Labyrint antik kokokivi 210 x 140 x 50 mm
toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Etusivu » Tuotteet » Kivet » Pihakivet » Labyrint antik kokokivi 210 x 140 x 50 mm

Onko tarkoitus tilata kerralla enemmän?

Ota yhteyttä ja pyydä
tarjous!

Pyydä tarjous

Edustatko taloyhtiötä?
Ota yhteyttä mikäli haluat isomman tilauksen laskulle

Määrälaskuri

Labyrint antik kokokivi 210 x 140 x 50 mm

Labyrint antik kokokivi 210 x 140 x 50 mm laattapihan rakentamiseen!

Lavan koko 10,29 m²

 • 350 kpl / lava
 • Kaunis pihakivi
 • Laattapihan rakentamiseen

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%
Kysy lisätietoja
 • Toimitusaika 1-10 arkivuorokautta

Edustatko taloyhtiötä tai yritystä? Ota yhteyttä isommista tilauksista »

Labyrint antik kokokivi 210 x 140 x 50 mm

Labyrint antik kokokivi 210 x 140 x 50 mm on loistava valinta yksinkertaiselle kivipihalle. 50 mm paksuinen kokokivi kestää myös henkilöauton painon, jolloin sitä voidaan käyttää esimerkiksi auton parkkipaikkana. Kokokiveä löytyy myös useammassa värivaihtoehdossa, jolloin esimerkiksi upean kivipolun luominen onnistuu mainiosti. Yhdistämällä ’’punainen sekoitus’’ kokokiven kotkanpunaiseen kivituhkaan saat kauniin punaisen kivipolun, parkkipaikan tai vaikka vain oleskelualueen rakennettua pihamaallesi. Pihakivien maahantuojana toimii Benders Suomi Oy. Pihakivet myydään ja toimitetaan kokonaisina lavoina.

Labyrint antik piharakentamisessa

Ykkösmyynnin välittämät pihakivet, kuten Labyrint Antik sopivat monenlaiseen piharakentamisen. Voit rakentaa pihakivillä kauniin laattapihan, kivipation, eli niin kutsutun kiviterassin. Voit myös käyttää pihakiviä, sekä pihalaattoja erilaisten laattapolkujen ja kivipolkujen rakentamiseen. Ykkösmyynnistä saat laattapihan rakentamiseen myös kivituhkat, sekä suodatinkankaat ja saumaushiekat. Tarjoamme pihakiviä, sekä kivituhkaa useassa eri värivaihtoehdossa ja voit yhdistellä erilaisia värimaailmoja pihassasi. Voit myös somistaa sokkelin vierustan esimerkiksi Ykkösmyynnin sepeleillä, joita löytyy myös niin ikään useassa eri värivaihtoehdossa.

Saat meiltä tilattua siis kaiken tarvittavan laattapihan perustamiseen suoraan kotipihaasi toimitettuna ja sinulle jääkin vain paras osuus, eli itse työ. Tarvittaessa ohjeistamme sinut myös alkuun laattapihan perustamisessa.

Laattapihan rakentaminen

Ykkösmyynnin kautta saat tilattua kaiken tarvittavan laattapihan rakentamiseen. Löydät meiltä pihakivet, suodatinkankaat, kivituhkat, sekä saumaushiekat, joita tarvitaan laattojen asennuksessa, sekä laattapihan rakentamisessa. Laattapihan rakennus lähtee tietenkin hyvin tehdyistä pohjista, joka alustetaan suodatinkankaalla ja päälle lisätään kivituhka, jonka päälle laatat asennetaan. Laattojen asentaminen kannattaa aina aloittaa alueen kulmasta tai nurkkauksesta. Lopuksi laattojen väliin levitetään, joko kivituhkaa, tai saumaushiekkaa, joka harjataan tasaisesti laattojen väliin. Tämän jälkeen laatat on hyvä pestä, jotta kivituhka, tai saumaushiekka tiivistyy hyvin laattojen väliin. Löydät oppaat ja ohjeet sivustoltamme tarkat ohjeet laattapihan perustamiseen, sekä Piha PT palvelumme valmentaa sinut piharakentamisen maailmaan ja auttaa juuri esimerkiksi laattapihan perustamisessa.

Toimitus

Pihakivet toimitetaan kokonaisina lavoina. Pihakivet voidaan toimittaa samassa kuormassa suursäkkituotteiden yhteydessä. Voit siis tilata kivituhkat ja pihakivet samalla toimituksella. Toimitusaika pihakiville on 1 – 10 arkivuorokautta. Pihakivet toimitetaan nosturiautolla. Kysy tarvittaessa lisää asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi .

Käyttökohteita

 • Parkkipaikka
 • Oleskelualue
 • Kivipolut
 • Terassin edusta
 • Kivipation rakentamiseen

Tuotetiedot

 • Mitat 210 x 140 x 50 mm ( pituus, leveys, paksuus )
 • Paino 3,29 kg / kpl
 • Paino 90 kg / m2
 • Lavapaino 1152 kg
 • 350 kpl / lava
 • 10,29 m2 / lava
 • 34 kpl / m2

Arviot

0,0 tähteä 5 tähdestä (perustuen 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Erittäin hyvä0%
Tyydyttävä0%
Välttävä0%
Huono0%

 

Arvosteluja ei ole vielä kirjoitettu. Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvostelun.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kysy lisää tästä tuotteesta / palvelusta

"*" näyttää pakolliset kentät

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Pohjolan Ykkösraivaus Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Pohjolan Ykkösraivaus Oy