Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tyylikäs musta kivituhka on katseenvangitsija!

Tuotekoodi: 6430068190797

Uutuustuote myynnissä nyt - musta, mustempi ja mustista mustin kivituhka 0-6 mm !

Tuote on tilapäisesti loppu ! Ilmoitamme, kun sitä on taas saatavilla! Mustaa kivituhkaa saat suursäkeissä tai irtotavarana. Tasalaatuisen musta. Tarkista värisävy tarvittaessa lähimmältä jälleenmyyjältä näytetelineestä.

Valitse toimituskoko tilataksesi tuotteen.

Olemme lisänneet kivituhkatuotevalikoimaan todella mustan kivituhkan. Tuote on värisävyltään musta ja tämän mustempaa ei Suomesta löydy!

Kivituhkan taustaa

Kivituhkaa syntyy, kun kalliota räjäytetään ja murskataan. Kivilouhe seulotaan haluttuun raekokoon. Kalliosta peräisin olevia kiviaineslajikkeita ovat kalliomurske, kivituhka ja sepeli. Kallioiden värisävyt vaihtelevat suuresti. Saman kallion alueella voi esiintyä useampaakin värisävyä louhinnan edetessä. Yleisesti ottaen rannikolla esiintyy punasävyistä kalliota. Myös Mäntsälän alue on kuuluisa punaisesta graniitista. Tummanharmaata ja mustasävyistä kalliota esiintyy jonkin verran Pohjois-Uudellamaalla ja Kanta-Hämeessä.

Kivituhkan ominaisuudet

Musta kivituhka käyttäytyy, kuten kaikki kivituhkat, se tiivistyy ja kovettuu asennuksen jälkeen. Mustalla ja tummanharmaalla kivituhkalla on erityisominaisuus tiivistyä ja kovettua sekaväristä kivituhkaa tiiviimmin. Kun haluat pihallesi lähes asfaltinomaisen, napakan kivituhkapinnan, valitse tämä tuote.

Kivituhka ei ole routiva materiaali, siinä ei ole joukossa routivaa hiesua. Kivituhka läpäisee vettä, mutta mikäli tarvitaan nopeaa veden läpimenoa, suosittelemme valitsemaan pihan pintamateriaaliksi sepelituotteen.

Kivituhkan asennus pihaan

Kivituhka asennetaan pihaan levittämällä sitä riittävä määrä. Suosituskerros on noin 5–7 cm paksuudelta tasaisen lopputuloksen aikaan saamiseksi. Kivituhka tasataan haravalla tms. Kivituhkan voi asentaa pihan pintaan haraamalla se tasaiseksi ja jättää se tiivistymään ja kovettumaan ajan kanssa. Ensimmäisillä vesisateilla kivituhka ”asentuu” luonnollisesti. Jos pinnasta halutaan napakka, musta kivituhka asennetaan levityksen jälkeen täryttimellä ja hienojakoisella vesisuihkulla, jolloin se tiivistyy ja kovettuu tiukaksi.

Kivituhkaa voidaan käyttää laajasti monenlaisissa kohteissa. Yleisimmin kivituhkaa käytetään pihan pintamateriaalina, pihapolkujen päällysteenä sekä muurien tms. asennuksessa. Edullisempi, sekavärinen kivituhka kannattaa valita silloin, kun tuote jää piiloon, eikä tuotetta valita värisävyn vuoksi.

Kivituhka 0–6 mm mustan käyttökohteita:

  • pihan pintamateriaalina
  • pihateiden ja -polkujen pintamateriaalina
  • yksittäisillä alueilla, esimerkiksi pation ympärille
  • liuskekivilaattojen asennuksessa, kivituhkasaumaukset ovat näyttäviä, kun liuskekiviä asennetaan muutaman sentin välein
  • rinnemäiset, loivat asetelmat luonnonkivien kera
  • suihkulähteiden ympärille
  • pihakasvien ja koristepensaiden ympärille esimeriksi mustien louhoskivien kanssa
  • mustavalkoiseen pihapiiriin

Kysy lisää tuotteestamme meiltä, meidät tavoitat puhelimitse p. 010 327 2220 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fiKivituhka 0-6mm musta - tuotetiedot

Saatavilla olevat pakkauskoot:

400 L suursäkki (n. 500 kg)                    95 €/ kpl

700 L suursäkki (n. 1000 kg)                  118 € / kpl

Irtotavarana 57 €/m3. 

Tuotteen väri on musta. Hintoihin lisätään alueellinen rahti.

Määrälaskuri

kivituhkaHuomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg