Bender Cambridge 420 x 420 x 50 mm
toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Etusivu » Tuotteet » Kivet » Pihakivet » Bender Cambridge 420 x 420 x 50 mm

Onko tarkoitus tilata kerralla enemmän?

Ota yhteyttä ja pyydä
tarjous!

Pyydä tarjous

Edustatko taloyhtiötä?
Ota yhteyttä mikäli haluat isomman tilauksen laskulle

Määrälaskuri

Bender Cambridge 420 x 420 x 50 mm

Tuotekoodi: 7340018175707
Arvostele tuote

Kaunis Bender campridge laatta sopii pihaan, kuin pihaan!

Lavan koko 10,53 m²

 • 60 kpl / lava
 • Useammassa värivaihtoehdossa
 • Kiviterassin rakentamiseen

 

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%
Kysy lisätietoja
 • Toimitusaika 1-10 arkivuorokautta

Edustatko taloyhtiötä tai yritystä? Ota yhteyttä isommista tilauksista »

Bender Cambridge 420 x 420 x 50 mm

Bender Cambridge laatat Ykkösmyynnistä piharakentamiseen sopivat pihaan kuin pihaan. Saat rakennettua upean laattapihan unelmien kotiisi! Ykkösmyynnistä saat myös samaan toimitukseen tilattua laattojen asennuksessa käytettävää kivituhkaa, useassa ei värivaihtoehdossa. Saat tilattua myös kauttamme suodatinkankaat laattojen alle. Bender Campridge laatat sopivat täydellisesti kauniin pihapolun rakentamiseen. Kun haluat kauniin pihapolun, jota ympäröin kauniit koristekivet, tai sepelit on Bender Campridge laatta tähän oikea vaihtoehto. Laatat asennetaan normaalisti kivituhkan päälle poluksi, tai askelmiksi ja viereen lisätään sepeliä, tai koristekiviä laattojen paksuudelta. Voit myös yhdistellä erilaisia pihakiviä ja laattoja, joita löydät valikoimastamme. Pihalaattojen asennuksesta löydät lisää oppaat ja ohjeet sivuiltamme, sekä tarvittaessa voit hyödyntää Ykkösmyynnin Piha PT palvelua.

Bender Cambridge ja muut pihakivet

Ykkösmyynnistä löydät pihakiviä perustarpeisiin, sekä hieman erikoisempiin kohteisiin. Pihakiviä, sekä pihalaattoja on saatavilla useassa eri mallissa, sekä kokoluokassa. Tarjoamme pihakiviä monenlaiseen ympäristörakentamiseen. Pihakivet ja pihalaatat ovat loistava valinta pihalle, kun halutaan hieman erilaisempaa maisemaa, kuin pelkkää sorapihaa. Pihakivillä saat rakennettua esiemerkiksi kauniin pihapolun, tai kivipation takapihallesi. Pihakivilla voit rakentaa myös laattapihan etupihallesi. Pihakivillä on monta käyttötarkoitusta, joissa vain mielikuvitus on rajana. Mikäli et löydä verkkokaupastamme haluamaasi, voit tiedustella lisää myynnistämme asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi

Ykkösmyynnistä saat Benders Suomi Oy:n maahantuomia pihakiviä, sekä – laattoja, joilla voit rakentaa esimerkiksi kauniin terassin edustan, tai parkkipaikan.

Pihakivien asennus

Pihakivien asennukseen suositellaan käyttämään kivituhkaa, tai joissan tapauksissa luonnonhiekkaa. Kivituhka 0-6 mm on yleisin vaihtoehto pihakivien asennukseen. Kivituhka on helppo levittää pihanpintaan, jonka jälkeen pihakiviä ladotaan kivituhkan päälle. Pihakien ladonta on suositeltavaa aloittaa aina alueen reunasta ja pihakivien väliin voi levittää lopuksi saumaushiekkaa, joka huuhdellaan pihakivien asennuksen jälkeen. Näin saadaan tiiviit ja kauniit laatat. Pihakivien saumaukseen voidaan käyttää myös esimerkiksi kivituhka 0-3 mm, joka pienen raekokonsa puolesta sopii myös saumaustarkoitukseen.

Toimitus

Bender pihakivet ja – laatat toimitetaan nosturiautolla ja ne voidaan toimittaa suursäkki tilausten yhteydessä. Pihakiven toimitusaika on 1- 10 arkivuorokautta tilauksesta. Pihakivet toimitetaan kokonaisina lavoina. Saat lisätietoa pihakivistä ja toimituksista asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi tai soittamalla 010 327 2220.

Käyttökohteita

 • Terassin edusta
 • Parkkipaikka
 • Pihapolut
 • Oleskelu alueet
 • Kivipatio

Tuotetiedot

 • mitat 420 x 420 x 50 mm (pituus, leveys, paksuus)
 • 19,65 kg / kpl
 • 112 kg / m2
 • 60 kpl / lava
 • 10,53 m2 / lava
 • 5,70 kpl / m2
 • lavapaino 1179 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bender Cambridge 420 x 420 x 50 mm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy lisää tästä tuotteesta / palvelusta

"*" näyttää pakolliset kentät

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Pohjolan Ykkösraivaus Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2023 Pohjolan Ykkösraivaus Oy