Tuijalannos
toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Onko tarkoitus tilata kerralla enemmän?

Ota yhteyttä ja pyydä
tarjous!

Pyydä tarjous

Edustatko taloyhtiötä?
Ota yhteyttä mikäli haluat isomman tilauksen laskulle

Määrälaskuri

Tuijalannos

Tuijille oma lannoite!

  • Erikoislannoite tuijille
  • Riittoisuus 20 m²
  • Avainlipputuote

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%
Kysy lisätietoja
  • Toimitusaika 1-5 arkivuorokautta

Edustatko taloyhtiötä tai yritystä? Ota yhteyttä isommista tilauksista »

Tuijalannos GreenCare on kaikille tuijille sopiva erikoislannoite!

Tuijalannos on kaikille tuijakasveille soveltuva erikoislannoite, joka edistää tuijien juurtumista, sekä helpottaa alkuhoitoa. Se parantaa maan rakennetta, sekä vahvistaa tuijien vihreää väriä. Tuijat ansaitsevat vain parasta ja siihen GreenCare on oikea ratkaisu!

Tuijalannos on valmistettu Suomessa ja se on avainlipputuote. Tuijalannoitetta siroitellaan noin 5o g (½ dl) yhdelle tuijalle, noin 1 neliön kokoisella pinta-alalle. Täysikasvuisissa tujissa määrä on hyvä olla hieman suurempi (75 g/m²). Lannoitteen siroittelun jälkeen tuijien juuret kastellaan, sillä kastelu nopeuttaa rakeiden ja ravinteiden liukenemista. Näin tuijat pysyvät vihreämpinä ja ravinteikkaampana pidempään.

Tuijalannos on GreenCaren tuotemerkki, jonka takana toimii kotimainen pitkänlinjan perheyritys Berner Oy.

Tuijalannos ja sen käyttö

Tuijakasvit ovat ikivihreitä havukasveja. Suosituimpia tuijia ovat karitiotuija ja timanttituija. Ne sopivat aitakasveiksi ja ruukkuihin. Tuijia voidaan leikata haluttuun muotoon ja typistää pienemmiksi. Esimerkiksi pallotuija on kaunis ruukkukasvina.

Tuijalannosta siroitellaan tasaisesti istutuskuoppaan istutusvaiheessa, tai valmiiden tuijien juurelle, noin 50 g yhtä tuijaa / 1 m² kohden. 1 kg paketti riittää noin 40 metriselle tuija-aidalle.

Kun rakeet on siroteltu, on suositeltavaa kastella lannoitettu alue. Kastelu nopeuttaa rakeiden liukenemista ja ravinteiden vapautumista. Lannoitetta suositellaan käytettäväksi tuijille aina keväisin, jotta ne saavat heti parhaat lähtökohdat kasvukauteen.

Tuijien istutus

Tuijien istutus on suositeltavaa suorittaa keväällä tai syksyllä, mutta tuijien istutus onnistuu myös kesäisin. Kesällä istuttaessa, on huolehdittava, että maa pysyy tarpeeksi kosteana, joten kastelua tulee suorittaa runsaasti, etenkin kuivana kautena. Tuijien istutuksesta löydät oppaat ja ohjeet sivustoltamme niksit ja vinkit, kuinka tuijat istutetaan.

Ykkösmyynnistä löydät kartiotuijat, sekä timanttituijat. Niiden istuttamiseen saat Ykkösmyynnistä myös havupuumullan ja lannoittamiseen tuijalannoksen.

Istuttaessa tuijia keväällä, on suositeltavaa lisätä tuijien juurille tuijalannosta joka edistää tuijien juurtumista, sekä auttaa niitä pysymään vihreämpänä.

Toimitus

Ykkösmyynnistä saat tuijalannoitteen toimitettuna suoraan kotiisi. Toimitamme lannoitteet kotipakettina muiden vihertuotteiden kanssa. Voit myös samalla tilauksella tilata tarvittaessa tuijat ja niille sopivan havupuumullan ja pääset heti istuttamaan. Valikoimastamme löytyy niin kartiotuijat, kuin timanttituijatkin, useassa eri taimikoossa. Toimitusaika lannoitteilla on yleisesti 1-5 arkivuorokautta. Tilatessasi samalla tilauksella tuijia, tai multatuotteita, huomioithan tuotekohtaiset toimitusajat, jotka löytyvät tuotekorteista. Lisätietoa saat myös asiakaspalvelustamme. Tavoitat meidät myös puhelinvaihteestamme 010 327 2220.

Käyttöohjeet

Käyttö

1. Sirottele rakeet tasaisesti istutuskuoppaan / taimen ympärille käyttöohjeen mukaan.
2. 1kg riittää 20 m2 / 40m tuija-aitaa
3. Kastelu nopeuttaa rakeiden liukenemista ja ravinteiden vapautumista.
4. Tuijien syyslannoitukseen sopii GreenCare Puutarhan Syksy

KÄYTTÖMÄÄRÄ (½ dl = 50 g, noin kourallinen )

½ dl / m2
Nuoret taimet ½ dl / m2
Täysikasvuiset 0,75 dl / m2

Käyttökohteet

Tuija-aidanteet
Yksittäiset tuijat
Tuijat ruukuissa tai istutusaltaissa

Riittoisuus

1kg /20m2

Tuoteturvallisuus

Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Noudata annettuja käyttöohjeita. Liian suuret käyttömäärät voivat olla haitallisia kasveille ja ympäristölle. Ei nautittavaksi. Säilytä pakkaus lasten ja kotieläinten ulottumattomissa kuivassa paikassa suljettuna.

Vie tyhjä pakkaus muovinkierrätyspisteeseen.

Tuotetiedot

TUOTESELOSTE
EY-LANNOITE. NPK-lannoite, NPK, (Mg), (S) 6-2-10, (5), (11), sisältää hivenravinteita
Ravinnepitoisuus painoprosentteina: Kokonaistyppi (N) 6,1%, Ammoniumtyppi (NH4-N) 3,6%, Nitraattityppi (NO3-N) 2,4%, Neutraaliin ammoniumsitraattiin ja veteen liukoinen fosfori (P) 2,4%, Vesiliukoinen fosfori (P) 1,9%, Kalium (K) 9,8%, Magnesium (Mg) 4,5%, Vesiliukoinen Magnesium (Mg) 4,2%, Rikki (S) 11,5%, Boori (B) 0,028%, Kupari (Cu) 0,017%, Rauta (Fe) 0,045%, Mangaani (Mn) 0,14%, Sinkki (Zn) 0,022%.

VARUDEKLARATION
EG –GÖDSELMEDEL
NPK-gödselmedel, NPK, (Mg), (S) 6-2-10, (5), (11), innehåller spårämnen.

Arviot

0,0 tähteä 5 tähdestä (perustuen 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Erittäin hyvä0%
Tyydyttävä0%
Välttävä0%
Huono0%

 

Arvosteluja ei ole vielä kirjoitettu. Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvostelun.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kysy lisää tästä tuotteesta / palvelusta

"*" näyttää pakolliset kentät

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Pohjolan Ykkösraivaus Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Pohjolan Ykkösraivaus Oy