Bender Cambridge 420 x 420 x 50 mm
toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Etusivu » Tuotteet » Kivet » Pihakivet » Bender Cambridge 420 x 420 x 50 mm

Onko tarkoitus tilata kerralla enemmän?

Ota yhteyttä ja pyydä
tarjous!

Pyydä tarjous

Edustatko taloyhtiötä?
Ota yhteyttä mikäli haluat isomman tilauksen laskulle

Määrälaskuri

Bender Cambridge 420 x 420 x 50 mm

Tuotekoodi: 7340018175707

Kaunis Bender campridge laatta sopii pihaan, kuin pihaan!

Lavan koko 10,53 m²

 • 60 kpl / lava
 • Useammassa värivaihtoehdossa
 • Kiviterassin rakentamiseen

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%
Kysy lisätietoja
 • Toimitusaika 1-10 arkivuorokautta

Edustatko taloyhtiötä tai yritystä? Ota yhteyttä isommista tilauksista »

Bender Cambridge 420 x 420 x 50 mm

Bender Cambridge laatat Ykkösmyynnistä piharakentamiseen sopivat pihaan kuin pihaan. Saat rakennettua upean laattapihan unelmien kotiisi! Ykkösmyynnistä saat myös samaan toimitukseen tilattua laattojen asennuksessa käytettävää kivituhkaa, jota on saatavilla useassa ei värivaihtoehdossa. Saat tilattua myös kauttamme suodatinkankaat laattojen alle. Bender Campridge laatat sopivat täydellisesti kauniin pihapolun rakentamiseen. Kun haluat kauniin pihapolun, jota ympäröin kauniit koristekivet, tai sepelit on Bender Campridge laatta oikea vaihtoehto! Laatat asennetaan normaalisti kivituhkan päälle poluksi tai askelmiksi. Laattojen viereen lisätään sepeliä tai koristekiviä laattojen paksuudelta. Voit myös yhdistellä erilaisia pihakiviä ja laattoja, joita löydät valikoimastamme. Pihalaattojen asennuksesta löydät lisää oppaat ja ohjeet sivuiltamme, sekä tarvittaessa voit hyödyntää Ykkösmyynnin Piha PT palvelua.

Bender Cambridge ja muut pihakivet

Ykkösmyynnistä löydät pihakivet perustarpeisiin, sekä hieman erikoisempiin kohteisiin. Pihakiviä, sekä pihalaattoja on saatavilla useassa eri mallissa, sekä kokoluokassa. Tarjoamme pihakiviä monenlaiseen ympäristörakentamiseen. Pihakivet ja pihalaatat ovat loistava valinta pihalle, kun halutaan hieman erilaisempaa maisemaa, kuin pelkkää sorapihaa. Pihakivillä saat rakennettua esimerkiksi kauniin pihapolun tai kivipation takapihallesi. Pihakivilla voit rakentaa myös laattapihan etupihallesi. Pihakivillä on monta käyttötarkoitusta, joissa vain mielikuvitus on rajana. Mikäli et löydä verkkokaupastamme haluamaasi, voit tiedustella lisää myynnistämme asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi

Ykkösmyynnistä saat Benders Suomi Oy:n maahantuomia pihakiviä, sekä – laattoja, joilla voit rakentaa esimerkiksi kauniin terassin edustan tai parkkipaikan.

Pihakivien asennus

Pihakivien asennukseen suositellaan käyttämään kivituhkaa, tai joissakin tapauksissa luonnonhiekkaa. Kivituhka 0-6 mm on yleisin vaihtoehto pihakivien asennukseen. Kivituhka on helppo levittää pihan pintaan, jonka jälkeen pihakiviä ladotaan kivituhkan päälle. Pihakivien ladonta on suositeltavaa aloittaa aina alueen reunasta. Pihakivien väliin voi levittää lopuksi saumaushiekkaa, joka harjataan laattojen väliin pihakivien asennuksen jälkeen. Näin saadaan tiiviit ja kauniit laatat. Pihakivien saumaukseen voidaan käyttää myös esimerkiksi kivituhka 0-3 mm, joka pienen raekokonsa puolesta sopii myös saumaustarkoitukseen, kun laattojen välit ovat riittävä suuria.

Toimitus

Bender pihakivet ja – laatat toimitetaan nosturiautolla ja ne voidaan toimittaa suursäkkitilausten yhteydessä. Pihakiven toimitusaika on 1- 10 arkivuorokautta tilauksesta. Pihakivet toimitetaan lavatavarana. Saat lisätietoa pihakivistä ja toimituksista asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi tai soittamalla meille 010 327 2220.

Käyttökohteita

 • Terassin edusta
 • Parkkipaikka
 • Pihapolut
 • Oleskelualueet
 • Kivipatiot

Tuotetiedot

 • Mitat 420 x 420 x 50 mm (pituus, leveys, paksuus)
 • 19,65 kg / kpl
 • 112 kg / m2
 • 60 kpl / lava
 • 10,53 m2 / lava
 • 5,70 kpl / m2
 • Lavapaino 1179 kg

Arviot

0,0 tähteä 5 tähdestä (perustuen 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Erittäin hyvä0%
Tyydyttävä0%
Välttävä0%
Huono0%

 

Arvosteluja ei ole vielä kirjoitettu. Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvostelun.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kysy lisää tästä tuotteesta / palvelusta

"*" näyttää pakolliset kentät

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Pohjolan Ykkösraivaus Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Pohjolan Ykkösraivaus Oy