Saumaushiekka 0,1-0,6 mm
toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Etusivu » Tuotteet » Saumaus - ja puhallushiekat » Saumaushiekka 0,1-0,6 mm

Onko tarkoitus tilata kerralla enemmän?

Ota yhteyttä ja pyydä
tarjous!

Pyydä tarjous

Edustatko taloyhtiötä?
Ota yhteyttä mikäli haluat isomman tilauksen laskulle

Määrälaskuri

Saumaushiekka 0,1-0,6 mm

Saumaushiekka 0,1-0,6 mm Fesconilta laattojen saumaukseen!

  • Laattojen saumaukseen
  • Puhallushiekaksi
  • Saatavilla myös mustana

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%
Kysy lisätietoja
  • Toimitusaika 1-7 arkivuorokautta

Edustatko taloyhtiötä tai yritystä? Ota yhteyttä isommista tilauksista »

Saumaushiekka 0,1-0,6 mm Fesconilta sopii saumaus – ja puhallushiekaksi

Saumaushiekka 0,1-0,6 mm käytetään yleisesti laattojen saumaukseen. Ykkösmyynnistä löydät saumaushiekan kahdessa eri värissä. Sekavärisenä, sekä mustanan. Musta saumaushiekka sopii hyvin esimerkiksi tummien, harmaiden, tai mustien laattojen kanssa. Voit myös yhdistellä värejä ja käyttää mustaa saumaushiekkaa, vaikkapa vaaleiden laattojen kanssa. Saumaushiekan raekoko on 0,1-0,6 mm, eli se ei ole läheskään yhtä karkeaa kuin kivituhkat, jonka vuoksi se sopii ahtaampiin väleihin ja saumoihin.

Saumaushiekkaa voidaan käyttää myös hiekkapuhallukseen.

Saumaushiekkojen toimittajana toimii kotimainen Fescon Oy, jolla on pitkä kokemus saumaushiekoista ja betonituotteista.

Saumaushiekka 0,1-0,6 mm käyttö

Saumaushiekkaa käytetään nimensämukaisesti laattojen ja pihakivien saumaukseen. Tätä saumaushiekkaa voidaan käyttää myös puhallushiekkana, esimerkiksi metallisten osien kunnostuksessa.

Saumaushiekka levitetään pihalaattojen päälle asennuksen jälkeen. Se harjataan tasaisesti laattojen saumoihin, jonka jälkeen laatat huuhdellaan puhtaaksi. Saumaushiekka estää rikkakasvuston kasvua, mutta laattojen, sekä laattapihan perustuksessa käytettävän materiaalin alla, on suositeltavaa käyttää aina suodatinkangasta. Suodatinkangas ehkäisee rikkakasvustoa paremmin.

Laattapihan perustaminen

Ennen saumaushiekan käyttöä, tulee kuitenkin laattapiha perustaa. Laattapihan perustuksessa on aina ensin otettava huomioon maapohja. Maapohjan ollessa savinen, tai peltomaa on syytä tehdä massanvaihto. Massanvaihto tulee suorittaa maapohjaan aina, kun epäillään ettei maapohja ole routimatonta maa-ainesta.

Laattapihan, tai yleisesti laattojen pohjustalla käytetään kalliomursketta. Yleisin raekoko on joko 0-11 mm, tai 0-16 mm. Kalliomurske tasataan ja tärytetään tiiviiksi, jonka jälkeen kalliomurskeen päälle levitetään kivituhka.

Kivituhkan päälle asennetaan valitut pihakivet, tai – laatat. Laattojen asennus on hyvä lähteä suorittamaan aina asennettavan alueen reunasta. Kun laatat on asennettuna paikoilleen, on aika levittää niiden päälle saumaushiekka.

Saumaushiekka levitetään tasaisesti laattojen päälle ja harjataan laattojen väleihin. Lopuksi laatat on hyvä huuhdella vesiletkulla vielä puhtaiksi.

Laattapihan perustamiseen löydät ohjeet ja oppaat linkin takaa. Oppaat ja ohjeet sivustomme palvelee sinua kaikissa ympäristörakentamisen asioissa. Ykkösmyynniltä löytyy myös Piha PT asiantuntija palvelu, mikäli tarvitset henkilökohtaista avustusta, esimerkiksi laattapihan perustamiseen.

Toimitus

Saumaushiekat toimitetaan kotipakettina, suoraan kotipihaasi. Saumaushiekat voidaan toimittaa erillisellä toimituksella, tai muiden tuotteiden, kuten suursäkkien kanssa samassa toimituksessa. Toimitusaika saumaushiekoilla, on yleisesti 1-7 arkivuorokautta. Tilatessasi yhdistelmä kuormassa muita tuotteita, otathan huomioon tuotekohtaiset toimitusajat, jotka löytyvät tuotekorteista. Kysy tarvittaessa lisää asiakaspalvelustamme.

Käyttökohteita

  • Laattojen saumaukseen
  • Puhallushiekaksi

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote.

Arviot

0,0 tähteä 5 tähdestä (perustuen 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Erittäin hyvä0%
Tyydyttävä0%
Välttävä0%
Huono0%

 

Arvosteluja ei ole vielä kirjoitettu. Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvostelun.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kysy lisää tästä tuotteesta / palvelusta

"*" näyttää pakolliset kentät

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Pohjolan Ykkösraivaus Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Pohjolan Ykkösraivaus Oy