Huhtikuun kevättyöt puutarhassa

toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Huhtikuu on hyvässä vauhdissa ja pikkuhiljaa päästään puutarhatöihin toden teolla.

Kevään ensimmäisiä töitä puutarhassa ovat marjapensaiden, omena- ja päärynäpuiden hoitoleikkaus. Pensaista ja puista leikataan pois talven aikana vioittuneet ja huonokuntoiset oksat. Herukkapensaiden 3-5 vanhinta oksaa poistetaan nuorennusleikkauksella. Hedelmäpuiden toisiaan hankaavat oksat poistetaan ja huonokuntoiset oksat. Pihassa ja puutarhassa syntyy aina risujätettä. Voit kierrättää kätevästi risut, lehdet ja muut haravointijätteet suursäkeissä. Tutustu ja tilaa valmiit säkkipaketit kotiisi!

Kun lumi on pihalta sulanut, päästään rapsuttelemaan kukkapenkkejä ja aloittamaan nurmikon hoitotyöt.

Nurmikon keväthoito

Nurmikon kalkitsemisen voi aloittaa jo kun lumi on maassa. Kalkkia voidaan lisätä lumen päälle. Liitukalkista valmistettu puutarhakalkki liukenee nopeasti sulamisvesien mukana maaperään. Kalkin sopiva määrä on levitykseen 10-35 kg /100 m2. Nurmikon kalkitsemiseen, kuten puutarhan kaikkiin yleisiin kalkitustarpeisiin sopii tuotteemme Puutarhakalkki.

Kevätlannoitus

Lannoita puut ja pensaat silmujen puhjettua. Kevätlannoitukseen sopii GreenCare Kevätlannoite. Kevätlannoitteella voi lannoittaa puutarhassa kaikki yleiset perennat, nurmikon ja hyötykasvit.

Tuija-aidan hoito

Kevätauringon paistaessa tuijat suojataan peitteellä, kun juuristo on vielä jäässä. Peite suojaa tuijaa kuivumiselta ja paahteelta.

Lannoita tuijat tuijakasveille sopivalla tuijalannoitteella. Tuija-aidan voi muotoon leikata keväällä.

Autamme mielellämme sinua erilaisten oikeiden tuotteiden valitsemisessa puutarhaasi, ota yhteyttä meihin asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi.

tilaa-haravointijate-kierratys-palvelu-ykkosmyynnista

Katso muut artikkelit

8.5.2024

Helatorstaina 9.5.24 Ykkösmyynnin puhelinvaihde on suljettuna

Toukokuu on jo hyvässä vauhdissa ja ihana vihreys on levinnyt ympärillemme! Ykkösmyynnistä saat nopeat toimitukset suursäkeille, pihakasveille, nuppi- ja kasettiautotoimituksille. Kaikkia tuotteita on saatavilla ja autamme sinua mielellämme toteuttamaan unelmapihasi! Vaihdepalvelumme […]

Lue lisää

30.4.2024

Lämmintä vappua!

Toivotamme kaikille lämmintä ja rentoa vappua! Ykkösmyynnin puhelinvaihde on suljettuna keskiviikkona 1.5.24.

Lue lisää

24.4.2024

Ykkösmyynti mukana Mäntsälän K-raudan pihapäivillä 27.4.24

Mäntsälässä tapahtuu lauantaina 27.4.24. Olemme mukana Mäntsälän K-raudan pihapäivät tapahtumassa lauantaina 27.4.24. Pihapäivillä on markkinameininkiä, huipputarjouksia ja mukavaa seuraa. Ykkösmyynnin tiimi on mukana kuorma-autolla, josta jaamme 200 ensimmäiselle ilmaiseksi kivituhkaämpäreitä. Esittelemme […]

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!


Minna

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on auki
arkisin klo 8-16

010 327 2220

Tai ota yhteyttä asiakaspalveluun Whatsapin kautta!

Whatsapp: 0400 936 187

Asiakaspalvelumme on auki
arkisin klo 8-16

Copyright © 2024 Pohjolan Ykkösraivaus Oy