Täytemaamulta
toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Etusivu » Tuotteet » Tarjoustuotteet » Täytemaamulta

Onko tarkoitus tilata kerralla enemmän?

Ota yhteyttä ja pyydä
tarjous!

Pyydä tarjous

Edustatko taloyhtiötä?
Ota yhteyttä mikäli haluat isomman tilauksen laskulle

Määrälaskuri

Täytemaamulta

Täytemaata saatavilla!

 • Isoihin täyttöihin, joutomaat
 • Äänivallit
 • Metsäpalstat ja niityt

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%
Kysy lisätietoja
 • Toimitusaika 1-5 arkivuorokautta

Edustatko taloyhtiötä tai yritystä? Ota yhteyttä isommista tilauksista »

Täytemaamulta

Täytemaamulta on multapitoinen täytemaa, joka on valmistettu 100 % kierrätettävästä maa-aineksesta. Tuote puhdistetaan lievästi roskaisesta maa-aineksesta. Lievästi roskainen maa-aines tarkoittaa pinta- ja kaivuumaita, joissa saatta olla ennen seulomista eristeen palasia, tiilen palasia ja muita kiinteitä materiaaleja. Täytemaamulta seulontaan 0-40 mm seulan läpi.

Täytemaamulta tutkitaan säännöllisesti ympäristöluvan mukaisesti. Tuotteesta otetaan haitta-aine analyysi tietyin välein, jolla selvitetään sisältääkö tuote jotakin haitallista ainetta. Ylijäämämaiden kierrättäminen on ekoteko. Kierrätettävät materiaalit ovat puhdistettuja maa-aineksia, joilla säästetään kustannuksissa ja tehdään yhteistä hyvää! Katso myös tuotteemme täytemaamoreeni.

Täytemaamullan ominaisuuksia

Täytemaamulta on multapitoinen täytemaa, jossa on routivia maa-aineksia, kuten turvetta, savea ja hiekkaa. Näiden maa-aineksien suhde keskenään saattaa vaihdella paljonkin. Keskimäärin täytemaamulta on valmistettu turpeesta 20 %, savesta 40 %, sekä hiekasta 40 %. Täytemaamulta sisältää jonkin verran peltomultaa. Täytemaamulta ei ole lannoitettu, eikä kalkittu, mutta se saattaa sisältää jäämiä näistä.

Täytemaamullassa on jonkin verran rikkakasvien itiöitä, sillä siinä on joskus peltomultaa yhtenä raaka-aineena.

Täytemaamullan etuna on superedullinen hinta erilaisiin täyttöihin ja penkkoihin. Tuoteessa saattaa satunnaisesti esiintyä muovinpalasia ja lasinsiruja, sillä se seulontaan 40 cm:n kokoon.

Täytemaamullan käyttö

Multapitoista täytemaata käytetään isoissa maa-ainestäytöissä, sekä ojien, rinteiden ja kukkuloiden täyttömateriaalina. Tuote soveltuu myös putki- ja kaapelilinjojen täyttöön suojatäytön jälkeen, kun voidaan käyttää routivaa maa-ainesta (pellot, metsäpalstat, niityt ja joutomaat). Suojatäyttö tarkoittaa kaapelien ja putkien päälle tulevaa maa-ainesta, jonka tulee olla kivetöntä maa-ainesta, joka suojaa putkia kaapeleita rikkoutumiselta. Tämä tuote ei siis sovellu suojatäyttöön, mutta suojatäytön päälle, kun kyseessä on joutomaata.

Tuote soveltuu myös erilaisien äänivallien raaka-aineeksi.

Täytemaamulta on routivaa, ja isoissa täytöissä tuote painuu ja tiivistyy jonkin verran. Täyttöjen yhteydessä tämä seikka on hyvä ottaa huomioon.

Kun täytemaata käytetään täyttöihin ja maan korotuksiin, ja jos täytemaan päälle halutaan tehdä niittyä tai maapalstaa, johon lisätään muuta maa-ainesta, suosittelemme asentamaan suodatinkankaan maa-aineksien erillä pitämiseen. Suodatinkangas myös varmistaa, että pohjamateriaali on yhteneväinen kauttaaltaan.

Voit kysyä meiltä lisää tämän hetken tuotteen tuotesisällöstä. Laskemme myös hyvän tarjoushinnan isommille erille. Tuotetta on saatavilla ainostaan irtotavarana Ykkösmyynnistä.

Käyttökohteita

 • Isommat täytöt
 • Ojien ja metsäreunojen multaukset
 • Rinteiden alustustuote maisemointiin
 • Niitty- ja peltoaukeiden täytöt
 • Äänivallit
 • Joutomaiden täytöt

Tuotetiedot

 • 1 m³ täytemaata painaa noin 1500 kg
 • 9 m³ nuppiautokuorma painaa noin 13,5 tn
 • 22 m³ kasettiautokuorma painaa noin 33 tn

Arviot

0,0 tähteä 5 tähdestä (perustuen 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Erittäin hyvä0%
Tyydyttävä0%
Välttävä0%
Huono0%

 

Arvosteluja ei ole vielä kirjoitettu. Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvostelun.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kysy lisää tästä tuotteesta / palvelusta

"*" näyttää pakolliset kentät

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Pohjolan Ykkösraivaus Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Pohjolan Ykkösraivaus Oy