Puutarhan kevät
toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Etusivu » Tuotteet » Kalkit ja lannoitteet » Puutarhan kevät

Onko tarkoitus tilata kerralla enemmän?

Ota yhteyttä ja pyydä
tarjous!

Pyydä tarjous

Edustatko taloyhtiötä?
Ota yhteyttä mikäli haluat isomman tilauksen laskulle

Määrälaskuri

Puutarhan kevät

Puutarhan kevät lannoite GreenCare on markkinoiden suosituin!

 • Markkinoiden suosituin yleislannoite
 • Kevätpuutarhan yleinen lannoite
 • Riittoisuus 40 m² / 1 kg

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%
Kysy lisätietoja
 • Toimitusaika 1-5 arkivuorokautta

Edustatko taloyhtiötä tai yritystä? Ota yhteyttä isommista tilauksista »

Puutarhan kevät kasvilannoite GreenCare

Puutarhan kevät lannoite on markkinoiden suosituin lannoite kaikille pihan viherkasveille. Kasvilannoite on hajuton sekä erittäin riittoisa valmiste. Se auttaa kasveja kasvamaan, kukoistamaan ja voimaan hyvin Suomen vaihtelevissa olosuhteissa. Tarvitsetpa sitten lannoitteen nurmikolle tai viherkasveille, Puutarhan kevät kasvilannoite on oikea ratkaisu!

Tämä lannoite sopii niin vihanneksille, kesäkukille, yrteille, marjoille, hedelmäpuille, kuin nurmikollekin. Voit tilata kasvilannoitteet esimerkiksi samassa toimituksessa puutarhamullan tai viherkasvien kanssa. Ykkösmyynnistä löydät esimerkiksi aitataimet, joiden avulla luot pihamaalle rajauksia tai näköestettä.

Kasvilannoitteen GreenCare tuottajana toimii kotimainen pitkänlinjan perheyritys Berner Oy.

Puutarhan kevät lannoitteen käyttö puutarhassa

Lannoitetta käytetään yleisesti ravitsemaan erilaisia kasveja, sekä puutarhasta löytyviä kukkia. Kevätlannoitetta voidaan nimensä tapaisesti käyttää läpi kevään, mutta tuotetta voidaan käyttää kesälläkin. Lannoite toimii hyvin myös nurmikon hoitoon ja keväällä hieman talven jäljiltä riutunutta nurmikkoa on hyvä herätellä Puutarhan kevät lannoitteella. Sen toimivuus alkaa näkymään jo muutamassa viikossa.

Kevät kasvilannoite on täysin vaaraton tuote, se ei sisällä kemikaaleja eikä myrkyllisiä ainesosia. Puutarhaa ja nurmikkoa voidaan käyttää heti. Saat heti keväällä kauniin ja kukkivan puutarhan, jota voit ylpeydellä esitellä muille.

Lannoitteen käyttö

Puutarhakasvit ja perennat vuodesta toiseen köyhdyttävät maaperää ja tämän vuoksi kasvien lannoittaminen onkin hyvin tärkeää. Kasvien elinvoimaisuuden säilyttämiseksi vuodesta toiseen, on tärkeää lannoittaa ne säännöllisesti.

 • Lannoiterakeita sirotellaan kasvien oksiston peittämälle alueelle. Kun rakeet on siroteltu, voi maata hieman möyhiä, jotta rakeet sekoittuvat mullan kanssa
 • Lannoitteen levittämisen jälkeen on tärkeää kastella alue, jotta ravinteiden vapautuminen kasvien juuriston käyttöön on nopeampaa
 • Lannoitetta voi käyttää kaikkiin puutarhan kohteisiin, kuten nurmikko, kesäkukat, vihannekset yrtit, hedelmäpuut ja marjat

Toimitus

Ykkösmyynti toimittaa lannoitteet suoraan kotiovellesi ja pääset heti puutarhatöihin. Voit tilata Ykkösmyynnistä pelkät lannoitteet, tai halutessasi saat tilattua mullat, sekä viherkasvit samalla toimituksella. Lannoitteiden yleinen toimitusaika on 1-5 arkivuorokautta.

Löydät viherkasvien istutukseen, sekä hoitoon erinomaisen ohjeistuksen Ykkösmyynnin oppaat ja ohjeet osiosta. Mikäli tarvitset viherrakentamisessa, tai puutarhatöissä avustustaja ja asiantuntija palvelua lue lisää Piha PT palvelustamme, tai kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Käyttöohjeet

Käyttö

Rakeet sirotellaan kasvin oksiston peittämälle alueelle. Kastelu levittämisen jälkeen nopeuttaa ravinteiden vapautumista juuriston käyttöön.

Käyttökohteet

Kaikki puutarhan kasvit, kuten kesäkukat, vihannekset ja yrtit, marjat ja hedelmäpuut sekä nurmikko (Havujen ja alppiruusujen erikoislannoite on Puutarhan Rodo ja Ikivihreät).

Riittoisuus

1 kg / 41 m²

Käyttöohjeet

Säilytys

Säilytä pakkaus lasten ja kotieläinten ulottumattomissa kuivassa paikassa suljettuna. Ravinteet säilyvät oikein varastoituna vuosia.

Tuoteturvallisuus

Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Noudata annettuja käyttöohjeita. Liian suuret käyttömäärät voivat olla haitallisia kasveille ja ympäristölle. Ei nautittavaksi.

Huuhtele tyhjä pakkaus ja kaada huuhteluvesi kasveille, niin kaikki ravinteet tulevat hyödynnettyä. Vie pakkaus muovinkierrätyspisteeseen. Pakkauksessa on hyödynnetty kierrätysmuovia ja haluamme kierrättää sen edelleen uudeksi pakkausmateriaaliksi ja säästää uuden muovin käyttöä.

Tuotetiedot

 • Aito kivennäislannoite
 • Sisältää tasapainoisesti kaikkia puutarhakasvien tarvitsemia ravinteita
 • Kasvien kevätkehitys nopeutuu ja kasvit kasvavat koko kesän tasapainoisesti ja kukkivat runsaasti
 • Riittoisuus on markkinoiden paras, koska on täyslannoite
 • Ei sisällä mitään ylimääräistä, ainoastaan kasvin tarvitsemat monipuoliset ravinteet

Ravinnekoostumus

NPK (Mg),(S) 8-4-13 (2),(8) sisältää hivenravinteita

Nopeuttaa kevätkehitystä ja kasvattaa kasveja tasapainoisesti. Kukittaa ja lisää satoa. Sisältää kaikki puutarhakasvien keväällä tarvitsemat 12 kivennäis- ja hivenainetta. Ravinteet ovat kasveille käyttökelpoisessa muodossa ja vaikuttavat nopeasti.

Arviot

0,0 tähteä 5 tähdestä (perustuen 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Erittäin hyvä0%
Tyydyttävä0%
Välttävä0%
Huono0%

 

Arvosteluja ei ole vielä kirjoitettu. Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvostelun.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kysy lisää tästä tuotteesta / palvelusta

"*" näyttää pakolliset kentät

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Pohjolan Ykkösraivaus Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Pohjolan Ykkösraivaus Oy