeneristä, siksi niissä ei juurikaan ole rikkakasveja ja roskia. Saat jopa 5 % enemmän siemeniä roskien sijaan. Mitä enemmän nurmikonsiemeniä, sen tiheämpi ja rikkaruohottomampi nurmikko.

2. Siementen itävyys

GreenCare siementen itävyys on vähintään 10 % korkeampi kuin nurmikonsiementen vähimmäisvaatimus. Korkean itävyyden ansiosta saat tiheän ja elinvoimaisen nurmikon. Tiheään nurmikkoon mm. voikukan on hankalampi juurtua.

Nurmikon siementen käyttö

  • Tasoita lannoitettu ja kalkittu kasvualusta ja tiivistä lopuksi jyräämällä niin, että kävellessä jää n. 1 cm syvyiset jäljet.
  • Siementen kylvömäärä on 2,5-3,5 kg /100 m2 eli noin kourallinen/neliömetri.
  • Jaa alueelle tarvittava siemenmäärä kahteen osaan. Kylvä ristiin, puolet yhteen suuntaan ja puolet toiseen suuntaan.
  • Sekoita siemenet pintakerrokseen ja jyrää kevyesti, jotta siemenet saavat hyvän kontaktin maahan. E
  • rittäin tärkeää on, että maa pysyy kosteana siementen itämisen ajan, vähintään 1-3 viikkoa. Kastele hellävaraisesti, riittävästi ja usein.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Olonurmikko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy lisää tästä tuotteesta / palvelusta

"*" näyttää pakolliset kentät

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Pohjolan Ykkösraivaus Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2023 Pohjolan Ykkösraivaus Oy